• 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مینی تارت کیک اسفنجی مغزدار
#1
[تصویر:  20160613124206_SpongeAndJamTarts-540x327.jpg]

مواد لازم:
خمیر تارت
50 گرم کره
50 گرم شکر دانه ریز
1 عدد تخم مرغ
1/2 پیمانه آرد
1/4 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1/4 قاشق چایخوری اسانس وانیل
4 قاشق غذاخوری مارمالاد دلخواه یا کرمفیل


روش تهیه:
فر رو 180 درجه سانتیگراد روشن کنین
قالب مافین رو چرب و آردپاشی کرده کنار بگذارین

خمیر تارت رو باز کنین و به 12 قسمت برش زده در قالب فیکس کنین و افیش رو ببرین

کره و شکر رو با همزن بزنین تا کاملا پفی و سبک بشه بعد تخم مرغ رو اضافه هم بزنین تا یکدست بشه
آرد و بکینگ پودر رو الک کنین و و همراه با اسانس وانیل به مواد اضافه و با لیسک هم بزنین تا مخلوط بشه

داخل خمیر تارت مارمالاد بریزین و روش یک قاشق مرباخوری از ترکیب کیک اسفنجی بریزین
سینی مافین رو مدت 15 - 20 دقیقه در فر بگذارین تا طلایی بشه
بعد از خنک شدن با کمی پودر شکر الک شده تزیین و سرو کنین

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=160&bg=57...married%20in]

Created by Wedding Favors
  پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تارتلت میوه فصل (مینی تارت میوه) atefeh 4 2,175 ۲۶-۴-۱۳۹۵, ۰۱:۱۰ عصر
آخرین ارسال: معصومه خانومی
  مینی تارت کارامل گردویی 1368Sheri 3 2,540 ۳۰-۱۰-۱۳۹۴, ۱۱:۱۵ صبح
آخرین ارسال: سعیده جون66
  مینی پای لیمویی با کشک لیمو Galaxy 0 829 ۳۰-۸-۱۳۹۴, ۱۲:۱۳ عصر
آخرین ارسال: Galaxy
  مینی تارت پرشده باکرم پاتیسر zig.rat 1 2,955 ۱۹-۸-۱۳۹۲, ۰۱:۱۵ صبح
آخرین ارسال: 1368Sheri
  مینی تارت نوتلا مناسب برای پاییز 1368Sheri 0 3,950 ۲۲-۷-۱۳۹۲, ۱۲:۲۵ عصر
آخرین ارسال: 1368Sheri
  مینی پای لیمو ترش negin.s 0 1,219 ۲۲-۹-۱۳۹۱, ۱۱:۲۵ صبح
آخرین ارسال: negin.s