خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 98 رأی - میانگین امتیازات: 2.61
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

میوه خشک یا آجیل میوه

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,304
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23857


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
میوه خشک یا آجیل میوه
یکی از تنقلات مفید و شیک شب یلدا آجیل میوه های خشک است که نه تنها برای این شب بلکه همیشه می‌تواند برای کودکان ما جایگزین تنقلات ناسالم شود که جدا از خشک شدن با دستگاههای مخصوص و تهیه ی آنها از آجیل فروشی ها، می توان آنها را در منزل وبه دو روش ساده خشک کرد:


روش اول: هر نوی میوه ای را به دلخواه پس از شستشو و هر کدام که می‌شود با پوست نیز مصرف کرد را برش داده و حلقه حلقه کنید و بر روی فویل یا سینی که روی شوفاژ یا فن قرار داده اید پهن کنید.
از یک پارچه ی تمیز وسفید استفاده کرده و روی آنها را بپوشانید تا نور مستقیم به آنها نرسد که اگر شوفاژ یا فن در جای تاریکی باشد بهتر بوده و نیازی به پارچه نخواهد بود.
پس از یک روز برای جلوگیری از چسبیدن میوه ها به فویل یا سینی آنها را بر گردانده و جابه جا کنید تقریبا با این روش پس از سه تا چهار روز میوه های خشک شما آماده خواهند بود.

روش دوم :میوه های شسته و آماده شده را بر روی سینی یا روی پارچه ی سفید تمیزی که روی یک میز یا سطحی که از زمین بالا تر است پهن کرده اید بریزید ودر جایی کاملا خشک و تاریک قرار دهید و باز پس از یک روز آنها را برگردانده و جابه جا نمایید .
در این روش که طبیعی تر و بهتر است، بین ۷ تا ۸ روز طول می کشد تا میوه های شما خشک و برای مصرف آماده شوند.


[تصویر:  20111216180611_temple_blossom_dried_fruit.jpg]

[تصویر:  20111216180536_humble_garden_dried_fruit.jpg]

[تصویر:  20111216180702_tree_trifecta_dried_fruit.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۵-۹-۱۳۹۰, ۰۸:۳۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
*sadaf*, مارال جون, nneda, Atefe joon, bigharar, mozhgan57, 1368Sheri, carpet, ستاره باروون, زهرا77
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,304
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23857


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: میوه خشک یا آجیل میوه
(۲۵-۹-۱۳۹۰ ۰۸:۵۸ عصر)afsongar نوشته شده توسط:  من میوه خشک با روش اول درست کردم ولی نمی دانم چرا سیب هام سیاه شدند؟
من خودم میوه خشک کن دارم
سیبام اینجوری نمیشه
ولی اینو می دونم که میشه به سیب یه کم آبلیمو زد
و اگه میخوای ترد بشه میتونی ورقه هاشو توی شهد رقیق بخوابونی بعد خشک کنی
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۵-۹-۱۳۹۰, ۰۹:۲۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
246
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 358


محل سکونت : قلب همسری
ارسال: #3
RE: میوه خشک یا آجیل میوه
منم با خشک کن درست کردم عالی میشهClap
مخصوصا انبه سیب و انگور و سیب هم سایه نشد
مایکروفرم شنیدم میشه اما بلت نیستم کاش به منم یکی میگفت احتمالا سریعتر از خشک کن باشهClap
با خشک کن اگه درست کنین بوی عطر میوه هم توش میمونهClap
امضای paradise
دوست دارم انقدر قدرت داشته باشم تا انچه در درون هستم را زندگی کنم
[تصویر:  qBcfp3.png]
۲۶-۹-۱۳۹۰, ۰۱:۰۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از paradise به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,012
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1402


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: میوه خشک یا آجیل میوه
(۲۵-۹-۱۳۹۰ ۰۸:۵۸ عصر)afsongar نوشته شده توسط:  من میوه خشک با روش اول درست کردم ولی نمی دانم چرا سیب هام سیاه شدند؟

سلام خانومی مطمئن نیستم ولی در مورد زردآلو به این نتیجه رسیده ام که اگر آنرا داخل سینی بگذاری و جلوی نور خورشید بذاری سیاه میشه ولی اگر داخل سبد یا آبکش بذاری اینطوری نمیشه چرا نمیدونم شاید چون هوا عبور میکنه یا همچین چیزیha
۲۶-۹-۱۳۹۰, ۰۷:۵۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از مامان علی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 3009


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #5
RE: میوه خشک یا آجیل میوه
سلام به همه دوستان من با ماکروویو چیپس میوه درست کردم از شف طیبه عزیز یاد گرفتم وعین دستور شف طیبه را براتون میزارم میدونم کمکتون میکنه[چیپس میوه
چیپس میوه برای پزیرایی ها در شب یلدا و دید و بازدید عید نوروز یه چند سالیه که رایج شده و مرتب چکش کنید و وقتی دیدید که روش کاملا خشک شده از فر بیرون آورده و !
[تصویر:  20121126191338_1.jpg]
چیپس میوه برای پزیرایی ها در شب یلدا و دید و بازدید عید نوروز یه چند سالیه که رایج شده و من هم که طبق معمول عاشقشم ( بگو عاشق چی نیستی!) ولی مشکل اینجاست که واسه ماها که وضع مالیمون توپ نیست ایجاد مشکل میکنه ( یعنی واسه جیبمون ایجاد مشکل میکنه. چون آخرین باری که ما چیپس میوه خریدیم ... کیلویی 13000 تومن بود...که همه اش یه ذره هم بیشتر نمیشه و خوراک یه دقیقه منه!) حالا اگه تصمیم داشتید امسال واسه عید چیپس میوه بخرید ، دست نگه دارید! این رسپی جادویی رو امتحان کنید و اگه نتیجه مطلوب حاصل نشد بعد برید آجیل فروشی و دست به جیب شید!
[تصویر:  20121126191534_2.jpg]

ابتدا 1 لیوان شکر رو با 4/3 لیوان آب بذارید 5 دقیقه بجوشه. در این مدت میتونید میوه ها تون رو چیپس کنید. تقریبا میشه از هر میوه ای استفاده کرد و همه شون خوب جواب میدند. فقط سعی کنید موز ها و توت فرنگی هاتون سفت باشند که چیپسهاتون فرم خودش رو خوب حفظ کنه
[تصویر:  20121126191623_3.jpg]
برای سیب، من سیبهای "گرنی اسمیث" رو پیشنهاد میکنم چون سفت تر و ترد تر و ترش مزه هستند و بهتر جواب میده. البته این سیبها کیلویی 4000 تومنه و تقریبا دونه ای 1000 تومن میشه. من سیب قرمز و زرد رو هم امتحان کردم ولی باز مزه سیب سبز رو ترجیح میدم. برای بریدنش ابتدا وسطش رو با این کاتری که توی تصویر میبینید و برای دلمه ها ازش استفاده میشه، خالی کنید. بعد برشهای یک اندازه بزنید. اگه نمیتونید درست اینکار رو انجام بدید، پیشنهاد میکنم از مندلین یا رنده چیپس زن استفاده کنید تا بعد بعضیهاشون که نازکترند نسوزند!
[تصویر:  20121126191737_4.jpg]
میوه ها رو توی یک ظرف بزرگ بریزید و در شربت آغشته کنید. میتونید برای سرعت دادن به کار همه میوه ها رو با هم بریزید توی شربت ولی توت فرنگیها رو جدا بذارید چون رنگ بقیه میوه ها رو قرمز میکنه!
[تصویر:  20121126191914_5.jpg]
کف سینی رو کاغذ روغنی بذارید و چیپسها رو توش بچینید. توجه داشته باشید که چیپسها نباید روی هم قرار بگیرند چون درست خشک نمیشن و همینطور شربت اضافی شون رو هم باید حتما بگیرید که زود میسوزه! در فر بذارید. دمای فر باید روی کمترین درجه ممکن باشه. برای من 120 درجه سانتیگراد بود و اگه کمترش میکردم فرم خاموش میشد. پس شما ببینید کمترین درجه فرتون چنده و روی همون درجه بذارید.
[تصویر:  20121126192012_6.jpg]
پرتقال و سیبها رو با موز و توت فرنگی توی یک سینی نذارید. یعنی به سایز و ضخامت میوه ها تون توجه کنید. من گریپ فروت که میوه محبوبمه رو هم ازش چیپس خشک درست کردم. ولی شما اگه دوست ندارید با همون پرتقال خونی و پرتقال ساده و نارنگی کار کنید. آناناس فراموش نشه که خیلی خوشمزه است. کافیه یه کمپوت بخرید و دیگه خودش حلقه شده و آماده است.
[تصویر:  20121126192107_7.jpg]
معمولا از 1 ساعت تا 3 ساعت بسته به فر یا میوه ها مدت زمان موندنشون توی فر متغیره.
[تصویر:  20121126192159_8.jpg]
مرتب چکش کنید و وقتی دیدید که روش کاملا خشک شده از فر بیرون آورده و چیپسها رو پشت و رو کنید و بذارید اون سمتش هم کاملا خشک بشه.
[تصویر:  20121126192314_9.jpg]
به دلیل وجود کاغذ روغنی، چیپسها به سادگی قابل اتنقال به ظرف هستند و به سینی نمیچسبه. چیپسها رو توی دمای اتاق یا یخچال میتونید نگهداری کنید و هر دو برای من جواب داده.
[تصویر:  20121126192420_10.jpg]

نکته جالب اینه که چون میوه ها رو توی شربت زدیم و بعد خشکش کردیم، چیپس پرتقالش خوشمزه تر از چیپسهای آماده بازار میشه و پوستش دیگه تلخ نیست و میتونید کامل یه دفعه همه اش رو بچپونید توی دهنتون!
چیپسهای توت فرنگی و موز من تموم شد! آناناسها هم نفسهای آخرشون رو میکشند. کم کم ترتیب کیویها رو هم میدم... فکر نکنم چیزی به عید برسه.

اگه سینی اول و دومتون خراب شد نا امید نشید. در تصویر میبینید که چیپسها خوشگل از آب در اومدند... پس با کمی حوصله میتونید به نتیجه مطلوب برسید. موفق باشید.
امضای پارانزیم
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[تصویر:  20121115213258_11.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۶-۹-۱۳۹۱ ۰۹:۵۵ عصر، توسط پارانزیم.)
۲۶-۹-۱۳۹۰, ۰۷:۴۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
20 کاربر از پارانزیم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
tanha-lz2, saieh, نگارم, safoora malek, عشقم فقط..., farzan6869, مهرناز مامانی, 162, Atefe joon, madely, ailari, bigharar, mozhgan57, baran74, mahgolak, ریحانتی, فاطمه6060, lili.ojjil2, زهرا77, پارمیس93

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 3009


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #6
RE: میوه خشک یا آجیل میوه
البته من همه مراحل بالا را انجام دادم وبا کانوکشن ماکروویو خشک کردم

[تصویر:  20120709214016_.jpg]


[تصویر:  20120709213844_.jpg]
امضای پارانزیم
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[تصویر:  20121115213258_11.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-۴-۱۳۹۱ ۱۱:۱۰ عصر، توسط پارانزیم.)
۲۶-۹-۱۳۹۰, ۰۷:۵۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از پارانزیم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
farzan6869, 162, مهرناز مامانی, Atefe joon, madely, 1368Sheri, afsoon_b82, mozhgan57, minaarash, ستاره باروون, Maryamho



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد