![[عکس: 20121017105920_976_634727503331067344_l.jpg]](http://www.khanoomgol.com/uploadcenter/results/20121017105920_976_634727503331067344_l.jpg)
مواد اولیه:
برنج پخته و میگو از هر کدام 400 گرم
فلفل دلمهای نگینی خردشده یك عدد
نخودفرنگی یك پیمانه
گوجهفرنگی رندهشده و پیاز سرخ شده از هر کدام دو عدد
رب گوجهفرنگی یك قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
روغن و زیره به میزان لازم
طرز تهیه:
برای تهیه این میگوپلو ابتدا میگوها را به دقت شسته سپس داخل یك تابه به همراه پیاز ریخته و سرخ میكنیم. فلفل دلمهای خردشده، گوجهفرنگی رندهشده، رب گوجهفرنگی و نخودفرنگی را به میگو اضافه كرده و تفت میدهیم. در مرحله بعد فلفل قرمز و برنج پخته را افزوده و مواد را خوب با هم مخلوط میكنیم. سپس زیره را درون میگوپلو میریزیم و حرارت را كم میكنیم. وقتی عطر زیره پخش شد غذای ما آماده است. میگوپلو را در دیس كشیده و سرو میکنیم.
وقتي من پست ميزارم و شما لايک نميکنين...
ديگه حالي به آدم ميمونه؟
نه والا!!
احوالي به آدم ميمونه؟
نه بالله!
ديگه حالي به آدم ميمونه؟
نه والا!!
احوالي به آدم ميمونه؟
نه بالله!
