خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مینی تارت نوتلا مناسب برای پاییز

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #1
مینی تارت نوتلا مناسب برای پاییز
[تصویر:  20131014115018_tarts-page-011.jpg]

مواد لازم برای 40 مینی تارت

1/2 پ کره ( دمای اتاق )
1/2 پ شکر
1 تخم مرغ
1/2 ق چ عصاره وانیل
1/2 ق چ نمک
1/2 ق چ بیکینگ پودر
2 پ آرد


طرز تهیه

کره و شکر را با هم مخلوط کنید.تخم مرغ را اضافه و به هم زدن ادامه دهید. عصاره وانیل را اضافه کنید ( اگر میخواهید رنگ خوراکی اضافه کنید در این مرحله میتوانید اضافه کنید.در اینجا رنگ نارنجی اضافه شده است).نمک را اضافه کنید و به مخلوط کردن ادامه دهید.بیکینگ پودر رو بر روی مخلوط بپاشید، سپس یک پیمانه از آرد را اضافه و مخلوط کنید.بقیه ی آرد را هم اضافه و مخلوط کنید.خمیر نسبتا سفت و کمی خشک است .باید با دست حسابی ورز دهید.این خمیر احتیاج به استراحت ندارد.
خمیر رو رول کنید و با استفاده از وردنه خمیر را باز کنید و با قالب مناسب خمیر رو قالب بزنید.

[تصویر:  20131014120301_tarts-page-005.jpg]

در اینجا قالب چرب شده هست ولی در کل نیازی به چرب کردن قالب مینی مافین نیست.خمیرهایی رو که قالب زدیم،با احتیاط به قالب منتقل میکنیم و با استفاده از یک ابزار ته گرد (میتونی هرچیزی باشه)اول یکم میزنیم توی آرد بعد خمیر رو توی قالب فرم میدهیم.

[تصویر:  20131014120648_tarts-page-006.jpg]

بعد با 2 ق چ نوتلا ، هرکدام از مینی تارت هایمان را پر میکنیم .

[تصویر:  20131014120933_tarts-page-007.jpg]

میتوانیم برای تزیین ،قسمتی از خمیر رو با کاتری کوچک برش بزنیم و بروی نوتلا قرار دهیم .در اینجا برای مناسبت با فصل پاییز،با کاتر برگ برش داده شده.
بعد قالب را در فر از پیش گرم شده با دمای 350 درجه فارنهایت(180 درجه سانتیگراد) به مدت 10 دقیقه بزارید.


[تصویر:  20131014121220_tarts-page-009.jpg]

وقتی از فر درآوردید،بزارید کاملا خنک بشه بعد از قالب جدا کنید تا خرد نشه.

[تصویر:  20131014121533_tarts-page-010.jpg]
[تصویر:  20131014121728_tarts-page-002.jpg]
[تصویر:  20131014121823_tarts-page-001.jpg]
[تصویر:  20131014121913_tarts-page-004.jpg]
نوش جانFlowerysmile

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای 1368Sheri
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-۹-۱۳۹۲ ۱۲:۲۸ عصر، توسط 1368Sheri.)
۲۲-۷-۱۳۹۲, ۱۲:۲۵ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
24 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, مامان مهرانه, سارا ساروی, مرمرخانوم, مامان محمدطاها, سمیه گلبانو, negin.s, مامان الی, سایه ز, vidia, Atefe joon, Galaxy, elipari, mansore66, McQueen, دختر شیرازی, parza, سرآشپزطاهره, raha24, مهرناز مامانی, sara 1364, elina_s, معصومه خانومی, fereshteh2012


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تارتلت میوه فصل (مینی تارت میوه) atefeh 4 1,208 ۲۶-۴-۱۳۹۵ ۰۱:۱۰ عصر
آخرین ارسال: معصومه خانومی
  مینی تارت کارامل گردویی 1368Sheri 3 1,404 ۳۰-۱۰-۱۳۹۴ ۱۱:۱۵ صبح
آخرین ارسال: سعیده جون66
  مینی تارت پرشده باکرم پاتیسر zig.rat 1 1,997 ۱۹-۸-۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ صبح
آخرین ارسال: 1368Sheri


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد