تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان ارده
#1
[عکس: 20130828111008_DSC_0491.jpg]

مواد لازم براي 5 عدد نان کوچک:

خمير مايه 7 گرم
شکر دو قاشق غذاخوري
شير يک ليوان
روغن مايع يک سوم پيمانه
آرد حدود سه پيمانه

مواد مياني:
ارده سه چهارم پيمانه
شکر سه چهارم پيمانه
گردوي نگيني سه قاشق سوپخوري

رومال:
زرده تخم مرغ يک عدد
کنجد مقداري
موا میانی ارده و شکروباهم مخلوط کرده ...بذارید کنار

طرز تهيه:
ابتدا شير را روي حرارت گرم کرده و يک قاشق از شکر را داخل آن حل کنيد. بعد از کنترل دماي شير، خمير مايه را روي سطح شير بپاشيد و خيلي آرام مخلوط کنيد تا خيمر مايه خشک نمانده و خيس شود(دماي شير بايد طوري باشد که انگشت شما را نسوزانده و بيشتر به سردي بزند). خمير مايه را کنار گذاشته و صبر کنيد تا کف کرده و عمل بيايد.

[عکس: 20130828111508_DSC_0367.jpg]


باقيمانده شکر را با روغن مايع مخلوط کرده و خمیر میایه عمل امده را اضافه کنید
[عکس: 20130828111632_DSC_0379.jpg]

[عکس: 20130828111707_DSC_0383.jpg]


د. آرد را به تدريج به مواد اضافه کنيد.ممکنه تمام اردتون لازم نشه...پس به تریج اضافه کنی
[عکس: 20130828111834_DSC_0390.jpg]د

وقتی خمیر توی کاسه جمع شد وچسبندگی نداشت روی سطح ارد پاشی شدهمنتقل کنید وحداقل پنج دقیق ه ورز دهید...درست ورزدادن خمیر باعث عمل اومدنش میشه...با کف دست خمیرو مثل عکس زیر باز کنید ودوباره جمع کنید ودوباره...اینکارو پنج دقیقه تکرار کنید...
[عکس: 20130828112007_DSC_0392.jpg]


به خمير چند ضربه زده و خمير آماده را داخل ظرف مناسبي که کمي چرب کرده ايد قرار داده و خمير را يک دور بگردانيد تا تمام سطح خمير به روغن آغشته شود. روي خمير را با دستمال نخي تميزي پوشانده و در جاي مناسبي قرار دهيد تا حجم آن دوبرابرشود (نيم تا يک و نيم ساعت ممکن است زمان ببرد.)
بعد از عمل آمدن خمير، با مشت پف خمير را بخوابانيد.
[عکس: 20130828112109_DSC_0410.jpg]
[عکس: 20130828112138_DSC_0412.jpg]


خمير را روي سطح آرد پاشي شده قرار داده و به 5 قسمت مساوي تقسيم کنيد. هر کدام از گلوله ها را با وردنه به صورت يک بيضي باريک و بلند درآوريد. حدود دو قاشق از مواد مياني را رعايت فاصله از اطراف خمير روي آن ماليده و مقداري گردوي خرد شده بپاشيد. ازيک سمت خمير شروع به رول کردن نموده و به دو انتهاي خمير را محکم ببنديد. از اين دو انتها خمير را گرفته و بپيچيد. و انتهاي خمير را با کمي آب بچسبانيد.
[عکس: 20130828112341_DSC_0426.jpg]
[عکس: 20130828112413_DSC_0430.jpg]
[عکس: 20130828112452_DSC_0441.jpg]
[عکس: 20130828112525_DSC_0444.jpg]
روي خميرهاي شکل داده شده را با دستمال پوشانده و بيست دقيقه ديگر استراحت دهيد. بعد از اين مدت روي خمير زرده تخم مرغ ماليده و مقداري کنجد بپاشيد و
[عکس: 20130828112858_DSC_0446.jpg]

در طبقه وسط فري که از يک ربع قبل با دماي 180 درجه سانتي گراد گرم کرده ايد به مدت بيست دقيقه قرار دهيد تا روي نان ها طلايي شود. در مورد فرهاي گازي بهتر است سيني خود را کف فر قرار دهيد.


مجله ...هنراشپزی

[
پاسخ }
#2
بازم ازایناYum2
[عکس: 20130828113134_1.jpg]
پاسخ }
#3
Yum2 ممنون

[عکس: 20130826194723_.92.jpg]
گفتی دوستت دارم
و من به خیابان رفتم !
فضای اتاق برای پرواز کافی نبود....


"گروس عبدالملکیان"
پاسخ }
#4
مهتاااد شدیییم رفتexcitedexcitedexcited
[عکس: 20130928002554_.jpg]
[عکس: 20130928002601_.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
انگاد مشتری پرو پا قرص اینجا فقط منمGigglesmileGigglesmile
[عکس: 20140111092219_IMG_2366.jpg]
پاسخ }
#6
بااازمممممhihhihhih

[عکس: 20140612095506_IMG_4481.jpg]
پاسخ }
#7
خیلی خوشمزس.ممنون از دستور خوبتون.

این داغه داغ خونه بابام
[عکس: 20150106171714_IMG-20150106-WA0025.jpeg]

اینم خونه خودم بدون رومال.چندروز پیش
[عکس: 20150106172235_DSC_0145.jpg]
[عکس: 20160229025239_images60.jpg]

Insta:samira_ba
پاسخ }
#8
3333

[عکس: 20151016013537_DSC_0021.JPG]
[عکس: 20160229025239_images60.jpg]

Insta:samira_ba
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
از دفعه قبل مخلوط شکر و ارده زیاد اومد.دوباره درست کردم.

[عکس: 20151023164949_DSC_0055.JPG]
[عکس: 20160229025239_images60.jpg]

Insta:samira_ba
پاسخ }
#10
قیافه هاشون داره بهتر میشه

[عکس: 20160219175818_DSC_0010.JPG]
[عکس: 20160229025239_images60.jpg]

Insta:samira_ba
پاسخ }