امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان بوحلته آلمانی
#1
من با این دستور درست کردم سرچ کردم تو سایت نبود 6 اگه هست خودتون زحمت انتقالش رو بکشید83

مواد لازم برای خمیر:
شکر / یک هشتم پیمانه
آب / سه چهارم پیمانه
خمیر مایه فوری / نصف قاشق سوپخوری
تخم مرغ / 1 عدد
نمک / یک دوم قاشق چایخوری
روغن مایع / یک هشتم پیمانه
شیر خشک / یک سوم پیمانه ( بجای شیر خشک ماست استفاده کردم)
آرد / حدود 400 گرم


مواد میانی:
مارمالاد توت فرنگی( شکلات چیپسی گذاشتم)

رومال:
زرده تخم مرغ
پودر قند


طرز تهیه:

یک قاشق چایخوری از شکر را در اب ولرم حل کنید سپس مابه خمیر را روی سطح اب بپاشیدو کنار بگذارید تا عمل بیاید و کف کند .
بقیه شکر ،تخم مرغ ،نمک ،روغن مایع وشیر خشک را با هم مخلوط می کنیم.خمیر مایه عمل امده را اضافه می کنیم.ارد را کم کم اضافه
می کنیم ورز می دهیم تا به دست نچسبه .خمیر را در جای گرمی به مدت یک الی دو ساعت اسنراحت می دهیم تا حجم خمیر دو برابر شود
قالب گرد 30 سانتی متری را چرب کرده از خمیر چانه های 30 گرمی بر می داریم با دست باز می کنیم و داخل ان مارمالاد قرار می دهیم
به همین ترتیب دور قالب را پر می کنیم.برای دور بعدی چانه های 20 گرمی بر داشته و مارمالاد قرار می دهیم تا قالب پر شود .نیم ساعت دیگه استراحت می دهیم .فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم.روی خمیر زرده تخم مرغ می مالیم و به مدت نیم ساعت در طبقه وسط فر قرار می دهیم.بعد از پخت نان در صورت تمایل پودر قند می پاشیم. ( بعد از پخت عسل زدم)20

[عکس: 20150630012227_photo_2015-06-30_01-13-01.jpg]

[عکس: 20150630012557_photo_2015-06-30_01-13-15.jpg]
پاسخ }