خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
خرید طلایی
آشپزی سالم سفارش آنلاین غذا
تور رایگان' Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان تابه ای

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
476
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 3719


محل سکونت : ایران
ارسال: #1
نان تابه ای
آرد سفید یک کیلو
تخم مرغ 3 عدد
روغن نصف لیوان
شیر پاستوریزه یک لیوان و نصف
رازیانه 1 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
خمیر مایه فوری 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری

همه مواد ، به جز روغن را با هم مخلوط میکنیم .
روغن را در چند مرحله اضافه کرده تا چسبندگی خمیر گرفته شده و به دست نچسبد .
خمیر را بمدت 2 ساعت کنار گذاشته تا عمل بیاید ، بعد خمیر را ( به اندازه دلخواه ) چانه کرده و هر چانه را با دست یا وردنه پهن میکنیم و پشت و روی آن را روی تابه می گذاریم تا بپزد .

[تصویر:  20130724152410_56.jpg]
امضای vidia
۲-۵-۱۳۹۲, ۰۲:۲۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
27 کاربر از vidia به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مامان مهرانه, niloofar00, Galaxy, 1368Sheri, z.arghavani, laleh joon, sarvenaz32, mahemahtab, negin.s, hasti021, *heliya joon*, bahareh-67, باران جوینده, elipari, sussan, atieh banoo, گلسان, راحیل 2, Atefe joon, asal arya, mozhgan57, ایران دخت, mariyan, مهرناز مامانی, بزرگ, یکتا20, نم نم بارون
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
476
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 3719


محل سکونت : ایران
ارسال: #2
RE: نان تابه ای
[تصویر:  20130805135236_19.JPG]
امضای vidia
۱۴-۵-۱۳۹۲, ۱۲:۵۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
18 کاربر از vidia به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, گشنمه, bahareh-67, *heliya joon*, elipari, laleh joon, rahill1363, z.arghavani, سمیه گلبانو, niloofar00, 1368Sheri, راحیل 2, Atefe joon, mozhgan57, ایران دخت, yaldae, بزرگ, گلسان
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
476
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 3719


محل سکونت : ایران
ارسال: #3
RE: نان تابه ای
Yum2Yum2

[تصویر:  20130915012913_222.jpg]

(۲۴-۶-۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ صبح)alale1 نوشته شده توسط:  عزیز بزارم پشت ماهی تابه یا تو ماهی تابه و نمی خواد روماهی تابه چرب کنم

عزیزم خمیر مایه برای این استفاده میشه که خمیر به عمل بیاد
توی ماهیتابه رو میتونی با مقدار کمی روغن چرب کنی چون توی مواد روغن داره
امضای vidia
۲۴-۶-۱۳۹۲, ۱۲:۳۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از vidia به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, 1368Sheri, mahemahtab, elipari, راحیل 2, z.arghavani, Atefe joon, mansore66, Galaxy, mozhgan57, گلسان
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,469
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12806


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #4
RE: نان تابه ای
اینم نون خوشمزه من با این دستورYum2
[تصویر:  20131122161652_IMAG1522.jpg]

البته من شکرش رو 1 ق غ ریختم...چون این تیپ نونا رو شیرین دوست نداریمhih
مواد لازم:

آرد سفید .......................................... دو و نیم پیمانه
بکینگ پودر ....................................... 1 ق غ
خمیر مایه .......................................... 1 ق غ
ماست ................................................ نصف پیمانه
شیر .................................................. . نصف پیمانه
روغن مایع .......................................... یک چهارم پیمانه
نمک ................................................. نصف ق چ
شکر .................................................. . 3 ق غ

طرز تهیه:

ماست، شیر و روغن رو با هم مخلوط کنید. خمیر مایه و شکر رو بپاشید روی مخلوط ماست. بعد از 2 دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً 10 دقیقه خوب ورز بدین تا خمیر یه دستی درست بشه. ممکنه یه کم چسبنده باشه ولی آرد بیشتری اضافه نکنید تا لطافتش رو از دست نده. روی خمیر رو بپوشونید و بذارید به مدت تقریباً یک ساعت یا تا وقتی که حجمش دو برابر شد استراحت کنه.
بعد خمیر رو رول کنید و اون رو به 8-10 قسمت مساوی تقسیم کنید.
هر قسمت رو چونه کنید، روش رو بپوشونید و حدود 10 دقیقه بذارید استراحت کنه.
دونه دونه خمیر ها رو باز کنید (به ضخامت 2 میلیمتر) ..
در این مرحله كافيست كف تابه را با كمى روغن چرب كنيد و چانه‌هاى فرم داده شده را توى تابه گذاشته و در آن را ببنديد و حرارت رو روى متوسط تنظيم كنيد.
بعد از 3 يا 4 دقيقه در تابه را باز كرده و نان را كنترل كنيد. اگر ديديد روى نان ها پف كرده و اطراف و پشت نان تغيير رنگ داده آن را برگردانيد و دوباره در تابه را ببنديد تا طرف ديگر هم پخته شود. مقدار پخت نان بسته به نظر شماست.
اين نان را در كنار غذاهاى مختلف هم ميتوانيد استفاده كنيد.

منبع:ترلان کافه
[تصویر:  20131122161910_IMAG1518.jpg]
امضای 1368Sheri
۱-۹-۱۳۹۲, ۰۴:۲۱ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
17 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, ایران دخت, Atefe joon, مهربون یار, kapsul, McQueen, asal arya, negin.s, قلب, mansore66, vidia, mozhgan57, گلسان, sargooOool, yaldae, mamane kiana, بزرگ
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
476
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 3719


محل سکونت : ایران
ارسال: #5
RE: نان تابه ای
نان تابه ای با دستور اول Yum2

[تصویر:  20131214091615_1.JPG]
امضای vidia
۲۳-۹-۱۳۹۲, ۰۹:۱۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از vidia به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, N-M, McQueen, Galaxy, mozhgan57, mansore66, ایران دخت, asal arya, niloofar00, z.arghavani, elhaam, Atefe joon, sargooOool, بزرگ

تبلیغات

Bia2Aroosi
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
104
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 353


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: نان تابه ای
اینم نان تابه ای من
البته از وبلاگ هانی شف عزیز ایده گرفتم

[تصویر:  20140108012107_01.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸-۱۰-۱۳۹۲ ۰۱:۲۲ صبح، توسط nazi*.)
۱۸-۱۰-۱۳۹۲, ۰۱:۰۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از nazi* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
monamona, elhaam, Atefe joon, elipari, قلب, niloofar00, Galaxy, 1368Sheri, masaa, yaldae



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد