تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 23 رای - 2.74 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
میرزا قاسمی( گیلان )
#1
[عکس: 20130806234024_20110914130046_DSC00057.jpg]

میرزا قاسمی
سلام دوستهای کدبانو ی شمالی hehe
امروز هم مثل همیشه خونه تنها بودم و برای نخستین بار دست به درست کردن میرزا قاسمی زدم.مث میرزا قاسمی مامانم خوشمزه شدexcited
خوب دیگه تعریف بسه بریم سر اصل مطلب running

مواد لازم:

بادمجان 1 عدد متوسط
گوجه 3 عدد (هر چی بیشتر باشه خوش رنگ تر میشه)
کره محلی 100 گرم
روغن به میزان لازم
سیر له شده 2 تا 3 حبه
نمک و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

بادمجان رو روی آتیش کباب میکنیم و پوستش رو میکنیم بعد ساطوری می کنیمش و میذاریم کنار بمونه. بعد گوجه ها رو پوست میکنیم و رنده میکنیم همراه با کره محلی و مقداری روغن داخل دیگ میریزیم و در ظرف رو می زاریم تا حسابی قوام بیاد بعد یه مقدار کم زرد چوبه اضافه میکنیم تا خوش رنگ تر بشه و دوباره درش رو میذاریم. این غذا حوصله میخواد هر مرحله که پیش میریم باید در ظرف رو بذاریم و هر 5 دقیقه هم بزنیم تا ته نگیره.بعد بادمجون ساطوری شده و سیر رو اضافه میکنیم و مقداری نمک و هم میزنیم و دوباره در دیگ رو میذاریم هر چند وقت هم میزنیم تا ته نگیره و وقتی حسابی به روغن افتاد تخم مرغ رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و باز در ظرف رو میذاریم و هر وقت جا افتاد شعله رو خاموش میکنیم و غذا آماده ستexcited من برای صبحانه خوردم ولی پیش غذای عالی ای هم هست
پاسخ }
#2
چون عکس نزاشتیVahidrk
اینم مرزا قاسمی منexcitedexcited


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پاسخ }
#3
Package_favorite 
میرزا قاسمی
مــــــــــواد لازم:
بادمجان متوسط : 5 عدد
سير : يک بوته
تخم مرغ : 3 عدد
گوجه فرنگي : 2 عدد
روغن و نمک و فلفل : به مقدار کافي
طــــــــرز تهيه:
بادنجانها را روی آتش کباب ميکنيم تا کاملا پخته شوند، سپس پوست آنها را کنده و سرهای آنرا ميگيريم و بعد ساطوری مينماييم سپس پوست گوجه فرنگي ها را مي گيريم و خرد ميکنيم و سير را کوبيده و داخل روغن داغي که در تابه و روی آتش است ميريزيم تا کمي سرخ شود د بعد بادنجانها و گوجه فرنگي آماده شده را به تابه اضافه کرده و سرخ مينماييم بحدی که آب آنها کاملا کشيده شود و به روغن ببفتد کمي نمک و فلفل به آن ميزنيم و مايه را در يک طرف تابه قرار ميدهيم ودر طرف ديگر تابه تخم مرغها را شکسته و مخلوط مينماييم وبهم ميزنيم تا کاملا بسته شده و سرخ شود بعد بادنجانها و تخم مرغ ها را مخلوط مينماييم و ميرزا قاسمي آماده شده را در ديس ميکشيم
زندگي كوتاهتر از آن است كه عشق ورزيدن را براي لحظه آخر بگذاريم
پاسخ }
#4
دیروز تو مدرسه ای که مشغول به کار هستم بعد از شورای دبیران بعد از ساعت مدرسه به مناسبت روز معلم البته با تاخیر جشنواره غذا هم داشتیم و هرکدوم از اعضای کادر و دبیران یک غذا یا دسر محلی شهرشون رو آورده بودند
اینم میرزا قاسمی یکی از همکاران
جاتون خالی
[عکس: 20120516095043_DSC01043.JPG]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=59...married in]

پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
اول پیاز داغ فراوون با سیر داغ میکنم بعد بادمجون رو که کبابی کردم و پوستش رو گرفتم و ساطوری کردم رو بهش اضافه میکنم و نمک و فلفل میزنم میزارم 20 مین نرم بشه.
در این حین گوجه رو رنده میکنم و میزارم رو حرارت کمی بپزه و بعد 20 مین به موادم اضافه میکنم+ کمی رب که خوش طعمش میکنه و زعفرون
و میزارم 15 می دیگه با هم بپزه و جا بیفته بعد تخم مرغ روش میشکنم و میزارم ببنده
خیلی عالیهYum2
[عکس: 20120823091407_DSC01733.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=59...married in]

پاسخ }
#6
اولین میرزاقاسمی که تنهایی درست کردم angelic
[عکس: 20120825131752_5.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#7
اینم میرزا قاسمی من با دستور فائزه بانو مرسی (1782)خیلی خوشمزه شد Yum2

[عکس: 20121018113129_P1010825.JPG]
خدایا
می دانم که در کمتر از آنی ورق را برمی گردانی چنان که چنین نمودی
بارالها
نیک بختی را روزی مان کن که تو مهربانی و عزیز....(1782)
پاسخ }
#8
Yum2
[عکس: 20130108204502_d.jpg]
هرکی پاک تره.................تنها تره
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
میرزا قاسمی منWavesmile
[عکس: 20130113141958_2012-10-2614.51.59.jpg]


(دوستان میرزاقاسمی اصیل به هیچ وجه پیاز ندارهfak
حتی افزودن گوجه هم بعدها رسم شدهDunnof )
گفتی دوستت دارم
و من به خیابان رفتم !
فضای اتاق برای پرواز کافی نبود....


"گروس عبدالملکیان"
پاسخ }
#10
میرزا قاسمی که همسری عاشقشه و بورانب بادمجان
[عکس: 20130525101308_270220145204.jpg]
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }