خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 23 رأی - میانگین امتیازات: 2.74
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

میرزا قاسمی( گیلان )

hodis667

وضعیت :
 
ارسال: #1
میرزا قاسمی( گیلان )
[تصویر:  20130806234024_20110914130046_DSC00057.jpg]

میرزا قاسمی
سلام دوستهای کدبانو ی شمالی hehe
امروز هم مثل همیشه خونه تنها بودم و برای نخستین بار دست به درست کردن میرزا قاسمی زدم.مث میرزا قاسمی مامانم خوشمزه شدexcited
خوب دیگه تعریف بسه بریم سر اصل مطلب running

مواد لازم:

بادمجان 1 عدد متوسط
گوجه 3 عدد (هر چی بیشتر باشه خوش رنگ تر میشه)
کره محلی 100 گرم
روغن به میزان لازم
سیر له شده 2 تا 3 حبه
نمک و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

بادمجان رو روی آتیش کباب میکنیم و پوستش رو میکنیم بعد ساطوری می کنیمش و میذاریم کنار بمونه. بعد گوجه ها رو پوست میکنیم و رنده میکنیم همراه با کره محلی و مقداری روغن داخل دیگ میریزیم و در ظرف رو می زاریم تا حسابی قوام بیاد بعد یه مقدار کم زرد چوبه اضافه میکنیم تا خوش رنگ تر بشه و دوباره درش رو میذاریم. این غذا حوصله میخواد هر مرحله که پیش میریم باید در ظرف رو بذاریم و هر 5 دقیقه هم بزنیم تا ته نگیره.بعد بادمجون ساطوری شده و سیر رو اضافه میکنیم و مقداری نمک و هم میزنیم و دوباره در دیگ رو میذاریم هر چند وقت هم میزنیم تا ته نگیره و وقتی حسابی به روغن افتاد تخم مرغ رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و باز در ظرف رو میذاریم و هر وقت جا افتاد شعله رو خاموش میکنیم و غذا آماده ستexcited من برای صبحانه خوردم ولی پیش غذای عالی ای هم هست
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-۵-۱۳۹۲ ۱۰:۴۰ عصر، توسط negin.s.)
۲۳-۶-۱۳۹۰, ۱۲:۳۳ عصر
نقل قول
7 کاربر از hodis667 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نادیاناز, پارانزیم, Atefe joon, zigurat, مامانش, bernard, نفس مامان
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #2
RE: غذاهای محلی استان مازندران و گیلان
چون عکس نزاشتیVahidrk
اینم مرزا قاسمی منexcitedexcited


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
۲۳-۶-۱۳۹۰, ۱۲:۴۱ عصر
نقل قول
5 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, Atefe joon, mozhgan57, بید مجنون, نسرین کوچولو
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
183
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 198


محل سکونت : سرسبزترین جای ایران
ارسال: #3
Package_favorite میرزا قاسمی(شمال)
میرزا قاسمی
مــــــــــواد لازم:
بادمجان متوسط : 5 عدد
سير : يک بوته
تخم مرغ : 3 عدد
گوجه فرنگي : 2 عدد
روغن و نمک و فلفل : به مقدار کافي
طــــــــرز تهيه:
بادنجانها را روی آتش کباب ميکنيم تا کاملا پخته شوند، سپس پوست آنها را کنده و سرهای آنرا ميگيريم و بعد ساطوری مينماييم سپس پوست گوجه فرنگي ها را مي گيريم و خرد ميکنيم و سير را کوبيده و داخل روغن داغي که در تابه و روی آتش است ميريزيم تا کمي سرخ شود د بعد بادنجانها و گوجه فرنگي آماده شده را به تابه اضافه کرده و سرخ مينماييم بحدی که آب آنها کاملا کشيده شود و به روغن ببفتد کمي نمک و فلفل به آن ميزنيم و مايه را در يک طرف تابه قرار ميدهيم ودر طرف ديگر تابه تخم مرغها را شکسته و مخلوط مينماييم وبهم ميزنيم تا کاملا بسته شده و سرخ شود بعد بادنجانها و تخم مرغ ها را مخلوط مينماييم و ميرزا قاسمي آماده شده را در ديس ميکشيم
امضای xcdsaz
زندگي كوتاهتر از آن است كه عشق ورزيدن را براي لحظه آخر بگذاريم
۲۲-۲-۱۳۹۱, ۰۹:۱۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از xcdsaz به دلیل این ارسال سپاس کرده.
asal arya, Atefe joon
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
747
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1750


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: میرزا قاسمی( شمال )
دیروز تو مدرسه ای که مشغول به کار هستم بعد از شورای دبیران بعد از ساعت مدرسه به مناسبت روز معلم البته با تاخیر جشنواره غذا هم داشتیم و هرکدوم از اعضای کادر و دبیران یک غذا یا دسر محلی شهرشون رو آورده بودند
اینم میرزا قاسمی یکی از همکاران
جاتون خالی
[تصویر:  20120516095043_DSC01043.JPG]
امضای فائزه بانو
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...married in]
۲۷-۲-۱۳۹۱, ۱۱:۲۱ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از فائزه بانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
asal arya, Atefe joon
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
747
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1750


محل سکونت : تهران
ارسال: #5
RE: میرزا قاسمی( شمال )
اول پیاز داغ فراوون با سیر داغ میکنم بعد بادمجون رو که کبابی کردم و پوستش رو گرفتم و ساطوری کردم رو بهش اضافه میکنم و نمک و فلفل میزنم میزارم 20 مین نرم بشه.
در این حین گوجه رو رنده میکنم و میزارم رو حرارت کمی بپزه و بعد 20 مین به موادم اضافه میکنم+ کمی رب که خوش طعمش میکنه و زعفرون
و میزارم 15 می دیگه با هم بپزه و جا بیفته بعد تخم مرغ روش میشکنم و میزارم ببنده
خیلی عالیهYum2
[تصویر:  20120823091407_DSC01733.jpg]
امضای فائزه بانو
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...married in]
۲-۶-۱۳۹۱, ۱۰:۴۴ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از فائزه بانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
elipari, asal arya, niloofar00, Atefe joon

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #6
RE: میرزا قاسمی( شمال )
اولین میرزاقاسمی که تنهایی درست کردم angelic
[تصویر:  20120825131752_5.jpg]
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۴-۶-۱۳۹۱, ۰۲:۵۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
f.nik, elipari, niloofar00, 1368Sheri, پارانزیم, lili.ojjil2, Atefe joon, mozhgan57



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد