خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان اکلر یا پروفیترول (نان پایه برای فیلینگ های مختلف)

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
نان اکلر یا پروفیترول (نان پایه برای فیلینگ های مختلف)

این یه دستور راحت برای تهیه نون پفیه که باهاش معمولا نون خامه ای درست میکنن
میتونین توش رو با انواع پودینگ،کرم،حلوا و بستنی و ... پر کنین

[تصویر:  20141214112552_classic-cream-puffs.jpg]


[color=#FF0000]مواد لازم:

1/4 لیتر شیر
100گرم کره
1 ق چ وانیل
یه نیشگون نمک
150 گرم آرد
4 عدد تخم مرغ
1 قاشق چایخوری پودر شکر

روش تهیه:
کره ، نمک شیر و وانیل را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شود و چند جوش ریز بزند.
سپس آرد را به یکباره اضافه کرده و با قاشق چوبی هم بزنید تا مواد خمیر شود و از ظرف جدا شود. خمیر را به ظرف دیگر منتقل کرده تا خنک شود.
پس از خنک شدن خمیر تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده با همزن هم می زنیم.
انقدر تخم مرغ اضافه میکنیم که خمیر لطیف و یکدستی بوجود بیاید.

[تصویر:  20141214111725_22a5afbdc406b43a68ef8328c6bbc987.jpg]

مواد را داخل قیف با ماسوره شکوفه ریخته و روی سینی فر به شکل گل ماسوره بزنید و در فر از پیش گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید.
تا وقتی که روی شیرینیها طلایی (قهوه ای) بشود.
پس از خنک شدن نانها را با خامه پر کنید.



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۲-۳-۱۳۹۲, ۱۲:۵۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
بانوی مهربانی, نفیسه خانوم گل, negin.s, parza, )Mitra(, مهرناز مامانی, shamiiim, مامان فرزانه, m_241259, پارانزیم, ونوسی, گلسان, Atefe joon
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: نان اکلر یا پروفیترول (نان پایه برای فیلینگ های مختلف)
(۱۲-۳-۱۳۹۲ ۰۷:۴۵ عصر)مامان فرزانه نوشته شده توسط:  بله عزیزم،من تادستوروگذاشتین،چون موادو داشتم درست کردم،زمان توی فر هم20دقیقه که بیشترنبود سرجمع 1ساعت هم نشدازشروع تاخاتمه
البته تهش که قهوه ای شده بودمزاه نون خامه ای میدادولی توش خمیره،عکسشم گرفتم امابلدنیستم بذارم

http://upload.tehran98.com/img1/1qh6jnod...wvhmdy.jpg

احتمالا خمیرتون رو توی قابلمه خوب نپختین
باید خوب هم بزنین تا خودشو بگیره و وسط قابلمه جمع بشه
یا اینکه دمای فرتون تنظیم نیست
نباید اینجور میخوابیدDunnof
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۲-۳-۱۳۹۲, ۱۰:۰۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مامان فرزانه, negin.s, Atefe joon



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد