امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نانک مافینی
#1
[عکس: 20150915140536_aaa.jpg]


مواد لازم:
125 گرم کره (نرم شده در دمای محیط)
1 تخم مرغ
نصف پیمانه ماست(همدما با محیط)
10 گرم مایه خمیر فوری
نصف قاشق چای خوری جوش شیرین
یک قاشق چای خوری نمک
نصف قاشق غذاخوری پودر شکر
2-3 پیمانه آرد
رومال:زرده تخم مرغ


روش تهیه:
کره نرم شده رو در یک کاسه عمیق با تخم مرغ و ماست با همزن مخلوط کنین سپس مایه خمیر فوری و جوش شیرین و نمک و شکر رو مخلوط کنین بعد کم کم آرد اضافه با دست مخلوط کنین تا جاییکه خمیری به نرمی لاله گوش بدست بیاد
از اضافه کردن همه آرد در یک مرحله خودداری کنین چون بسته به گیرایی آرد میزانش متفاوته
روی ظرف خمیر رو بپوشونین و یک ساعت استراحت بدید
بعد از افزایش حجم خمیر رو جمع کنین ولی زیاد ورز ندید
داخل سینی مافین رو با لاینر بپوشونین و در هر کدام 4 توپ کوچک ار خمیر قرار بدید با زرده تخم مرغ رومال کنین و کمی سیاه دانه یا کنجد به دلخواه بپاشین

[عکس: 20150915140601_a.jpg]

[عکس: 20150915140637_aa.jpg]

سینی رو در طبقه وسط فر پیش گرم شده با دمای 150 درجه به مدت 10 دقیقه قرار بدید و پس از آن دمای فر رو به 180 درجه برسونین تا زمانیکه روی نونها قهوه ای خوشرنگ بشه.
با این میزان مواد حدود 15 نانک میتونین تهیه کنین

[عکس: 20150915140706_aaaa.jpg]


این نانک ها میتونه کنار ظرف سوپ یا بعنوان نان صبحانه و عصرانه سرو بشه و میتونه بعنوان خمیر پایه برای تهیه نانک های مغزدار پنیری،حلوایی؛مربایی و ... استفاده بشه



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Agt_announcements نانک های کره ای Galaxy 0 1,444 ۱۷-۱۰-۱۳۹۴, ۱۰:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
  نانک گوشت نم نم بارون 0 835 ۰۸-۰۴-۱۳۹۴, ۱۱:۱۹ ق.ظ
آخرین ارسال: نم نم بارون