تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان بریوش با هلو و دارچین
#1
بریوش Brioches نان خوشمزه و معروف فرانسه هست.کم شیرین و سبک و در کنار قهوه یا شیر به همراه مربا و خامه برای صبحانه بسیار دلپذیر هست.نان بریوش با هلو و دارچین عطر و طعم خاصی دارد

[عکس: 20140213182222_696006551IMG_6095copy2.jpg]

مواد لازم

آرد : 3 پ
شیر گرم : 250 میلی لیتر
خمیرمایه تازه : 25 گرم
شکر : 4 ق غ
کره یا روغن نباتی : 4 ق غ
رنده ی پوست 1 عدد لیموی تازه
تخم مرغ : 1 عدد
سفیده تخم مرغ : 1 عدد


مواد لازم برای فیلینگ

هلو متوسط : 2 عدد ( پوست گرفته و خرد شده)
شکر : 3 ق غ
آرد : 2 ق غ
دارچین : 1/8 ق چ (اختیاری)


مواد لازم برای رومال روی نان ها

زرده تخم مرغ : 1 عدد
شکر : به مقدار لازم


طرز تهیه

1-در یک کاسه ی بزرگ ، شکر و آرد رو با هم مخلوط کنید.خمیرمایه را در شیر حل کنید و به مخلوط آرد اضافه کنید.تخم مرغ ها ، رنده ی پوست لیمو و روغن را اضافه کنید.همه رو با هم خوب مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیر بدست آید.خمیر را در یک کاسه ی تمیز گذاشته و روی آن را بپوشانید و بگذارید تا 1 ساعت استراحت کند.
2-برای آماده کردن فیلینگ،تکه های هلو را با آرد،شکر و دارچین مخلوط کنید و کنار بگذارید.
3-فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.بعد از اینکه حجم خمیر دوبرابر شد،خمیر را به 12 قسمت تکه کنید.روی سطح کار کمی آرد بپاشید و هر تکه خمیر را کمی با انگشتتون صاف کنید.از مخلوط هلو 1 ق غ وسط خمیر بگذارید و روی آن را با خمیر بپوشانید و دور تا دور آن را باانگشتتان فشرده کنید.سپس هر کدام از آنها را در قالب مافین چرب شده بگذارید.
4-زرده ی تخم مرغ را کمی با چنگال بزنید و روی هرکدام را رومال کنید و سپس شکر بپاشید.در فر از پیش گرم شده به مدت 20-25 دقیقه بگذارید تا روی آنها طلایی شود.


[عکس: 20140213184059_1155673298IMG_6075copy2.jpg]
[عکس: 20140213184129_931278333IMG_6052copy2.jpg]

نوش جانFlowerysmile

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نان بریوش negin.s 0 1,777 ۱۸-۰۶-۱۳۹۱, ۱۲:۳۹ ق.ظ
آخرین ارسال: negin.s