خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 26 رأی - میانگین امتیازات: 2.96
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان برساق

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
20
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 20


محل سکونت : iRan
ارسال: #1
Package_favorite نان برساق
نان برساق عاشق طعمشمexcited

[تصویر:  20111220071606_2.jpg]

یکی از نان های محلی استان لرستان هست که بخاطر طرز تهیه راحت و مواد کمی که داره خیلی مورد
استفاده قرار میگیره..... این نون برای صبحونه و عصرونه مخصوصا تو فصل سرما گزینه مناسبی هست
و درست کردنش خیلی آسونه و در عرض یک ربع آماده میشه
احتیاجی به استراحت و حجیم شدن نداره
و بسیار طعم خوبی هم داره
اینم طرز تهیه : excited
مواد لازم :
آرد 1 پیمانه
زیره 1 قاشق چایخوری میتونین خردش کنین یا همون درسته بندازین
زرد چوبه 1 قاشق چایخوری
شیر ولرم بمقدار لازم
شیر رو باید به اندازی بندازیم که باعث چسبندگی خمیر تو دست نشه
پودر قند 4 قاشق غذاخوری (بسته به ذائقه میتونین کمتر یا بیشتر بریزین )
آرد و پودر قند و زردچوبه و زیره را تو یک کاسه می ریزیم و خوب مخلوطش
می کنیم باید زردچوبه کاملا با آرد مخلوط بشه.حالا آروم شیر را بهش اضافه می کنیم تا خمیری بده که به دست نمی
چسبه اگر یک دفعه شیر را زیاد ریختین و خمیر چسبندگی پیدا کرد اصلا
مهم نیست با مقداری آرد چسبندگیش را بگیرید.
خمیر را یکی دو دقیقه ورز بدین .بعد به اندازه یک گردوی بزرگ بردارید و با وردنه به قطر دو میل تا نیم سانت
پهنش کنید مقداری روغن تو ماهیتابه بریزین بذارین گرم بشه و بعد نانها را سرخ کنید .
کمی پف می کنه بهتره که تا گرم هست خورده بشه اینجوری خوشمزه
تره .
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹-۹-۱۳۹۰ ۰۹:۵۰ صبح، توسط خانوم گل 26.)
۲۸-۹-۱۳۹۰, ۰۹:۳۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از خانوم گل 26 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mozhgan57, yasamin zahra, Atefe joon
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
177
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 343


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: نان برساق
واما برساق یا بژی کرمانشاهی

شیر 1پیمانه روغن حیوانی 1/3پیمانه رازیانه کمی (اگه طعم رازیانه رو دوست نداشتید وانیل وکمی دارچین اصافه کنید)شکر 1/2 پیمانه آرد 3/5 الی 4 پیمانه بکینگ پودر 1قاشف مربا خوری زعفران دم کرده 1قاشق غذا خوری روغن برای سرخ کردن به اندازه کافی
شیر شکر زعفران دم کرده رازیانه نیم کوبو روغن حیوانی باهم مخلوط بکینگ پودر وارد رو با هم مخلوط وان رو به مواد قبل اضافه کنید وخوب ورز دهید خمیر نباید به دست بچسبه به خاطر همین مقدار ارد متغیره خمیر رو در نایلکس بگذارید تا ور اید بعد خمیر رو باز کنید قالب بزنید وسرخ کنید
پیشنهاد میکنم حتما درست کنید هم خوشمزه است هم ماندگاریش زیاده

درست کنید پشیمون نمی شید
[تصویر:  20120628221300_f2.JPG]
امضای کارن
آرزویی بکن... گوشهای خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه...

آرزویی بکن... شاید کوچکترین معجزه اش، بزرگترین آرزوی تو باشد!!!
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۴-۱۳۹۱ ۱۲:۰۰ صبح، توسط کارن.)
۲۹-۹-۱۳۹۰, ۰۹:۰۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از کارن به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mozhgan57, بانو مرداد, asra73, .....gandom, yasamin zahra, Atefe joon
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #3
RE: نان برساق
(۸-۳-۱۳۹۱ ۰۶:۰۰ عصر)m_mk نوشته شده توسط:  ارد چه مقدار من متوجه نمیشم؟Hanghead

عزیزم توی دستور اولی ارد 1 پیمانه

تو دستور دوم هم ارد 3 - 4 پیمانه
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۴-۳-۱۳۹۱, ۱۱:۵۷ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mozhgan57, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
122
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۳
مدال ها

اعتبار: 793


محل سکونت : کرمانشاه
ارسال: #4
RE: نان برساق
چن روز پیش هوس بژی کرده بودم با مامان جونم دست بکار شدیم
از مراحلش هم عکس گرفتم که دوستان اگه خواستن ازش استفاده کنن83
مواد لازم :آرد ؛زردچوبه ؛شکر ؛بکینگ پودر ؛روغن ؛آب یا شیر(ترجیحا شیر)؛مقدار کمی رازیانه ؛یه کوچولو نمک ؛
مامانم اندازه ها رو چشمی می زنه دفه بعد ان شالله پیمانه میزنم ومیام اینجا میگم7
اول مواد خشک رو با هم مخلوط می کنیم بعد روغن رو داغ می کنیم ومی ریزیم روی آردمون و با دست گلوله های تشکیل شده رو صاف می کنیم و روغن رو به همه جای آرد میرسونیم یعنی خوب مخلوط می کنیم؛ فقط مواظب باشید که دست تون نسوزه...6حالا شیر گرم شده رو در چند مرحله اضافه می کنیم وخوب مخلوط می کنیم وشروع می کنیم به ورز دادن جوری که شبیه عکس بشه5 وقتی جای انگشتا تون رو روی خمیر دیدین یه پلاستیک روش بکشین و اجازه بدید حداقل نیم ساعت استراحت کنه؛بعد از استراحت خمیر یه صافی یا سینی یا از این چیزی که ما گذاشتیم زیر دستمون(که نمی دونم اسمش چی هست) 10رو بیارید و خوب چربش کنید و از خمیرتون به اندازه یه پرتقال کوچک بردارید و به ضخامت 4-5 میلی متر بازش کنید وقتی که چند تا رو اماده کردید توی روغن زیاد سرخش کنید؛وقتی یه طرفش طلایی شد برش گردونید تا اون طرفش هم اماده بشه ؛می تونید بژی ها رو روی حوله کاغذی بندازید که روغن اضافه ش بره؛Flowerysmile(1782)
این شیرینی هم گرم وهم سرد سرو میشه ولی من ترجیح میدم که یه روز بعد از درست کردنش بخورمش چون مزه ش بیشتر جا میفته3البته ناگفته نمونه ما به این مدلیش می گیم (ناو ساجی)به مدلی که توی پست قبلی هست میگیم(بژی)
[تصویر:  20150411222708_IMG__.jpg]
[تصویر:  20150411222751_IMG__.jpg]
[تصویر:  20150411223021_IMG__.jpg]
[تصویر:  20150411223101_IMG__.jpg]
[تصویر:  20150411223140_IMG__.jpg]
[تصویر:  20150411223234_IMG__.jpg]
[تصویر:  20150411223329_IMG__.jpg]
[تصویر:  20150411223439_IMG__.jpg]
[تصویر:  20150411223511_IMG__.jpg]
امضای asra73
[تصویر:  20140918152906_siEqIo_480-Copy.jpg]
۲۲-۱-۱۳۹۴, ۰۹:۳۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از asra73 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
.....gandom, yasamin zahra, Akatora, azam1360, یکتا20, 1368Sheri, Atefe joon, niloofar00, کارن
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
37
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۴
مدال ها

اعتبار: 194


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: نان برساق
111
ارد+شیر+شکر+زردچوبه+روغن+وانیل+تخم مرغ+بکینگ پودر
بسیاااااااااااااااااااااااارخوشمزس .حرف نداره53
[تصویر:  20160114150532_.jpg]
امضای GOOLNAZ-KH
به دیدارم بیا هر شب
در این تنهایی تنها و تاریک خدامانند
دلم تنگ است
بیا ای روشن،ای روشنتر از لبخند
۲۴-۱۰-۱۳۹۴, ۰۳:۰۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از GOOLNAZ-KH به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ایران دخت, مرضی سادات, نم نم بارون, asalkhanom, mahsan3, مامان شیده, mayok, قلب

تبلیغات

کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
37
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۴
مدال ها

اعتبار: 194


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: نان برساق
1
باز منو ای خوشمزه هااااا3
[تصویر:  20160602201646_sdf.jpg]
امضای GOOLNAZ-KH
به دیدارم بیا هر شب
در این تنهایی تنها و تاریک خدامانند
دلم تنگ است
بیا ای روشن،ای روشنتر از لبخند
۱۳-۳-۱۳۹۵, ۰۷:۱۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از GOOLNAZ-KH به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, naghmeh24, asalkhanom, negare, 20neda20, mayok, elahe.r, نم نم بارون



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد