خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مینی کیک کدو حلوایی

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
مینی کیک کدو حلوایی
[تصویر:  20121213094510_.jpg]


مواد لازم:
2 فنجان (254 گرم) آرد
1 قاشق غذا خوری بکینگ پودر
1 قاشق چای خوری جوش شیرین
1/2 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چای خوری دارچین
1 قاشق چای خوری جوز
1/2 قاشق چای خوری زنجبیل
1/2 قاشق چای خوری میخک
1/2 پیمانه (125 میلی لیتر) روغن نباتی
1/2 فنجان سس سیب
1 و1/4 فنجان (250 گرم) شکر
1/2 پیمانه (127 گرم) شکر قهوه ای
4 عدد تخم مرغ
400 گرم پوره کدو تنبل
شکلات تافی
1/2 دستور کرم پنیر خامه ای

[تصویر:  20121213094346_1.jpg] [تصویر:  20121213095123_2.jpg]

طرز تهیه:
فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید قالبهای به شکل کدو تنبل رو چرب و آرد پاشی کنید
تو یک کاسه بزرگ آرد ، جوش شیرین ، نمک ، ادویه ها رو با هم ترکیب کنید
داخل دستگاه همزن روغن و سس سیب رو با هم بزنید تا ترکیب بشن سپس تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کنید و هرکدوم رو یکی دو دقیقه با مواد بزنید
مواد خشک (آرد و ...) رو کم کم به مواد مرطوب اضافه کنید و خوب بزنید تا کاملا یکدست بشه
خمیر رو داخل قالب بریزید و مدت 15 تا 18 دقیقه توی فر بزارید و با خلال دندون از پخت کامل اونها مطمئن بشید
بعد از خنک شدن کیکها ،داخل یکی رو با قاشق کمی خالی کنیدو یک قاشق از خامه ای که درست کردین رو وسط کیک بریزین و یه کیک دیگه روی اون بزارید

[تصویر:  20121213094256_5.jpg]

برای درست کردن ساقه و برگ از تافی های نرم میتونید استفاده کنید.

[تصویر:  20121213094318_8.jpg]


کرم پنیر خامه ای:
225 گرم پنیر خامه ای در دمای اتاق
1/4 فنجان کره در دمای اتاق
قند 4 فنجان
1 قاشق چای خوری وانیل

تمام مواد رو داخل غذاساز بریزید و با هم مخلوط کنید و وانیل رو در انتها بهشون اضافه کنید.



سس سیب:
3 تا 4 عدد سیب پوست و رنده شده
1 قاشق غذاخوری رنده پوست لیمو
3-4 قاشق غذاخوری آب لیمو
چوب دارچین )حدود 7 سانت کافیه)
1/4 فنجان شکر قهوه ای (شکر سفید رو میتونید کارامل کرده و با شکر قهوه ای جایگزین کنید)
1 فنجان آب
1/2 قاشق چای خوری نمک

سیب ، شکر و آب رو مدت 20 تا 30 دقیقه بزارید تا با حرارت زیاد بجوشه سپس حرارت رو کم کنید و آب لیمو و رنده لیمو و دارچین رو بهش اضافه کنید و بعد از 15 دقیقه از حرارت بردارید و کنار بزارید تا خنک بشه.


[تصویر:  20121213094811_applesauce-2.jpg]


اینم نمای برش خورده مینی کیک :
[تصویر:  20121213094450_15.jpg]

[تصویر:  20121213094421_16.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۲۳-۹-۱۳۹۱, ۱۲:۲۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, shokolat, niloofar00, mozhgan57, Atefe joon, 1368Sheri



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد