• 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مینی پای لیمویی با کشک لیمو
#1
مواد لازم:
1 عدد تخم مرغ
خمیر پای
کشک لیمو
1/2 پیمانه پودر شکر

روش تهیه:
فر رو با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنین
سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشونین
تخم مرغ رو در کاسه کوچکی خوب بزنین تا یکدست بشه و کنار بگذارین
خمیر پای رو به دو قسمت تقسیم و هر کدوم رو به قطر یک سانت باز کنین
کشک لیمو رو روی یکی از خمیر ها پهن کنین
خمیر بعدی رو روش قرار بدید
با قالب گرد قالب بزنین و با چنگال یا دو انگشتتون لبه های خمیرها رو به هم فیکس کنین
با نوک چاقو یه X روی خمیر بندازین تا حین پخت بخار ازش خارج بشه و پای پف نکنه
روی خمیرهارو با قلمو تخم م رغ بمالین و سینی رو به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر قرار بدید تا طلایی بشن
بعد از 30 دقیقه که از فر خارج کردید با پودر شکر تزیین و میتونین سرو کنین

[تصویر:  20151115145512_LemonPie.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=160&bg=57...married%20in]

Created by Wedding Favors
  پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مینی تارت کیک اسفنجی مغزدار Galaxy 0 874 ۱۷-۱۱-۱۳۹۵, ۱۰:۱۲ صبح
آخرین ارسال: Galaxy
  مینی تارت کارامل گردویی 1368Sheri 3 2,612 ۳۰-۱۰-۱۳۹۴, ۱۱:۱۵ صبح
آخرین ارسال: سعیده جون66
  مینی تارت پرشده باکرم پاتیسر zig.rat 1 2,996 ۱۹-۸-۱۳۹۲, ۰۱:۱۵ صبح
آخرین ارسال: 1368Sheri
  مینی تارت نوتلا مناسب برای پاییز 1368Sheri 0 3,987 ۲۲-۷-۱۳۹۲, ۱۲:۲۵ عصر
آخرین ارسال: 1368Sheri
  مینی پای لیمو ترش negin.s 0 1,242 ۲۲-۹-۱۳۹۱, ۱۱:۲۵ صبح
آخرین ارسال: negin.s