خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 26 رای - 2.96 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان برساق

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
20
تاریخ عضویت:
Nov 2011
مدال ها

اعتبار: 20


محل سکونت : iRan
ارسال: #1
Package_favorite  نان برساق
نان برساق عاشق طعمشمexcited

[عکس: 20111220071606_2.jpg]

یکی از نان های محلی استان لرستان هست که بخاطر طرز تهیه راحت و مواد کمی که داره خیلی مورد
استفاده قرار میگیره..... این نون برای صبحونه و عصرونه مخصوصا تو فصل سرما گزینه مناسبی هست
و درست کردنش خیلی آسونه و در عرض یک ربع آماده میشه
احتیاجی به استراحت و حجیم شدن نداره
و بسیار طعم خوبی هم داره
اینم طرز تهیه : excited
مواد لازم :
آرد 1 پیمانه
زیره 1 قاشق چایخوری میتونین خردش کنین یا همون درسته بندازین
زرد چوبه 1 قاشق چایخوری
شیر ولرم بمقدار لازم
شیر رو باید به اندازی بندازیم که باعث چسبندگی خمیر تو دست نشه
پودر قند 4 قاشق غذاخوری (بسته به ذائقه میتونین کمتر یا بیشتر بریزین )
آرد و پودر قند و زردچوبه و زیره را تو یک کاسه می ریزیم و خوب مخلوطش
می کنیم باید زردچوبه کاملا با آرد مخلوط بشه.حالا آروم شیر را بهش اضافه می کنیم تا خمیری بده که به دست نمی
چسبه اگر یک دفعه شیر را زیاد ریختین و خمیر چسبندگی پیدا کرد اصلا
مهم نیست با مقداری آرد چسبندگیش را بگیرید.
خمیر را یکی دو دقیقه ورز بدین .بعد به اندازه یک گردوی بزرگ بردارید و با وردنه به قطر دو میل تا نیم سانت
پهنش کنید مقداری روغن تو ماهیتابه بریزین بذارین گرم بشه و بعد نانها را سرخ کنید .
کمی پف می کنه بهتره که تا گرم هست خورده بشه اینجوری خوشمزه
تره .
(آخرین تغییر در ارسال: 20-12-2011, 09:50 AM توسط خانوم گل 26.)
19-12-2011, 09:31 AM,
یافتن نقل قول
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
177
تاریخ عضویت:
Sep 2011
مدال ها

اعتبار: 343


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: نان برساق
واما برساق یا بژی کرمانشاهی

شیر 1پیمانه روغن حیوانی 1/3پیمانه رازیانه کمی (اگه طعم رازیانه رو دوست نداشتید وانیل وکمی دارچین اصافه کنید)شکر 1/2 پیمانه آرد 3/5 الی 4 پیمانه بکینگ پودر 1قاشف مربا خوری زعفران دم کرده 1قاشق غذا خوری روغن برای سرخ کردن به اندازه کافی
شیر شکر زعفران دم کرده رازیانه نیم کوبو روغن حیوانی باهم مخلوط بکینگ پودر وارد رو با هم مخلوط وان رو به مواد قبل اضافه کنید وخوب ورز دهید خمیر نباید به دست بچسبه به خاطر همین مقدار ارد متغیره خمیر رو در نایلکس بگذارید تا ور اید بعد خمیر رو باز کنید قالب بزنید وسرخ کنید
پیشنهاد میکنم حتما درست کنید هم خوشمزه است هم ماندگاریش زیاده

درست کنید پشیمون نمی شید
[عکس: 20120628221300_f2.JPG]
(آخرین تغییر در ارسال: 29-06-2012, 12:00 AM توسط کارن.)
20-12-2011, 09:07 AM,
یافتن نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #3
RE: نان برساق
(28-05-2012, 06:00 PM)m_mk نوشته: ارد چه مقدار من متوجه نمیشم؟Hanghead

عزیزم توی دستور اولی ارد 1 پیمانه

تو دستور دوم هم ارد 3 - 4 پیمانه
03-06-2012, 11:57 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
122
تاریخ عضویت:
Sep 2014
مدال ها

اعتبار: 795


محل سکونت : کرمانشاه
ارسال: #4
RE: نان برساق
چن روز پیش هوس بژی کرده بودم با مامان جونم دست بکار شدیم
از مراحلش هم عکس گرفتم که دوستان اگه خواستن ازش استفاده کنن83
مواد لازم :آرد ؛زردچوبه ؛شکر ؛بکینگ پودر ؛روغن ؛آب یا شیر(ترجیحا شیر)؛مقدار کمی رازیانه ؛یه کوچولو نمک ؛
مامانم اندازه ها رو چشمی می زنه دفه بعد ان شالله پیمانه میزنم ومیام اینجا میگم7
اول مواد خشک رو با هم مخلوط می کنیم بعد روغن رو داغ می کنیم ومی ریزیم روی آردمون و با دست گلوله های تشکیل شده رو صاف می کنیم و روغن رو به همه جای آرد میرسونیم یعنی خوب مخلوط می کنیم؛ فقط مواظب باشید که دست تون نسوزه...6حالا شیر گرم شده رو در چند مرحله اضافه می کنیم وخوب مخلوط می کنیم وشروع می کنیم به ورز دادن جوری که شبیه عکس بشه5 وقتی جای انگشتا تون رو روی خمیر دیدین یه پلاستیک روش بکشین و اجازه بدید حداقل نیم ساعت استراحت کنه؛بعد از استراحت خمیر یه صافی یا سینی یا از این چیزی که ما گذاشتیم زیر دستمون(که نمی دونم اسمش چی هست) 10رو بیارید و خوب چربش کنید و از خمیرتون به اندازه یه پرتقال کوچک بردارید و به ضخامت 4-5 میلی متر بازش کنید وقتی که چند تا رو اماده کردید توی روغن زیاد سرخش کنید؛وقتی یه طرفش طلایی شد برش گردونید تا اون طرفش هم اماده بشه ؛می تونید بژی ها رو روی حوله کاغذی بندازید که روغن اضافه ش بره؛Flowerysmile(1782)
این شیرینی هم گرم وهم سرد سرو میشه ولی من ترجیح میدم که یه روز بعد از درست کردنش بخورمش چون مزه ش بیشتر جا میفته3البته ناگفته نمونه ما به این مدلیش می گیم (ناو ساجی)به مدلی که توی پست قبلی هست میگیم(بژی)
[عکس: 20150411222708_IMG__.jpg]
[عکس: 20150411222751_IMG__.jpg]
[عکس: 20150411223021_IMG__.jpg]
[عکس: 20150411223101_IMG__.jpg]
[عکس: 20150411223140_IMG__.jpg]
[عکس: 20150411223234_IMG__.jpg]
[عکس: 20150411223329_IMG__.jpg]
[عکس: 20150411223439_IMG__.jpg]
[عکس: 20150411223511_IMG__.jpg]
11-04-2015, 09:39 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
37
تاریخ عضویت:
Sep 2015
مدال ها

اعتبار: 198


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: نان برساق
111
ارد+شیر+شکر+زردچوبه+روغن+وانیل+تخم مرغ+بکینگ پودر
بسیاااااااااااااااااااااااارخوشمزس .حرف نداره53
[عکس: 20160114150532_.jpg]
14-01-2016, 03:06 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
37
تاریخ عضویت:
Sep 2015
مدال ها

اعتبار: 198


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: نان برساق
1
باز منو ای خوشمزه هااااا3
[عکس: 20160602201646_sdf.jpg]
02-06-2016, 07:17 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد