خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 52 رأی - میانگین امتیازات: 2.06
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

میگو سوخاری با خمیر بنیه (بنیه میگو)

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
میگو سوخاری با خمیر بنیه (بنیه میگو)
مواد لازم:
میگوی پاک کرده 1 کیلو
لیمو ترش 1 تا 2 عدد
شیر 2/1 پیمانه
ماءالشعیر 3/1 پ
محلول زعفران 1 ق س
سس تند ( تا با سکو) 1 ق چ پودر
خمیر ترش فوری 1 ق س
فلفل قرمز یا پاپرکیا 4/1 ق چ
آرد سفید 1 پیمانه
سفیده تخم مرغ 4 عدد
نمک فلفل به مقدار لازم
جعفری خرد شده 1 ق س
فیله گوجه فرنگی ریز شده 1 ق س
آرد اضافی به میزان لازم
روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم
سس تارتار 1و 2/1 پیمانه

طرز تهیه :
ابتدا در پشت میگو شکاف کم عمقی ایجاد کرده روده آنرا خارج نمائید سپس آنرا شسته و در صافی قرار دهید
میگوهای شسته شده را با آب لیمو ترش و نمک آغشته نمایید و با دست زیرورو کنید و برای 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود
کلیه مواد را غیر از سفیده تخم مرغ با همزن بزنید تا مخلوط شود سپس آرد را بتدریج اضافه نمایید تا یکدست شود
در ظرفی دیگر سفیده های تخم مرغ را با کمی نمک بزنید تا سفید و سفت شود سپس با مایه فوق مخلوط نمایید غلظت مایه مانند ماست باشد
سپس در ظرف محتوی مایه گذاشته و برای یکساعت در هوای معمولی ( 30 درجه ) استراحت دهید سپس جعفری و فیله گوجه فرنگی ریز خرد شده را اضافه مخلوط نمایید ابتدا میگوها را در آرد سفید غلتانده دم آنرا در دست گرفته در مایه بنیه فرو برده سپس در روغن شناور داغ شده سرخ نمایید و با سبزیجات مورد نظر تزئین و با سس تار تار سرو نمایید .

[تصویر:  20120114201720_fried-shrimp.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۴-۱۰-۱۳۹۰, ۱۰:۴۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
atousashakeri, 1368Sheri, negin.s, kapsul, asal arya, باران جوینده, طاطا, Atefe joon, niloofar00, زهرا77
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
27
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 37


محل سکونت :
ارسال: #2
میگو سوخاری(بندرعباس)
[تصویر:  20120617085203_1.jpg]

مواد لازم برای میگو سوخاری:

میگو 1کیلو- نمک ،فلفل،زردچوبه به میزان دلخواه - آبلیمو یک قاشق غذاخوری - جوش شیرین یک

قاشق مرباخوری،پودر سوخاری الیت یک الی دوبسته.

طرز تهیه:
بعد از اینکه میگوها را از پوست جداکرده و روده آنها را تمیز کردیم میگوها را شسته و شکاف عمیقی روی

کمر میگوها ایجاد میکنیم و بعد همه ی مواد بالا را با میگو مخلوط میکنیم یعد از اینکه خوب مخلوط شد

در ظرف را بسته و به مدت 1الی2 ساعت میذاریم توی یخچال بمونه در طول این مدت هر نیم ساعت

یکبار میگو رو مرتب هم مبزنیم تا مواد کاملا به خورد میگو بره.بعد میگوهارو توی پودر سوخاری میزنیم و با

شعله ملایم سرخ میکنیم.میتونید با سیب زمینی سرخ شده و گوجه فرنگی سرو کنیدو

(متاسفانه الان فصل میگو نیست وگرنه عکسشو میذاشتم)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-۳-۱۳۹۱ ۱۰:۲۲ صبح، توسط sima.)
۱۳-۳-۱۳۹۱, ۰۲:۱۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از مهسا 2 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
بید مجنون, فانتین, Atefe joon, niloofar00
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
747
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1750


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
Package_favorite بنیه میگو
من میگوم رو با این خمیر درست میکنمYum2
سفیده تخم مرغ 3 عدد
آب 1 پیمانه
آرد 1 پیمانه(شاید هم بیشتر.به اندازه ای میریزیم که غلظت مواد به صورت ماست باشد.)
BP و نمک و فلفل . زعفران
همه مواد را یا هم ترکیب کرده و یک ربع به آن استراحت میدیم و بعد میگو رو آغشته به آرد میکنم و اضافی آن را میتکانم و در مواد زده وسرخ میکنم
[تصویر:  20120918180438_DSC01942.jpg]
امضای فائزه بانو
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...married in]
۲۸-۶-۱۳۹۱, ۰۷:۴۰ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از فائزه بانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, negin.s, kapsul, asal arya, باران جوینده, Galaxy, Atefe joon, niloofar00
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
917
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1439


محل سکونت : کرج
ارسال: #4
RE: بنیه میگو(میگو سوخاری)
منم اینجوری درست میکنم
ماءالشعیر 1 پیمانه
آب 2/1 پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
زعفران دم کرده 1 قاشق غذا خوری
آرد در حدی که مایه مثل ماست بشه
نمک مقداری
پودر سوخاری مقداری
طرز تهیه :
همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم تا غلظتش مثل ماست بشه بعد میگو ها رو داخلش میغلتونیم بعد هم داخل پودر سوخاری میغلطونیم و در روغن زیاد سرخ میکنیم
[تصویر:  20120926143138_IMG_3914.jpg]
امضای بانوی مهر
۵-۷-۱۳۹۱, ۰۴:۰۳ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از بانوی مهر به دلیل این ارسال سپاس کرده.
kapsul, asal arya, باران جوینده, Galaxy, Atefe joon, niloofar00
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
246
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 998


محل سکونت : تبریز
ارسال: #5
RE: بنیه میگو(میگو سوخاری)
ناهارامروز.hih..من میگوهارو تو اب پیازو اب لیمو و مقداری پودرسیر خابوندم بعد خمیربنیه رو درست کردم یه کم زعفرون زدم و میگوهاروتوش زدم و سرخ کردم و بابرنج سروکردم
[تصویر:  20130406160515_.jpg]
امضای zig.rat
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-۱-۱۳۹۲ ۰۵:۴۳ عصر، توسط zig.rat.)
۱۷-۱-۱۳۹۲, ۰۵:۴۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از zig.rat به دلیل این ارسال سپاس کرده.
f.nik, 162, monamona, negin.s, 1368Sheri, N-M, kapsul, asal arya, باران جوینده, Galaxy, mahan10, Atefe joon, niloofar00

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
256
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 649


محل سکونت : تبریز
ارسال: #6
RE: بنیه میگو(میگو سوخاری)
[تصویر:  20130713150229_Photo0168.jpg]
امضای SIMA.H
۲۲-۴-۱۳۹۲, ۰۲:۰۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از SIMA.H به دلیل این ارسال سپاس کرده.
باران جوینده, kapsul, خانوم گل 67, Galaxy, negin.s, banoo_maryam, Atefe joon, niloofar00, مهرناز مامانی


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  میگو سوخاری Galaxy 11 1,127 ۳۰-۵-۱۳۹۵ ۰۶:۲۵ عصر
آخرین ارسال: Akatora
  بنیه ماهی(ماهی سوخاری) Galaxy 5 4,299 ۳-۱۲-۱۳۹۴ ۰۷:۵۵ صبح
آخرین ارسال: مامی ایلیا و الینا
  خوراک میگو پنیری در فر Galaxy 1 1,436 ۲۲-۱۰-۱۳۹۳ ۰۴:۱۶ عصر
آخرین ارسال: مهربون یار
  فهرست تاپیک های موجود در زیر انجمن آشپزی مدرن با ماهی،میگو و آبزیان elhaam 0 336 ۲۴-۱۲-۱۳۹۲ ۰۲:۳۳ صبح
آخرین ارسال: elhaam


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد