خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان ارده

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
246
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 999


محل سکونت : تبریز
ارسال: #1
نان ارده
[عکس: 20130828111008_DSC_0491.jpg]

مواد لازم براي 5 عدد نان کوچک:

خمير مايه 7 گرم
شکر دو قاشق غذاخوري
شير يک ليوان
روغن مايع يک سوم پيمانه
آرد حدود سه پيمانه

مواد مياني:
ارده سه چهارم پيمانه
شکر سه چهارم پيمانه
گردوي نگيني سه قاشق سوپخوري

رومال:
زرده تخم مرغ يک عدد
کنجد مقداري
موا میانی ارده و شکروباهم مخلوط کرده ...بذارید کنار

طرز تهيه:
ابتدا شير را روي حرارت گرم کرده و يک قاشق از شکر را داخل آن حل کنيد. بعد از کنترل دماي شير، خمير مايه را روي سطح شير بپاشيد و خيلي آرام مخلوط کنيد تا خيمر مايه خشک نمانده و خيس شود(دماي شير بايد طوري باشد که انگشت شما را نسوزانده و بيشتر به سردي بزند). خمير مايه را کنار گذاشته و صبر کنيد تا کف کرده و عمل بيايد.

[عکس: 20130828111508_DSC_0367.jpg]


باقيمانده شکر را با روغن مايع مخلوط کرده و خمیر میایه عمل امده را اضافه کنید
[عکس: 20130828111632_DSC_0379.jpg]

[عکس: 20130828111707_DSC_0383.jpg]


د. آرد را به تدريج به مواد اضافه کنيد.ممکنه تمام اردتون لازم نشه...پس به تریج اضافه کنی
[عکس: 20130828111834_DSC_0390.jpg]د

وقتی خمیر توی کاسه جمع شد وچسبندگی نداشت روی سطح ارد پاشی شدهمنتقل کنید وحداقل پنج دقیق ه ورز دهید...درست ورزدادن خمیر باعث عمل اومدنش میشه...با کف دست خمیرو مثل عکس زیر باز کنید ودوباره جمع کنید ودوباره...اینکارو پنج دقیقه تکرار کنید...
[عکس: 20130828112007_DSC_0392.jpg]


به خمير چند ضربه زده و خمير آماده را داخل ظرف مناسبي که کمي چرب کرده ايد قرار داده و خمير را يک دور بگردانيد تا تمام سطح خمير به روغن آغشته شود. روي خمير را با دستمال نخي تميزي پوشانده و در جاي مناسبي قرار دهيد تا حجم آن دوبرابرشود (نيم تا يک و نيم ساعت ممکن است زمان ببرد.)
بعد از عمل آمدن خمير، با مشت پف خمير را بخوابانيد.
[عکس: 20130828112109_DSC_0410.jpg]
[عکس: 20130828112138_DSC_0412.jpg]


خمير را روي سطح آرد پاشي شده قرار داده و به 5 قسمت مساوي تقسيم کنيد. هر کدام از گلوله ها را با وردنه به صورت يک بيضي باريک و بلند درآوريد. حدود دو قاشق از مواد مياني را رعايت فاصله از اطراف خمير روي آن ماليده و مقداري گردوي خرد شده بپاشيد. ازيک سمت خمير شروع به رول کردن نموده و به دو انتهاي خمير را محکم ببنديد. از اين دو انتها خمير را گرفته و بپيچيد. و انتهاي خمير را با کمي آب بچسبانيد.
[عکس: 20130828112341_DSC_0426.jpg]
[عکس: 20130828112413_DSC_0430.jpg]
[عکس: 20130828112452_DSC_0441.jpg]
[عکس: 20130828112525_DSC_0444.jpg]
روي خميرهاي شکل داده شده را با دستمال پوشانده و بيست دقيقه ديگر استراحت دهيد. بعد از اين مدت روي خمير زرده تخم مرغ ماليده و مقداري کنجد بپاشيد و
[عکس: 20130828112858_DSC_0446.jpg]

در طبقه وسط فري که از يک ربع قبل با دماي 180 درجه سانتي گراد گرم کرده ايد به مدت بيست دقيقه قرار دهيد تا روي نان ها طلايي شود. در مورد فرهاي گازي بهتر است سيني خود را کف فر قرار دهيد.


مجله ...هنراشپزی

[
(آخرین تغییر در ارسال: 28-08-2013, 10:29 AM توسط zig.rat.)
03-06-2013, 12:49 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
246
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 999


محل سکونت : تبریز
ارسال: #2
RE: نان ارده
بازم ازایناYum2
[عکس: 20130828113134_1.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 28-08-2013, 10:31 AM توسط zig.rat.)
14-07-2013, 01:56 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
378
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 845


محل سکونت : رشت
ارسال: #3
RE: نان ارده
Yum2 ممنون

[عکس: 20130826194723_.92.jpg]
26-08-2013, 08:36 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
246
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 999


محل سکونت : تبریز
ارسال: #4
RE: نان ارده
مهتاااد شدیییم رفتexcitedexcitedexcited
[عکس: 20130928002554_.jpg]
[عکس: 20130928002601_.jpg]
28-09-2013, 12:28 AM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
246
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 999


محل سکونت : تبریز
ارسال: #5
RE: نان ارده
انگاد مشتری پرو پا قرص اینجا فقط منمGigglesmileGigglesmile
[عکس: 20140111092219_IMG_2366.jpg]
11-01-2014, 09:24 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
246
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 999


محل سکونت : تبریز
ارسال: #6
RE: نان ارده
بااازمممممhihhihhih

[عکس: 20140612095506_IMG_4481.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 12-06-2014, 08:55 AM توسط zig.rat.)
12-06-2014, 08:52 AM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
845
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 3,947


محل سکونت : خراسان رضوی_سبزوار
ارسال: #7
RE: نان ارده
خیلی خوشمزس.ممنون از دستور خوبتون.

این داغه داغ خونه بابام
[عکس: 20150106171714_IMG-20150106-WA0025.jpeg]

اینم خونه خودم بدون رومال.چندروز پیش
[عکس: 20150106172235_DSC_0145.jpg]
06-01-2015, 05:22 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
845
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 3,947


محل سکونت : خراسان رضوی_سبزوار
ارسال: #8
RE: نان ارده
3333

[عکس: 20151016013537_DSC_0021.JPG]
16-10-2015, 01:36 AM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
845
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 3,947


محل سکونت : خراسان رضوی_سبزوار
ارسال: #9
RE: نان ارده
از دفعه قبل مخلوط شکر و ارده زیاد اومد.دوباره درست کردم.

[عکس: 20151023164949_DSC_0055.JPG]
(آخرین تغییر در ارسال: 23-10-2015, 04:50 PM توسط سمیرا مامان شهاب.)
23-10-2015, 04:48 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
845
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 3,947


محل سکونت : خراسان رضوی_سبزوار
ارسال: #10
RE: نان ارده
قیافه هاشون داره بهتر میشه

[عکس: 20160219175818_DSC_0010.JPG]
19-02-2016, 05:59 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد