تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
میوه های جالبی که شایدتابحال ندیده ایدوخواص آنها
#1
میوه اژدها

De = Drachenfrucht

En = Pitaya

میوه اژدها (سایر اسامی: پیتایا، پیتاهایا، هو لونگ گو، گلابی توت فرنگی، نانتیکافروت یا تان لانگ) به میوه چندین نوع کاکتوس اطلاق می‌شود. این میوه بومی مکزیک و آمریکای مرکزی و جنوبی است و در ضمن در کشورهای آسیای جنوب شرقی همچون ویتنام، تایوان، جنوب چین، جزیره اکیناوا (ژاپن)، فیلیپین و مالزی هم کشت می‌شود، و در اسرائیل نیز موجود است. میوه اژدها تنها در شب شکوفه می‌کند؛ شکوفه‌های آن بزرگ و سفید هستند و معمولاً «گل شب» یا «ملکه شب» نامیده می‌شوند.

این میوه در 5 رنگ وجو دارد .

1- رنگ میوه سفید با پوسته قرمز

2- رنگ میوه قرمز با پوسته قرمز

3- رنگ میوه سفید با پوسته زرد (کمیاب)

4- رنگ میوه صورتی با پوست قرمز

5- رنگ میوه سفید با پوست صورتی

از میوه این درخت مربا و شربت هم درست می کنند و شربت درست شده از این میوه دراگونیتی نام دارد .

این میوه در صورت خراب شدن همانند موزو سایر میوه های گرمسیری ابتدا لکه

های قهوه ای پیدا کرده و سپس سیاه می شود .



خواصر درمانی

میوه اژدها دارای انواع ویتامینها است و در جلوگیری از سرطان روده بزرگ و دیابت موثر است. همچنین سرشار از املاح معدنی است که باعث کاهش کلسترول و تنظیم فشار خون می‌شود. مصرف دائم آن می‌تواند آسم و سرفه‌های شدید را بهبود دهد و از خاصیت آنتی اکسیدان بالایی بر خوردار است.
[عکس: 20120414074318_250px-Dragonfruit_Chiyai_market.jpg]
[عکس: 20120414074432_250px-Pitaya_cross_section_ed2.jpg]
[عکس: 20120414074458_Yellow_pitaya.jpg]
پاسخ }
#2
کاش اینجا هم پیدا میشدDunnof
اعتبار آدم ها به حضورشان نیست
به دلهره ایست که در نبودشان ایجاد میکنند
[عکس: as1cOFQ0g410000MDAzMzk4Ynw4ODUxMTRifHlvdXIgdGV4dA.gif]
پاسخ }
#3
Package_favorite 
خواص استارفروت,نارگیل,انبه,موز,پاپایا,لیچی و آناناس

   


مصرف مرتب میوه، آن هم ۳ تا ۴ واحد در روز، یکی از عادت های مهم در یک برنامه غذایی مناسب است که البته توصیه می شود افراد اصل تنوع را نیز در این میان جدی بگیرند...

با وجودی که در کشور ما انواع میوه ها در دسترسند اما چند سالی است که میوه های استوایی نیز به خصوص در فصل تابستان در میادین میوه و تره بار به چشم می خورند و می توانند هر ذائقه ای را با طعم های منحصربه فردشان مجذوب خود کنند اما گروه میوه های استوایی از کدام میوه ها تشکیل شده اند و چقدر ارزش غذایی دارند؟ پاسخ به این پرسش ها همان چیزی است که می خواهیم در این پوستر به آن اشاره و معروف ترین های آنها را به شما معرفی کنیم.

● استارفروت

زادگاه استارفروت یا کارامبولا به کشور سریلانکا برمی گردد و عضوی از خانواده میوه های استوایی محسوب می شود. این میوه هم با طعم ترش در دسترس است هم شیرین. منبع ویتامین C و دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی است به طوری که بررسی ها نشان داده اند در حضور میکروب هایی مانند ای کولای و سالمونلا فعال و مانع از فعالیت آنها می شود. البته چون این میوه دارای اسیداگزالیک است برای کسانی که نارسایی کلیه دارند یا به سنگ کلیه دچارند توصیه نمی شود.

● لیچی

لیچی، میوه ای است چینی که دارای پوستی خاردار و قرمز رنگ بوده و داخلش سفید است و طعمی شبیه به طعم انگور دارد. لیچی سرشار از ویتامین C است به طوری که بررسی ها نشان داده اند با خوردن ۹ عدد از آن، نیاز روزانه یک فرد بزرگسال به این ویتامین تامین خواهد شد. در ضمن منبع املاحی مانند پتاسیم و مس است و به این ترتیب با خوردن آن فشارخون کنترل می شود و احتمال کم خونی ناشی از کمبود مس نیز به حداقل ممکن خود می رسد. در ضمن، لیچی از منابع ویتامین های گروه B است و این ویتامین ها در متابولیسم کربوهیدرات ها، چربی ها و پروتئین دخالت دارند.
● انبه

این میوه بومی کشورهای هندوستان و برمه است و خواص بسیاری دارد به طوری که خوردن یک انبه ۵۰۰ گرمی، ۳۳ درصد از نیاز روزانه به پتاسیم را برطرف می کند و مصرف مرتب آن به بیماران فشارخونی توصیه می شود. در ضمن، انبه منبع بتاکاروتن است به طوری که با مصرف ۱۰۰ گرم از آن ۲ میلی?گرم از این ماده مغذی تامین خواهد شد و وجود ۳۷ میلی گرم ویتامین C در کنار آن، انبه را به یک ماده غذایی با خاصیت آنتی اکسیدانی بدل می کند.
● نارگیل

این میوه در خانواده میوه های استوایی جای می گیرد و سرشار از فیبر و چربی است. با خوردن ۱۰۰ گرم نارگیل، ۷ گرم فیبر دریافت خواهیدکرد. چربی این میوه از نوع اشباع است پس چه بهتر که در خوردن آن محدودیت به خرج دهید زیرا در صورت داشتن سابقه بیماری های قلبی– عروقی یا چربی خون بالا، مشکلات یاد شده تشدید خواهندشد.

البته مایع موجود در آن که به شیر نارگیل شهرت دارد، منبع ویتامین C است و توصیه می شود که آن را میل کنید و دور نریزید. فراموش نکنید که ۱۰۰ گرم نارگیل ۳۵۰ کیلوکالری انرژی به بدن می رساند پس باید
حساب شده آن را در برنامه غذایی روزانه گنجاند.
● پاپایا

پاپایا یا خربزه درختی، میوه ای است نارنجی رنگ که به دلیل وجود انواع کاروتنویید ها و ویتامین C یک میوه ضدپیری شناخته شده است به طوری که با خوردن ۱۰۰ گرم از آن مقادیر قابل ملاحظه ای (یعنی ۶۰ میلی گرم) ویتامین C دریافت می شود. البته نکته دیگر، ضدسرطان بودن این میوه است زیرا مطالعات نشان داده اند که خوردن پاپایا احتمال ابتلا به سرطان های کولون، پانکراس، پستان و مثانه را به حداقل ممکن می رساند.
● آناناس
این میوه منبع ویتامین C است به طوری که خوردن ۱۰۰ گرم از آن تامین کننده ۲۵ درصد از نیاز روزانه به این ویتامین محسوب می شود. در ضمن ترکیب های موجود در آناناس، آن را به گزینه ای مناسب برای جلوگیری از بروز ترومبوز (لخته خون) و گرفتگی عروق تبدیل کرده است. به علاوه خوردن آناناس به تسریع در ترمیم زخم ها کمک می کند و به این ترتیب میوه ای مناسب برای کسانی است که جراحت دارند
● موز

این میوه منبع پتاسیم است بنابراین خوردن آن به فشارخونی ها توصیه می شود. موز گزینه ای مناسب برای جلوگیری از بروز فراموشی در سالمندان نیز محسوب می شود زیرا کمبود پتاسیم زمینه ابتلا به فراموشی و حتی افسردگی را افزایش می دهد. فقط یادتان باشد که یک عدد موز کوچک یک واحد میوه محسوب می شود و دارای ۶۰ کیلوکالری انرژی است پس در خوردن آن زیاده روی نکنید.

پاسخ }
#4
فیسالیس میوه جدیدی است که تقریبا هم ‌سایز عناب است و گفته می‌شود این میوه بومی مناطق آمریکای جنوبی بوده و ترکیبی از طعم میوه‌های توت فرنگی، گیلاس، کیوی و آناناس است که به دلیل طعم خوش و بی نظیرش در کشورهای اروپایی و آمریکایی طرفداران زیادی دارد که برای تهیه سالاد ، تزئین انواع شیرینی‌ یا مواردی از این دست از آن استفاده می‌شود.

گفته می‌شود این میوه بدون نگهداری در یخچال بیش از ۱۰ روز ماندگاری دارد و در صورت نگهداری در یخچال حدود دو ماه مدت زمان ماندگاری این میوه افزایش می‌یا...بد.
فیسالیس یکی از غنی ترین منابع طبیعی آنتی اکسیدان‌ها و سرشار از ویتامین‌های A – E – C – P – F است و بدن انسان را در مقابل خنثی سازی رادیکال های آزاد که موجب بروز بیماری هایی همچون سرطان، سکته قلبی، پروستات، آسم و آلرژی می‌شود، حفاظت می‌کند.
در حال حاضر قیمت این میوه هر کیلو حدود بیش از ۴۰ هزار تومان است. شاید به همین دلیل باشد که رییس اتحادیه میوه و سبزی‌فروشان، معتقد است که از این میوه نیز مثل فوجی استقبال نخواهد شد.


[عکس: 20140420001719_.jpg]



"مانگوستین" روی درختانی همیشه سبز می روید و بومی جزایر "سوندا" و "مولوکاس" است. این میوه دارای پوششی بنفش رنگ، بافتی خامه‌ای و مزه‌ای منحصر به فرد بوده که چیزی شبیه به مرکبات و هلو عنوان شده است. مانگوستین غنی از آنتی اکسیدان‌ها بوده و ممکن است به کاهش خطر ابتلا به برخی بیماری‌ها مانند سرطان کمک کند. البته این مساله هنوز ثابت نشده است.

[عکس: 20140420005629_.jpg]
[عکس: 20170426093538_421917649_63529-.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
جنوب غربی هند، بنگلادش، فیلیپین و سریلانکا زادگاه "میوه جک" هستند که در استرالیا نیز شناخته شده است. در داخل این میوه، دانه‌ها با گوشتی آبدار احاطه شده که مزه ملایم آناناسی دارد. از گوشت این میوه در تولید چیپس شیرین و پخت و پز نیز استفاده می شود

[عکس: 20140420002119_.jpg]




"پیتایا" حاوی طیف وسیعی از مواد خوشمزه از انواع مختلف کاکتوس است. این میوه در کشورهای مختلف آسیایی رشد کرده و به واسطه کشور یا منطقه‌ای که در آن می روید دارای نام‌های مختلفی است که از آن جمله می توان به "توت فرنگی گلابی" یا "میوه مروارید" اشاره کرد. گوشت میوه پیتایا دارای دانه‌های سیاه - مشابه با کیوی - بوده و به صورت خام خورده می شود. این میوه اندکی ترش مزه است.


[عکس: 20140420002245_.jpg]
[عکس: 20170426093538_421917649_63529-.jpg]
پاسخ }
#6
در شرایطی که بسیاری "لیچی" را میوه‌ای چینی در نظر می گیرند، اما تنها بومی این کشور نبوده و در هند و تایوان نیز یافت می شود. درختان این میوه همواره سبز هستند. لیچی با پوششی سخت احاطه شده و از گوشتی سفید با بافتی شبیه میوه انگور برخوردار است. لیچی شیرین مزه و غنی از ویتامین C است.


[عکس: 20140420002429_.jpg]



"نونی" با ظاهر عجیب خود دارای نام‌های عجیبی مانند "پودینگ سگ" و "میوه‌ی پنیری" نیز است. این میوه بومی آسیا است. از نونی بیشتر برای تهیه نوشیدنی‌های میوه‌ای که گفته می شود از لحاظ پزشکی مفید هستند، استفاده می شود. از آبمیوه نونی به طور سنتی به عنوان دارو برای درمان بیماری‌هایی مانند بی نظمی کارکرد روده و عفونت‌های دستگاه ادراری استفاده می شد، اما آزمایش‌های عملی، موثر بودن آن را اثبات نکرده است.

[عکس: 20140420002554_.jpg]
[عکس: 20170426093538_421917649_63529-.jpg]
پاسخ }
#7
"ملون شاخدار" بومی صحرای کالاهاری در آفریقا است که به نام "خیار آفریقایی" نیز شناخته می شود. امروزه، ملون شاخدار در نقاط مختلف جهان مانند نیوزیلند، استرالیا، شیلی و آمریکا رشد می کند. هنگامی که این میوه را قارچ می کنید با گوشتی سبز رنگ و جالب مواجه شده و مزه و بوهای مختلفی - نه تنها خیار بلکه موز، لیمو و میوه گل ساعت - را حس می کنید. این میوه در آمریکا به نام "بلوفیش" (Blowfish) نیز شناخته می شود.


[عکس: 20140420004415_.jpg]



"یانگ‌می" یا توت فرنگی چینی همان گونه که از نامش مشخص است بومی چین بوده و از درختانی زیبا و رنگارنگ برخوردار است. درختان یانگ‌می عمدتا در پارک‌ها و باغ‌ها جنبه زینتی داشته و میوه‌های قرمز رنگ آنها دارای طعمی دوست داشتنی هستند. هسته بزرگ یانگ‌می حدود نیمی از کل حجم میوه را به خود اختصاص می دهد.


[عکس: 20140420004449_.jpg]
[عکس: 20170426093538_421917649_63529-.jpg]
پاسخ }
#8
"دوریان" از بویی به واقع بد برخوردار است که بسیاری را حتی از مزه کردن آن باز می دارد. اما دوریان به عنوان پادشاه میوه‌ها نیز شناخته می شود زیرا بخش خوراکی آن بسیار خوشمزه بوده و در بسیاری از بشقاب‌های کشورهای جنوب غرب آسیا استفاده می شود. در شرایطی که بیش از 30 نوع گیاه دوریان وجود دارد، اما تنها 33 درصد از آنها خوراکی هستند.


[عکس: 20140420004657_.jpg]




نام این میوه کاملا مناسب با شکل ظاهری آن است. "کارامبولا" به طور کلی بومی جنوب شرق آسیا است، اگرچه کارشناسان معتقدند به راحتی در نقاط گرمسیری دیگر نیز رشد می کند. هنگامی که کارامبولا برش می خورد کاملا شبیه به یک ستاره پنج پر است. این میوه شیرین نه تنها مزه خوبی دارد، بلکه غنی از ویتامین C و آنتی اکسیدان‌ها بوده و از اسید، قند و سدیم پایینی برخوردار است.

[عکس: 20140420004855_.jpg]
[عکس: 20170426093538_421917649_63529-.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
"رامبوتان" بیشتر در مالزی رشد می کند و از پوست چرمی قرمز رنگ برخوردار است. رامبوتان یکی از معروف‌ترین میوه‌های جنوب شرق آسیا محسوب می شود. گوشت این میوه، آبدار و شیرین بوده و به طور گسترده در تولید مربا استفاده می شود. گوشت رامبوتان سفید یا صورتی رنگ بوده و هر میوه دارای یک هسته ترد و نرم است که اگر به صورت نپخته خورده شود، خاصیت سمی ملایمی دارد


[عکس: 20140420005142_.jpg]


"کامکوات" میوه‌ای کوچک و بومی چین است. این میوه‌ کوچک شبیه به پرتقال بوده، اما از درختانی که رابطه نزدیکی با خانواده مرکبات ندارند، می روید. کامکوات به صورت خام و با پوست خورده می شود. این میوه اغلب در تهیه مارمالاد و ژله کاربرد دارد. حتی تایوانی‌ها این میوه را به چای اضافه می کنند و برخی معتقدند کامکوات پخته شده در آب می تواند به تسکین گلو درد کمک کند.


[عکس: 20140420005352_.jpg]
[عکس: 20170426093538_421917649_63529-.jpg]
پاسخ }