خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 41 رأی - میانگین امتیازات: 2.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

میگو پلو

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
40
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 109


محل سکونت : ایران
ارسال: #1
میگو پلو
سیب زمینی مربع خرد شده-پیاز 5 عدد- سیر کمی- میگو به اندازه دلخواه- برنج -ادویه ( شامل پودر هل- پودر لیمو امانی- فلفل قرمز و کمی پودر کاری)

1- سیب زمینی ها رو سرخ کنید و در حین پخت بهشون کمی نمک بزنید تا خوش نمک بشن

2- پیاز ها را برش های باریک بزنید و سرخ کنید در حین پخت زردچوبه و کمی نمک بزنید.

3- میگو ها پوست کنده و تمیز کنید.

4-وقتی پیازها طلایی شدند میگو ها رو اضافه کنید و بزارید به مدت 15 دقیقه تا میگوها بپزند...میگو به هنگام پخت کمی آب میاندازد در اخر کمی شعله گاز رو زیاد کنید تا کمی آبش گرفته بشه.

5- سیب زمینی ها رو اضافه کنید.

6- برنج رو آبکش کنید و در آب برنج مقداری زردچوبه بریزید تا برنج ها زردرنگ بشن

7-توی قابلمه یه لایه برنج بریزید و روی برنج ها فلفل سیاه و ادویه بریزید و کمی میگو دوباره برنج و همنطور ادامه بدید.


به خاطر محدودیت حجم آپلود،نتونستم عکس های مراحل تهیه رو بزارم میتونید عکس مراحل تهیه رو تو وبلاگم ببینید.

[تصویر:  20140131223117_meygoo.jpg]

ویرایش فایل پیوست
امضای ashpazbanoo
Ashpazbanoo.blogfa.com
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-۱۱-۱۳۹۲ ۱۰:۳۷ عصر، توسط niloofar00.)
۶-۱۱-۱۳۸۹, ۰۷:۴۴ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
404
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 543


محل سکونت : زیر سقف آسمون
ارسال: #2
پلو ميگو
پلو ميگو
اين مدل پلو ميگو يكي از مدلهايي است كه در استان خوزستان درست مي شه.
مواد لازم:
ميگو 200 گرم
برنج 2 پيمانه
گردو يك چهارم پيمانه
كشمش پلويي يك چهارم پيمانه
پياز دو عدد
روغن
ادويه ماهي يك ق م
زعفران
نمك
يك عدد ليمو ترش يا ليمو سنگي

1.ميگوي پاك كرده رو با ادويه و زعفران و آب ليموترش و پوست رنده شده ليمو ترش حداقل يك ساعت استراحت مي ديم تا بوي ميگو گرفته شود. ( دقت كنيد كه بخش سفيد پوست ليموترش را رنده نكنيد كه باعث تلخ شدن ميگوها ميشه)
2.پياز را تفت مي ديم تا كاملا طلايي بشه.
3.يك قاشق از پياز سرخ كرده را با كشمشي كه قبلا خيس كرده ايم تفت ميديم و گردو رو هم اضافه مي كنيم .
4.به بقيه پياز ميگو رو اضافه مي كنيم و تفت مي ديم و نكش رو هم ميزنيم . ترجيجا بيش از پنج دقيقه ميگو رو تقت نديد كه باعث سفت شدن گوشت ميگو ميشه (البته بعضي ها ترجيح ميدن ميگوشون سفت باشه) ميگو رو به پياز سرد اضافه نكنيد حتما روغن و پيازتان داغ باشد.
5. براي استفاده موادتان در پلو مي توانيد پس از آب كش كردن برنج، ميگو و مواد كشمش را لايه لايه با پلو بريزين ولي ميگويي كه لابه لاي پلو دم مي كشه كمي بوش بيشتره كه همه نمي پسندن و مي توان برنج رو كه دم كشيد ميگو و كشمش رو روي پلو بريزيم.
امضای صنم
چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۵-۱۲-۱۳۸۹ ۰۹:۱۴ صبح، توسط صنم.)
۵-۱۲-۱۳۸۹, ۰۸:۵۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
404
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 543


محل سکونت : زیر سقف آسمون
ارسال: #3
RE: پلو ميگو
نكته: براي نگهداري ميگو در فريزر بهتره ميگو را پس از پاك كردن (ابتدا سر و دم ميگو را با قيچي آشپزخانه يا چاقوي تيز ببريد . بعد پاها را كامل از بدن ميگو جدا كنيد و در آخر پوسته سخت ميگو را با احتياط پاك كنيد . طوري كه به گوشت ميگو صدمه وارد نشود ) و بدون خارج كردن روده اش در فريزر نگهداري بشه تا تازه تر بماند. و زماني كه خواستيم استفاده كنيم با يك چاقوي تيز روي كمر ميگو يك شكاف به ارتفاع 2-3 ميلي متر و به طول ميگو ايجاد كنيد و با نوك چاقو روده ميگو را از داخل آن خارج كنيد .
دقت كنيد كه هنگام جدا كردن روده ، تمام روده كاملا از داخل ميگو خارج شود كه باعث تلخ شدن مزه آن نشود . در ضمن انتظار خارج شدن چيزي شبيه روده گاو يا گوسفند را از داخل ميگو نداشته باشيد !!! روده ميگو ضخامتي به اندازه يك نخ معمولي و به طول خود ميگو دارد و به شكل يك نخ سياه رنگ ديده ميشود كه اگر از داخل آن خارج نشود طعم ميگو تلخ ميشود و بوي بسيار تند و بدي پيدا ميكند .
امضای صنم
چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
۵-۱۲-۱۳۸۹, ۰۸:۵۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
404
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 543


محل سکونت : زیر سقف آسمون
ارسال: #4
RE: پلو ميگو
سبزي پلو با ميگو
برنج -----------------------------2 پيمانه

سبزي پلويي ------------------- 3/4 پيمانه

پياز ------------------------------ 1 عدد

سير ----------------------------- 2-3 حبه

ميگو پاك كرده ------------------- 200 گرم

سركه سفيد -------------------- 2 قاشق غذا خوري

زعفران دم كرده ----------------- نصف استكان

نمك ، فلفل ،ادويه ماهي، آبليمو -------------- به مقدار لازم



طرز تهيه :



برنج را از چند ساعت قبل با كمي آب و نمك خيس كنيد .

در يك قابلمه مناسب ، آب و نمك جوش بياوريد و بعد آب برنج را خالي كنيد و برنج را به آب در حال جوش اضافه كنيد و بعد از اينكه مجددا آب جوش آمد ، سبزي پلو را به برنج اضافه كنيد و بعد به صورت كته يا آبكش برنج را دم كنيد .

بعد از پاك كردن ميگو * در يك قابلمه تا دو سوم آب + يك قاشق چايخوري نمك و دو قاشق غذا خوري سركه بريزيد و بگذاريد كاملا بجوشد . ميگو ها را داخل آب در حال جوش بيندازيد و بعد از اينكه كمي صورتي رنگ شدند آنها را آب كش كنيد و بگذاريد سرد شوند .

پياز را نگيني ريز خرد كنيد و در تابه اي كمي روغن بريزيد و تفت دهيد تا طلايي شود ، سير را رنده كنيد و به پياز اضافه كنيد و همراه زرد چوبه كمي تفت دهيد و بعد ميگو ها را به همراه زعفران اضافه كنيد و نمك وفلفل و ادويه در صورت دلخواه آبليمو را اصافه كنيد وتفت دهيد

برنج را در ظرف مناسب بكشيد و لابه لاي آن را با ميگو پر كنيد و مقداري از ميگو ها را روي پلو بچينيد و سرو كنيد .

نكته :

استفاده از سركه سفيد براي جوشاندن ميگو ، براي از بين بردن بوي ميگو است . اگر خيلي به بوي ميگو حساس نيستيد ، جوشاندن ميگو در آب و نمك كفايت ميكند . ولي اگر خيلي حساس باشيد براي از بين بردن بوي ميگو ، از يك شاخه خرد نشده كرفس و يك برگ بو درسته نيز استفاده كنيد و بعد از آب كش كردن ميگو ، كرفس و برگ بو را از آن جدا كنيد و دور بيندازيد . البته طعم و بوي خود كرفس و برگ بو را نيز بايد در نظر داشته باشيد !

ضمنا در اين مدل نيز مي توان بدون جوشاندن ميگو به روش مدل قبلي پلو ميگو ، ميگوها را حداقل يك ساعت به همراه زعفران و ادويه ماهي استراحت بديم تا بوش گرفته بشه.
امضای صنم
چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
۵-۱۲-۱۳۸۹, ۰۹:۱۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
85
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 193


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: میگو پلو
[تصویر:  20120804235234_h1.jpg]

میگو پلو با گردو و پیاز و کشمش

ابتدا میگو ها را که تمیز کرده در یک ظرف اب جوش و زرچوبه میجوشانیم حدود 1 دقیقه

سپس 2 عدد پیاز بزرگ را خلالی کرده و سرخ میکنیم نه ب اندازه پیاز داغ

بعد گردو های خورد شده را ب ان اضافه کرده و کمی ک تفت خورد کشمش ب ان اضافه

میکنیم . در یک ظرف دیگر 1 پیاز نگینی کرده و کمی ک تفت خورد زرچوبه و فلفل سیاه

اضافه کرده و میگو های جوشانده شده را ب ان اضافه میکنیم تا تفت بخورد

درظرف اصلی یک لایه ازبرنجی را که جوشانده و ابکش کرده ایم ریخته و روی ان را از

هردو مواد میریزیم و تا برنج و مواد تمام شود ادامه میدهیم و در اخر روی برنج ها را

زعفران دم کرده میریزیم و دمکش قرار داده تا اماده شود .
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-۵-۱۳۹۱ ۰۱:۳۹ صبح، توسط یاسی123.)
۱۵-۵-۱۳۹۱, ۰۱:۲۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از یاسی123 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
tannaz.m, niloofar00

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
304
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1017


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: میگو پلو
میگو پلو من باعدس وگردو کشمش وپیاز داغ Yum2
[تصویر:  20130917194859_1431.jpg]
امضای باران جوینده
وقتی تنهاییم دنبال دوست میگردیم
پیدایش که کردیم
دنبال عیب هایش میگردیم
وقتی که از دستش دادیم
در تنهایی دنبال خاطراتش میگردیم
مراقب قلبها باشیم
هیچ چیز آسانتر از قلب نمیشکندDreamyeyesf
۲۶-۶-۱۳۹۲, ۰۶:۴۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از باران جوینده به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, گلسان, parza, مهرناز مامانی, McQueen, niloofar00, دختر شیرازی, *ماهک*, elipari, N-M



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد