خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مینی تارت مرغ

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,488
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 13,004


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #1
مینی تارت مرغ
[عکس: 20140122132904_278390202IMG_4356copy2.jpg]

مواد لازم برای کراست

کره : 125 گرم ( خرد شده)
آرد : 250 گرم
تخم مرغ : 1 عدد
نمک : 1/4 ق چ


مواد لازم برای فیلینگ

روغن زیتون : 1 ق غ
پیاز بزرگ : 1 عدد
سینه ی مرغ : نصف عدد ( خرد شده)
پاپریکا : 1/2 ق چ
نمک و فلفل به مقدار لازم
ذرت : 3 ق غ
گوجه : 1 عدد (برای تزئین)


طرز تهیه

1-ابتدا برای تهیه ی کراست،آرد و نمک را با هم مخلوط کنید.کره را به مخلوط آرد اضافه کرده و با خمیر زن یا نوک انگشتان به خورد آرد دهید.تخم مرغ را اضافه کنید و به همین صورت خمیر را کمی ورز دهید تا خمیر بدست آید.خمیر را گرد کنید و داخل پلاستیک به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
2-در این مدت فر را روی 180 درجه سانتگراد روشن کنید.در یک ماهیتابه ی بزرگ روغن را بریزید تا نسبتا داغ شود.پیاز را اضافه کرده و تا 5 دقیقه سرخ کنید تا سبک شود.سینه ی مرغ خرد شده را اضافه کنید تا سرخ شود و رنگ آن عوض شود.پاپریکا و ذرت را اضافه کنید و بگذارید تا 1 دقیقه ی دیگر روی حرارت کمی جا بیفتد.فلفل و نمک را نیز اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
3-خمیر را مستطیلی روی سطح کار باز کنید و روی آن با کاتر دایره ای متناسب با قالب مینی تارتتون قالب بزنید.خمیر را در قالب تارت جا بیاندازید و صاف کنید. با یک چنگال روی آن چند سوراخ ایجاد کنید تا پف نکند.
4-داخل تارت ها را با مواد پر کنید و روی هرکدام یک قاچ کوچک گوجه بگذارید و به مدت 25-30 دقیقه در فر بگذارید.


[عکس: 20140122134613_1645765IMG_4300copy2.jpg]

ترجمه اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
22-01-2014, 01:47 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,488
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 13,004


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #2
RE: مینی تارت مرغ
مینی تارت مرغ خوشمزه منYum2من توی موادش فلفل دلمه ای و یکم رب هم زدم1 (49)به عنوان پیش غذا یا شام سبک خوبهhih
[عکس: 20140127132925_IMAG3370.jpg]
Flowerysmile
به روایت تصویر
[عکس: 20140127133010_IMAG3356.jpg]
[عکس: 20140127133036_IMAG3357.jpg]
[عکس: 20140127133100_IMAG3358.jpg]
[عکس: 20140127133123_IMAG3359.jpg]
[عکس: 20140127133146_IMAG3361.jpg]
[عکس: 20140127133210_IMAG3363.jpg]
[عکس: 20140127133232_IMAG3365.jpg]
آماده ی رفتن در فرFlowerysmile
[عکس: 20140127133256_IMAG3367.jpg]
[عکس: 20140127133329_IMAG3393.jpg]
من یکم از خمیرم موند گذاشتم فریزرhih
27-01-2014, 01:35 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,926
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 11,759


محل سکونت : گیـــــــــــــــلان
ارسال: #3
RE: مینی تارت مرغ
من با این مقدار مواد خمیر درست کردم آرد 350 گرم +کره 150 گرم+ تخم مرغ یک عدد+ نمک یک سوم ق چ + آب یک پنجم لیوان Flowerysmile برای فیلینگش سینه مرغ وپیاز داغ وذرت و قارچ 4 عدد و گوجه فرنگی 1 عدد+ یه قاشق فلفل دلمه ای و ادویه وپنیر پیتزا برای روی تارتلتYum2Yum2Yum2

اینم میزان آب استفاده شده1 (49)


[عکس: 20140805173020_IMG__.jpg]


[عکس: 20140805171701_IMG__.jpg]

[عکس: 20140805172210_IMG__.jpg]

[عکس: 20140805172249_IMG__.jpg]

[عکس: 20140805172438_IMG__.jpg]

[عکس: 20140805172623_IMG__.jpg]

[عکس: 20140805172725_IMG__.jpg]

[عکس: 20140805172819_IMG__.jpg]
05-08-2014, 04:39 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,488
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 13,004


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #4
RE: مینی تارت مرغ
(13-01-2015, 10:57 PM)Malihe Movahedi نوشته: سلام خسته نباشید ، ببخشید منظور از آرد چه آردی هست واسه خمیرش؟ و اینکه پاپریکا یجور ادویه هست ؟از کجامیتونم پاپریکا بخرم؟و اینکه نیاز نیست قالب ها رو چرب کنم یا آرد بپاشم؟ خمیر راحت از قالب در میاد ؟نمیچسبه یا نمیسوزه؟مرسییی

سلام دوستم83
منظور ارد همه منظوره و همون ارد سفیده که هم برای نان استفاده میشه هم برای کیک و شیرینی
بله.پاپریکا یه جور ادویه هست که میتونید از سوپر مارکتهای بزرگ بگیرید.پاپریکا در اصل پودر فلفل دلمه ای خشک شده است،حتی میتونید خودتون درست کنید.چیز خیلی خاصی نیست.
نه نیاز نیست قالب تارت رو چرب یا اردپاشی کنید.کلا خمیر تارت به قالب نمیچسبه.
فقط حواستون باشه خورد نشه چون ترد میشه.
83

(14-01-2015, 09:31 AM)گلناززز نوشته: سلام

خميرش خيلي خشك ميشه بعد پخت؟
اگه بخوايم نرم باشه تا راحت باشه موقع خوردن بايد چيكار كنم؟

1
نه خانومی اصلا خشک نمیشه...ترد میشه.اگه تاحالا تارت شیرینی خوردی،دقیقا همونطوری نرم و ترد...فقط شیرین نیست
83
(آخرین تغییر در ارسال: 14-01-2015, 09:39 AM توسط 1368Sheri.)
14-01-2015, 12:05 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,926
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 11,759


محل سکونت : گیـــــــــــــــلان
ارسال: #5
RE: مینی تارت مرغ
(14-01-2015, 03:34 PM)pershia2011 نوشته: سلام خانوم گلاي عزيز
ممنون از ميني تارت مرغ، واقعا ايده خوبي هست. فقط يه سوال داشتم، نيلوفر جون اگه بخوايم آرد رو پيمانه كنيم، 350 گرم تقريبا چند پيما نه ميشه؟؟؟
سلام خانومی
مقیاس های اندازه گیری مواد تبدیل گرم به پیمانه وبالعکس
14-01-2015, 04:03 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
34
تاریخ عضویت:
Feb 2015
مدال ها

اعتبار: 259


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: مینی تارت مرغ
خیییلی خوشمزه بود با گوشت درست کردم روشم پنیر پیتزا 3ریختم[عکس: 20150321133027_SAM_1439.JPG]
(آخرین تغییر در ارسال: 21-03-2015, 01:32 PM توسط melika.cko.)
21-03-2015, 01:32 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد