خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان باپس - نان اسکاتلندی ( Baps Bread)

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
نان باپس - نان اسکاتلندی ( Baps Bread)
[عکس: 97383.JPG]

موادلازم :
خمیر مایه 2 ق چ ( 7 گرم )
شکر 1 ق چ
اب ولرم نصف لیوان
شیر ولرم نصف لیوان
ارد دو و یک چهارم لیوان
نمک 1 ق چ
کره 20 گرم





[عکس: 97384.JPG]


طرز تهیه :
خمیر مایه و شیر و شکر و اب را با هم مخلوط میکنیم و صبر میکنیم تا خمیر مایه عمل بیاد .

نمک ، ارد و کره را اضفه کرده و 5 دقیقه ورز میدیم . روی خمیر را با سفلون پوشونده و 1- 2 ساعت میزاریم تا استراحت بکنه .

خمیر را به 6 قسمت مساوی تقسیم کرده و گرد میکنیم .
کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و نونهای حلقه ای را با فاصله 5 سانتی از هم تو سینی فر میزاریم .
با 220 درجه به مدت 15 دقیقه نونها رو میپزیم . بعد از این مدت بدون اینکه در فر را باز کنیم میزاریم تا نون ها تو فر سرد بشن .




[عکس: 97385.JPG]
(آخرین تغییر در ارسال: 30-06-2013, 10:43 PM توسط sima.)
19-12-2012, 02:45 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
376
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 1,661


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: نان باپس - نان اسکاتلندی ( Baps Bread)
سیما جون توی نون خوب بود ولی روی نونها کمی سفت شدن، علتش چی بود؟ Dunnof

[عکس: 20130119071445_20130118319.jpg]
[عکس: 20130119071523_20130118321.jpg]
19-01-2013, 09:45 AM,
یافتن نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #3
RE: نان باپس - نان اسکاتلندی ( Baps Bread)
عزیزم روی نون ها سفت شدن به خاطر اینکه در دستور اصلی این نون ، اب تو فر گذاشته نمیشه . اگه بخواین میتونین تو یک کاسه اب موقع پخت نون توی فر بزارین
19-01-2013, 01:59 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد