تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 76 رای - 2.55 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
میوه خشک یا آجیل میوه
#1
یکی از تنقلات مفید و شیک شب یلدا آجیل میوه های خشک است که نه تنها برای این شب بلکه همیشه می‌تواند برای کودکان ما جایگزین تنقلات ناسالم شود که جدا از خشک شدن با دستگاههای مخصوص و تهیه ی آنها از آجیل فروشی ها، می توان آنها را در منزل وبه دو روش ساده خشک کرد:


روش اول: هر نوی میوه ای را به دلخواه پس از شستشو و هر کدام که می‌شود با پوست نیز مصرف کرد را برش داده و حلقه حلقه کنید و بر روی فویل یا سینی که روی شوفاژ یا فن قرار داده اید پهن کنید.
از یک پارچه ی تمیز وسفید استفاده کرده و روی آنها را بپوشانید تا نور مستقیم به آنها نرسد که اگر شوفاژ یا فن در جای تاریکی باشد بهتر بوده و نیازی به پارچه نخواهد بود.
پس از یک روز برای جلوگیری از چسبیدن میوه ها به فویل یا سینی آنها را بر گردانده و جابه جا کنید تقریبا با این روش پس از سه تا چهار روز میوه های خشک شما آماده خواهند بود.

روش دوم :میوه های شسته و آماده شده را بر روی سینی یا روی پارچه ی سفید تمیزی که روی یک میز یا سطحی که از زمین بالا تر است پهن کرده اید بریزید ودر جایی کاملا خشک و تاریک قرار دهید و باز پس از یک روز آنها را برگردانده و جابه جا نمایید .
در این روش که طبیعی تر و بهتر است، بین ۷ تا ۸ روز طول می کشد تا میوه های شما خشک و برای مصرف آماده شوند.


[عکس: 20111216180611_temple_blossom_dried_fruit.jpg]

[عکس: 20111216180536_humble_garden_dried_fruit.jpg]

[عکس: 20111216180702_tree_trifecta_dried_fruit.jpg]


[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
(۲۵-۰۹-۱۳۹۰, ۰۸:۵۸ ب.ظ)afsongar نوشته:  من میوه خشک با روش اول درست کردم ولی نمی دانم چرا سیب هام سیاه شدند؟
من خودم میوه خشک کن دارم
سیبام اینجوری نمیشه
ولی اینو می دونم که میشه به سیب یه کم آبلیمو زد
و اگه میخوای ترد بشه میتونی ورقه هاشو توی شهد رقیق بخوابونی بعد خشک کنی
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
منم با خشک کن درست کردم عالی میشهClap
مخصوصا انبه سیب و انگور و سیب هم سایه نشد
مایکروفرم شنیدم میشه اما بلت نیستم کاش به منم یکی میگفت احتمالا سریعتر از خشک کن باشهClap
با خشک کن اگه درست کنین بوی عطر میوه هم توش میمونهClap
دوست دارم انقدر قدرت داشته باشم تا انچه در درون هستم را زندگی کنم
[عکس: qBcfp3.png]
پاسخ }
#4
(۲۵-۰۹-۱۳۹۰, ۰۸:۵۸ ب.ظ)afsongar نوشته:  من میوه خشک با روش اول درست کردم ولی نمی دانم چرا سیب هام سیاه شدند؟

سلام خانومی مطمئن نیستم ولی در مورد زردآلو به این نتیجه رسیده ام که اگر آنرا داخل سینی بگذاری و جلوی نور خورشید بذاری سیاه میشه ولی اگر داخل سبد یا آبکش بذاری اینطوری نمیشه چرا نمیدونم شاید چون هوا عبور میکنه یا همچین چیزیha
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
سلام به همه دوستان من با ماکروویو چیپس میوه درست کردم از شف طیبه عزیز یاد گرفتم وعین دستور شف طیبه را براتون میزارم میدونم کمکتون میکنه[چیپس میوه
چیپس میوه برای پزیرایی ها در شب یلدا و دید و بازدید عید نوروز یه چند سالیه که رایج شده و مرتب چکش کنید و وقتی دیدید که روش کاملا خشک شده از فر بیرون آورده و !
[عکس: 20121126191338_1.jpg]
چیپس میوه برای پزیرایی ها در شب یلدا و دید و بازدید عید نوروز یه چند سالیه که رایج شده و من هم که طبق معمول عاشقشم ( بگو عاشق چی نیستی!) ولی مشکل اینجاست که واسه ماها که وضع مالیمون توپ نیست ایجاد مشکل میکنه ( یعنی واسه جیبمون ایجاد مشکل میکنه. چون آخرین باری که ما چیپس میوه خریدیم ... کیلویی 13000 تومن بود...که همه اش یه ذره هم بیشتر نمیشه و خوراک یه دقیقه منه!) حالا اگه تصمیم داشتید امسال واسه عید چیپس میوه بخرید ، دست نگه دارید! این رسپی جادویی رو امتحان کنید و اگه نتیجه مطلوب حاصل نشد بعد برید آجیل فروشی و دست به جیب شید!
[عکس: 20121126191534_2.jpg]

ابتدا 1 لیوان شکر رو با 4/3 لیوان آب بذارید 5 دقیقه بجوشه. در این مدت میتونید میوه ها تون رو چیپس کنید. تقریبا میشه از هر میوه ای استفاده کرد و همه شون خوب جواب میدند. فقط سعی کنید موز ها و توت فرنگی هاتون سفت باشند که چیپسهاتون فرم خودش رو خوب حفظ کنه
[عکس: 20121126191623_3.jpg]
برای سیب، من سیبهای "گرنی اسمیث" رو پیشنهاد میکنم چون سفت تر و ترد تر و ترش مزه هستند و بهتر جواب میده. البته این سیبها کیلویی 4000 تومنه و تقریبا دونه ای 1000 تومن میشه. من سیب قرمز و زرد رو هم امتحان کردم ولی باز مزه سیب سبز رو ترجیح میدم. برای بریدنش ابتدا وسطش رو با این کاتری که توی تصویر میبینید و برای دلمه ها ازش استفاده میشه، خالی کنید. بعد برشهای یک اندازه بزنید. اگه نمیتونید درست اینکار رو انجام بدید، پیشنهاد میکنم از مندلین یا رنده چیپس زن استفاده کنید تا بعد بعضیهاشون که نازکترند نسوزند!
[عکس: 20121126191737_4.jpg]
میوه ها رو توی یک ظرف بزرگ بریزید و در شربت آغشته کنید. میتونید برای سرعت دادن به کار همه میوه ها رو با هم بریزید توی شربت ولی توت فرنگیها رو جدا بذارید چون رنگ بقیه میوه ها رو قرمز میکنه!
[عکس: 20121126191914_5.jpg]
کف سینی رو کاغذ روغنی بذارید و چیپسها رو توش بچینید. توجه داشته باشید که چیپسها نباید روی هم قرار بگیرند چون درست خشک نمیشن و همینطور شربت اضافی شون رو هم باید حتما بگیرید که زود میسوزه! در فر بذارید. دمای فر باید روی کمترین درجه ممکن باشه. برای من 120 درجه سانتیگراد بود و اگه کمترش میکردم فرم خاموش میشد. پس شما ببینید کمترین درجه فرتون چنده و روی همون درجه بذارید.
[عکس: 20121126192012_6.jpg]
پرتقال و سیبها رو با موز و توت فرنگی توی یک سینی نذارید. یعنی به سایز و ضخامت میوه ها تون توجه کنید. من گریپ فروت که میوه محبوبمه رو هم ازش چیپس خشک درست کردم. ولی شما اگه دوست ندارید با همون پرتقال خونی و پرتقال ساده و نارنگی کار کنید. آناناس فراموش نشه که خیلی خوشمزه است. کافیه یه کمپوت بخرید و دیگه خودش حلقه شده و آماده است.
[عکس: 20121126192107_7.jpg]
معمولا از 1 ساعت تا 3 ساعت بسته به فر یا میوه ها مدت زمان موندنشون توی فر متغیره.
[عکس: 20121126192159_8.jpg]
مرتب چکش کنید و وقتی دیدید که روش کاملا خشک شده از فر بیرون آورده و چیپسها رو پشت و رو کنید و بذارید اون سمتش هم کاملا خشک بشه.
[عکس: 20121126192314_9.jpg]
به دلیل وجود کاغذ روغنی، چیپسها به سادگی قابل اتنقال به ظرف هستند و به سینی نمیچسبه. چیپسها رو توی دمای اتاق یا یخچال میتونید نگهداری کنید و هر دو برای من جواب داده.
[عکس: 20121126192420_10.jpg]

نکته جالب اینه که چون میوه ها رو توی شربت زدیم و بعد خشکش کردیم، چیپس پرتقالش خوشمزه تر از چیپسهای آماده بازار میشه و پوستش دیگه تلخ نیست و میتونید کامل یه دفعه همه اش رو بچپونید توی دهنتون!
چیپسهای توت فرنگی و موز من تموم شد! آناناسها هم نفسهای آخرشون رو میکشند. کم کم ترتیب کیویها رو هم میدم... فکر نکنم چیزی به عید برسه.

اگه سینی اول و دومتون خراب شد نا امید نشید. در تصویر میبینید که چیپسها خوشگل از آب در اومدند... پس با کمی حوصله میتونید به نتیجه مطلوب برسید. موفق باشید.
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[عکس: 20121115213258_11.jpg]
پاسخ }
#6
البته من همه مراحل بالا را انجام دادم وبا کانوکشن ماکروویو خشک کردم

[عکس: 20120709214016_.jpg]


[عکس: 20120709213844_.jpg]


مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[عکس: 20121115213258_11.jpg]
پاسخ }
#7
دیشب فاز اول آجیل میوه عید رو کلید زدمhih
[عکس: 20120306102329_06032012278.jpg]
بترتیب از سمت چپ بالا:
پرتقال ،پرتقال تو سرخ،
به، لیمو شیرین
نارنگی
سیب قرمز و زرد
کیویYum2

آناناس و توت فرنگی هم در راههhih
و موز هم
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#8
اینا هم مال من که برای اولین بار و روی بخااری خشکشون کردم طعمشون فوق العاده شده من همونطری که توی عکس میبینین کمی هاش قهوهای شده . چون امتحان کردم .ببینم فرقی میکنه زیر و رو کردن مرتب میوه ها که دیدم اونایی که مرتب زیر و روشون کردم سفیدتر خشک شدن . و اون یکی ها به خاطر اینکه شربت زیرشون مونده و با حرارت به کارامل تبدیل شده به طبع رنگشون تیره تر شده .
قبل از خشک کردن یه دونه کاغذ روغنی رو چهارلا کردم و روی بخاری گذاشتم و بعد میوه ها رو روش چیدم .
[عکس: 20120404142304_Image006.jpg]
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
[عکس: 20120416084822_DSC00194.JPG]
خرمالو هاشو خردیمYum2
پاسخ }
#10
برای خشک کردن زرد آلو ، آنها را از وسط دو نیم کرده ، هسته را در آورید و روی سینی فر بگذارید . فر را داغ کنید و سینی محتوی برگه ها را در فر داغ قرار دهید حرارت فر را به روی حداقل تنظیم کنید . لای در فر را باز بگذارید و مرتب به آنها سر بزنید و چنانچه لازم است آنها را زیر و روی جا به جا کنید تا نسوزند . وقتی که خشک شدند سینی را از فر خارج کنید .
پاسخ }