خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان ارده

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
246
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 998


محل سکونت : تبریز
ارسال: #1
نان ارده
[تصویر:  20130828111008_DSC_0491.jpg]

مواد لازم براي 5 عدد نان کوچک:

خمير مايه 7 گرم
شکر دو قاشق غذاخوري
شير يک ليوان
روغن مايع يک سوم پيمانه
آرد حدود سه پيمانه

مواد مياني:
ارده سه چهارم پيمانه
شکر سه چهارم پيمانه
گردوي نگيني سه قاشق سوپخوري

رومال:
زرده تخم مرغ يک عدد
کنجد مقداري
موا میانی ارده و شکروباهم مخلوط کرده ...بذارید کنار

طرز تهيه:
ابتدا شير را روي حرارت گرم کرده و يک قاشق از شکر را داخل آن حل کنيد. بعد از کنترل دماي شير، خمير مايه را روي سطح شير بپاشيد و خيلي آرام مخلوط کنيد تا خيمر مايه خشک نمانده و خيس شود(دماي شير بايد طوري باشد که انگشت شما را نسوزانده و بيشتر به سردي بزند). خمير مايه را کنار گذاشته و صبر کنيد تا کف کرده و عمل بيايد.

[تصویر:  20130828111508_DSC_0367.jpg]


باقيمانده شکر را با روغن مايع مخلوط کرده و خمیر میایه عمل امده را اضافه کنید
[تصویر:  20130828111632_DSC_0379.jpg]

[تصویر:  20130828111707_DSC_0383.jpg]


د. آرد را به تدريج به مواد اضافه کنيد.ممکنه تمام اردتون لازم نشه...پس به تریج اضافه کنی
[تصویر:  20130828111834_DSC_0390.jpg]د

وقتی خمیر توی کاسه جمع شد وچسبندگی نداشت روی سطح ارد پاشی شدهمنتقل کنید وحداقل پنج دقیق ه ورز دهید...درست ورزدادن خمیر باعث عمل اومدنش میشه...با کف دست خمیرو مثل عکس زیر باز کنید ودوباره جمع کنید ودوباره...اینکارو پنج دقیقه تکرار کنید...
[تصویر:  20130828112007_DSC_0392.jpg]


به خمير چند ضربه زده و خمير آماده را داخل ظرف مناسبي که کمي چرب کرده ايد قرار داده و خمير را يک دور بگردانيد تا تمام سطح خمير به روغن آغشته شود. روي خمير را با دستمال نخي تميزي پوشانده و در جاي مناسبي قرار دهيد تا حجم آن دوبرابرشود (نيم تا يک و نيم ساعت ممکن است زمان ببرد.)
بعد از عمل آمدن خمير، با مشت پف خمير را بخوابانيد.
[تصویر:  20130828112109_DSC_0410.jpg]
[تصویر:  20130828112138_DSC_0412.jpg]


خمير را روي سطح آرد پاشي شده قرار داده و به 5 قسمت مساوي تقسيم کنيد. هر کدام از گلوله ها را با وردنه به صورت يک بيضي باريک و بلند درآوريد. حدود دو قاشق از مواد مياني را رعايت فاصله از اطراف خمير روي آن ماليده و مقداري گردوي خرد شده بپاشيد. ازيک سمت خمير شروع به رول کردن نموده و به دو انتهاي خمير را محکم ببنديد. از اين دو انتها خمير را گرفته و بپيچيد. و انتهاي خمير را با کمي آب بچسبانيد.
[تصویر:  20130828112341_DSC_0426.jpg]
[تصویر:  20130828112413_DSC_0430.jpg]
[تصویر:  20130828112452_DSC_0441.jpg]
[تصویر:  20130828112525_DSC_0444.jpg]
روي خميرهاي شکل داده شده را با دستمال پوشانده و بيست دقيقه ديگر استراحت دهيد. بعد از اين مدت روي خمير زرده تخم مرغ ماليده و مقداري کنجد بپاشيد و
[تصویر:  20130828112858_DSC_0446.jpg]

در طبقه وسط فري که از يک ربع قبل با دماي 180 درجه سانتي گراد گرم کرده ايد به مدت بيست دقيقه قرار دهيد تا روي نان ها طلايي شود. در مورد فرهاي گازي بهتر است سيني خود را کف فر قرار دهيد.


مجله ...هنراشپزی

[
امضای zig.rat
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۶-۶-۱۳۹۲ ۱۰:۲۹ صبح، توسط zig.rat.)
۱۳-۳-۱۳۹۲, ۱۲:۴۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
16 کاربر از zig.rat به دلیل این ارسال سپاس کرده.
aminegar, negin.s, بانوی مهربانی, فرین خوشگله, loyee_15, Galaxy, nicecomet, nsomayeh, 1368Sheri, Mina Kaviannia, Atefe joon, royamama, mozhgan57, z.arghavani, elipari, گلسا90
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
246
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 998


محل سکونت : تبریز
ارسال: #2
RE: نان ارده
بازم ازایناYum2
[تصویر:  20130828113134_1.jpg]
امضای zig.rat
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۶-۶-۱۳۹۲ ۱۰:۳۱ صبح، توسط zig.rat.)
۲۳-۴-۱۳۹۲, ۰۱:۵۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از zig.rat به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, saji68, Mina Kaviannia, parza, shams, negin.s, Atefe joon, mozhgan57, z.arghavani, elipari, زهرا44, گلسا90
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
378
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 845


محل سکونت : رشت
ارسال: #3
RE: نان ارده
Yum2 ممنون

[تصویر:  20130826194723_.92.jpg]
امضای غزل بانو
گفتی دوستت دارم
و من به خیابان رفتم !
فضای اتاق برای پرواز کافی نبود....


"گروس عبدالملکیان"
۴-۶-۱۳۹۲, ۰۸:۳۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از غزل بانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, zig.rat, 1368Sheri, Atefe joon, niloofar00, mozhgan57, elipari, گلسا90
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
246
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 998


محل سکونت : تبریز
ارسال: #4
RE: نان ارده
مهتاااد شدیییم رفتexcitedexcitedexcited
[تصویر:  20130928002554_.jpg]
[تصویر:  20130928002601_.jpg]
امضای zig.rat
۶-۷-۱۳۹۲, ۱۲:۲۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از zig.rat به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهربون یار, دنیز, مامان زینب کوچولو, Atefe joon, McQueen, negin.s, niloofar00, mozhgan57, z.arghavani, elipari, 1368Sheri, گلسا90
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
246
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 998


محل سکونت : تبریز
ارسال: #5
RE: نان ارده
انگاد مشتری پرو پا قرص اینجا فقط منمGigglesmileGigglesmile
[تصویر:  20140111092219_IMG_2366.jpg]
امضای zig.rat
۲۱-۱۰-۱۳۹۲, ۰۹:۲۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از zig.rat به دلیل این ارسال سپاس کرده.
z.arghavani, elhaam, mozhgan57, Galaxy, maryam1352, niloofar00, گلسا90

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
246
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 998


محل سکونت : تبریز
ارسال: #6
RE: نان ارده
بااازمممممhihhihhih

[تصویر:  20140612095506_IMG_4481.jpg]
امضای zig.rat
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲-۳-۱۳۹۳ ۰۸:۵۵ صبح، توسط zig.rat.)
۲۲-۳-۱۳۹۳, ۰۸:۵۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از zig.rat به دلیل این ارسال سپاس کرده.
z.arghavani, نفس مامان, elipari, 1368Sheri, kazemsoft, Galaxy, mozhgan57, گلسا90, azam1360



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد