تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 16 رای - 2.63 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
میگو پفکی
#1
ميگو 1 كيلو

پياز يك عدد ( درشت )

آرد نصف ليوان

آبليمو يك قاشق سوپخوري

ماست 6 قاشق غذا خوری

زعفران نصف قاشق چايخوري

تخم مرع يك عدد

نمك مقدار لازم

بيكينگ پودر يك قاشق چايخوري

فلفل مقدار لازم

ادویه ماهی به مقدار لازم(اگر نداشتین پودر سیر+تخم گیشنیز+دارچین+زردچوبه+زنجبیل)

سیر چند حبه

فلفل دلمه یک عدد

طرز تهيه :

ابتدا ميگو را پوست كنده ، شسته و سپس درون ظرفی پیاز خرد شده سیر خرد شده وفلفل دلمه خرد شده با مقداري آبليمو وادویه ماهی فلفل سياه ريخته و مخلوط مي كنيم . در ظرف را بسته و يك ساعت داخل يخچال قرار مي دهيم . مايع مخصوص ميگو پفكي را با مخلوط نمودن آرد ، تخم مرغ ، ماست ، زعفران ، بيكينگ پودر ادویه ماهی و نمك تهيه مي كنيم ( مايع نبايد زياد سفت يا شل باشد ، در صورتيكه مايع سفت شد با اضافه كردن كمي ماست و اگر شل شد با افزودن آرد آن را درست مي كنيم ) سپس ميگوها را از خارج كرده و داخل مايع ريخته ، مخلوط كرده و در ظرف را گذاشته و نيم ساعت درون يخجال قرار مي دهيم .

يك ظرف كوچك ( براي اينكه روغن بايد تمام سطح ميگو را بگيرد ) نچسب را روي حرارت اجاق گاز قرارداده و داخل آن روغن ريخته و مي گذاريم داغ شود ، پس از اينكه روغن كاملاً داغ شد حرارت را پائين كشيده و ميگوها را يكي يكي داخل روغن مي ريزيم وقتي يك طرف آن طلايي شد ، ميگو را بر مي گردانيم تا طرف ديگر آن نيز طلايي شود ، ضمناً حرارت بايد طوري باشد كه روغن نسوزد .

[عکس: 20120418133138_DSC00079.jpg]

این دستور رو قبلا از سایتی برداشتم که یادم نیست البته با کلی تغییرات که خوشمزه تر میشه حتما امتحان کنید
حذف امضا بدلیل سایز بیش از حد
پاسخ }
#2


[عکس: 20120617101005_1.jpg]

[عکس: 20120617101038_2.jpg]
مایع:ماست+پودر ماهی و میگو+فلفل+تخم مرغ+نمک+بیکینگ پودر
میگو و پیاز و قارچ رو توی مایع بالا 10 دقیقه گذاشتم موند و بعد با شعله متوسط سرخ کردم.....بسیوووور خومشزه بوددددYum2Yum2
فروش دستبند ،نیم ست،انگشتر در سایت زرتاج با تخفیف برای خانوم گلا1 (49)
در اینستاگرام با نام zartaaj فالو کنید:
وایبر،واتس اپ به 09372377986
پاسخ }
#3
بسیار خوشمزه Yum2
[عکس: 20131002145514_14082013209.JPG]
پاسخ }
#4
[عکس: 20131110193901_DSC01694.JPG]
[img] [عکس: yv5my7hppo9.png] [/img]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
Yum2
[عکس: 20131228182313_1831.jpg]
وقتی تنهاییم دنبال دوست میگردیم
پیدایش که کردیم
دنبال عیب هایش میگردیم
وقتی که از دستش دادیم
در تنهایی دنبال خاطراتش میگردیم
مراقب قلبها باشیم
هیچ چیز آسانتر از قلب نمیشکندDreamyeyesf
پاسخ }
#6
اینم میگو پفکی من با قارچYum2Yum2Yum2Yum2
بسیار مورد پسند همسری قرار گرفتDreamyeyesfDreamyeyesfDreamyeyesf
[عکس: 20140109120100_201310172587.jpg]
[عکس: i200472_www.farsv-.com-6.gif]
پاسخ }
#7
[عکس: 20150114100109__.jpg]
میگوهام رو توی دو ق غ سرکه + آب نارنج + نمک+ فلفل+ زعفرون + پیاز +کمی ماست مزه دارشون کردم
[عکس: 20150114100241_--...jpg]
میگوها رو توی خمیر بنیه که به روانی ماست میشه زدمو گذاشتم تو روغن تا سرخ شن
خمیر بنیه:دلستر یا ماءالشعیر+نمک+فلفل+سفیده تخم مرغی که خیلی زیاد زدمش(عقل تو کله اش نبود ، حقش بود7)+زعفرون+3 ق غ آرد سفید
[عکس: 20150114100317___RichtoneHDR.jpg]

خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی عالی شده بود، حتما امتحانش کنین22
خدایا حافظ پسرم باش
پاسخ }
#8
[عکس: 20150116232725_DSC_0278.jpg]


نه تو مي ماني و نه اندوه

و نه هيچيك از مردم اين آبادي

به حباب نگران لب يك رود قسم و به كوتاهي آن لحظه شادي كه گذشت

غصه هم مي گذرد

آنچناني كه فقط خاطره اي خواهد ماند...


پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
اینم میگوی من
[عکس: 20150118172028_Untitled-1.jpg]
من میگو را با دو تا قاشق ماست و کمی پودر تخم گشنیز و فلفل سیاه و روغن کنجد و زعفران مزه دار کردم
بعد هم زدم توی تخم مرغ(توی تخم مرغ یکم وانیل زدم تا موقع سرخ شدن بوی بهتری داشته باشه) و ارد سوخاری بعد هم یک ربع فرصت دادم تا میگو ها ارد را جذب کنند برای اینکه روغنم خراب نشه!!
خیلی ترد شده بود . من که میگو دوست نداشتم چند تا خوردم3
معده ام تعجب کردhih
پاسخ }
#10
این میگوهای پفکی رو با دستور خودم که بالا نوشتم، پزوندم58
Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2
[عکس: 20150119081439__.jpg]
خدایا حافظ پسرم باش
پاسخ }