خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 1.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان بادام زمینی

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
246
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 367


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
نان بادام زمینی
مواد مورد نیاز:
آرد: سه و نيم پيمانه
مايه خمير 10: گرم
شير و روغن: از هر کدام نصف پيمانه
تخم‌مرغ و زرده آن: از هر کدام يك عدد
كره گياهي (مارگارين): يك قاشق سوپخوري
نمك و شکر: از هر کدام يك قاشق مرباخوري
بادام‌زميني: آسياب‌شده و آب به ميزان لازم
كنجد:به مقدار لازم


طرزتهيه:
در ابتدا آرد، مايه خمير، نمك و شكر را با هم مخلوط كرده وسط آن را گود كنيد سپس شير، روغن و تخم‌مرغ را بريزيد و آرام‌آرام آرد را با آن مخلوط كرده و آب به آن اضافه كنيد تا خمير يك‌دستي به دست آيد و به دست نچسبد. از خمير چند چونه درست كرده و هر كدام را با وردنه به صورت دايره باز كنيد روي خمير را با مارگارين كه در محيط نرم شده چرب كرده و پودر بادام‌زميني را روي آن بپاشيد و آن را به صورت نازك رول كنيد و دور خودش مثل گل بپيچيد و روي آنها زرده ماليده، كنجد بپاشيد و داخل سيني فر چرب شده قرار داده و 15 دقيقه به آن استراحت دهيد تا حجم آن دو برابر شود.
آن‌گاه در فر گرم شده با حرارت 175 درجه سانتي‌گراد به مدت 30 دقيقه قرار دهيد تا حدي كه روي نان‌ها طلايي شود.


منبع:پرداد
۱۵-۶-۱۳۹۱, ۱۲:۱۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از feri22 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mozhgan57



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد