امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مینی کیک تخم مرغی چینی (Chinese Mini Egg Cake)
#1
Package_favorite 
[عکس: 20150919184057_Chinese-egg-cake-traditio...9-copy.jpg]

مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ متوسط
60 گرم آرد سفید
40 گرم پودر شکر
5 گرم روغن مایع (روغن زیتون یا روغن های گیاهی دیگر)
آب گرم (برای سرعت بخشیدن به روند همزدن تخ مرغ)
نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر


روش تهیه:
فر رو با دمای 180 درجه روشن کنین
در یک ظرف آب داغ بریزین و یه کاسه روش قرار بدید مراقب باشین آب تو کاسه نره
تخم مرغ و پودر شکر رو در کاسه ریخته با همزن سریع هم بزنین تا سبک و روشن بشه بعد سرعت رو کم کنین و بزنین تا حبابهای روش از بین بره و از داخل آب گرم وردارین

[عکس: 20150919183703_Chinese-egg-cake-traditional-version.jpg]

دقت کنین اگه تخم مرغ بجوش بیاد یا حباب بزنه کیک کیفیتشو از دست میده
آرد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه و ترکیب کنین در آخر روغن رو اضافه کنین و هم بزنین تا یکدست بشه
قالب ماپ کیک رو با لاینر بپوشونین حدودا 12 قالب کوچک میشه
و مواد رو داخلش ریخته در فر به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار بدید تا سطح کیک خوشرنگ بشه
اگه میخواین روی کیکتون ترک بخوره 5 دقیقه اول پخت رو با دمای 200 درجه انجام بدید و سپس دما رو کاهش بدید

[عکس: 20150919184030_Chinese-egg-cake-traditio...5-copy.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }