ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک


خوش آمدید ورود یا ثبت نام


نان تابه ای

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
295
تاریخ عضویت:
فروردین ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 1417


محل سکونت : ایران
ارسال: #1
نان تابه ای
آرد سفید یک کیلو
تخم مرغ 3 عدد
روغن نصف لیوان
شیر پاستوریزه یک لیوان و نصف
رازیانه 1 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
خمیر مایه فوری 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری

همه مواد ، به جز روغن را با هم مخلوط میکنیم .
روغن را در چند مرحله اضافه کرده تا چسبندگی خمیر گرفته شده و به دست نچسبد .
خمیر را بمدت 2 ساعت کنار گذاشته تا عمل بیاید ، بعد خمیر را ( به اندازه دلخواه ) چانه کرده و هر چانه را با دست یا وردنه پهن میکنیم و پشت و روی آن را روی تابه می گذاریم تا بپزد .

[تصویر:  20130724152410_56.jpg]
۲-۵-۱۳۹۲, ۰۲:۲۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
23 کاربر از vidia به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مامان مهرانه, niloofar00, Galaxy, 1368Sheri, z.arghavani, laleh joon, sarvenaz32, mahemahtab, negin.s, hasti021, *heliya joon*, bahareh-67, باران جوینده, elipari, sussan, atieh banoo, گلسان, راحیل 2, mahyarjoon, asal arya, mozhgan57, ایران دخت, mariyan
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
295
تاریخ عضویت:
فروردین ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 1417


محل سکونت : ایران
ارسال: #2
RE: نان تابه ای
[تصویر:  20130805135236_19.JPG]
۱۴-۵-۱۳۹۲, ۱۲:۵۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از vidia به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, گشنمه, bahareh-67, *heliya joon*, elipari, laleh joon, rahill1363, z.arghavani, سمیه گلبانو, niloofar00, 1368Sheri, راحیل 2, mahyarjoon, mozhgan57, ایران دخت
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
295
تاریخ عضویت:
فروردین ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 1417


محل سکونت : ایران
ارسال: #3
RE: نان تابه ای
Yum2Yum2

[تصویر:  20130915012913_222.jpg]

(۲۴-۶-۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ صبح)alale1 نوشته شده توسط:  عزیز بزارم پشت ماهی تابه یا تو ماهی تابه و نمی خواد روماهی تابه چرب کنم

عزیزم خمیر مایه برای این استفاده میشه که خمیر به عمل بیاد
توی ماهیتابه رو میتونی با مقدار کمی روغن چرب کنی چون توی مواد روغن داره
۲۴-۶-۱۳۹۲, ۱۲:۳۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از vidia به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, 1368Sheri, mahemahtab, elipari, راحیل 2, z.arghavani, mahyarjoon, mansore66, Galaxy, mozhgan57
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,513
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5973


محل سکونت : ♥♥مشهد♥♥
ارسال: #4
RE: نان تابه ای
اینم نون خوشمزه من با این دستورYum2
[تصویر:  20131122161652_IMAG1522.jpg]

البته من شکرش رو 1 ق غ ریختم...چون این تیپ نونا رو شیرین دوست نداریمhih
مواد لازم:

آرد سفید .......................................... دو و نیم پیمانه
بکینگ پودر ....................................... 1 ق غ
خمیر مایه .......................................... 1 ق غ
ماست ................................................ نصف پیمانه
شیر .................................................. . نصف پیمانه
روغن مایع .......................................... یک چهارم پیمانه
نمک ................................................. نصف ق چ
شکر .................................................. . 3 ق غ

طرز تهیه:

ماست، شیر و روغن رو با هم مخلوط کنید. خمیر مایه و شکر رو بپاشید روی مخلوط ماست. بعد از 2 دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً 10 دقیقه خوب ورز بدین تا خمیر یه دستی درست بشه. ممکنه یه کم چسبنده باشه ولی آرد بیشتری اضافه نکنید تا لطافتش رو از دست نده. روی خمیر رو بپوشونید و بذارید به مدت تقریباً یک ساعت یا تا وقتی که حجمش دو برابر شد استراحت کنه.
بعد خمیر رو رول کنید و اون رو به 8-10 قسمت مساوی تقسیم کنید.
هر قسمت رو چونه کنید، روش رو بپوشونید و حدود 10 دقیقه بذارید استراحت کنه.
دونه دونه خمیر ها رو باز کنید (به ضخامت 2 میلیمتر) ..
در این مرحله كافيست كف تابه را با كمى روغن چرب كنيد و چانه‌هاى فرم داده شده را توى تابه گذاشته و در آن را ببنديد و حرارت رو روى متوسط تنظيم كنيد.
بعد از 3 يا 4 دقيقه در تابه را باز كرده و نان را كنترل كنيد. اگر ديديد روى نان ها پف كرده و اطراف و پشت نان تغيير رنگ داده آن را برگردانيد و دوباره در تابه را ببنديد تا طرف ديگر هم پخته شود. مقدار پخت نان بسته به نظر شماست.
اين نان را در كنار غذاهاى مختلف هم ميتوانيد استفاده كنيد.

منبع:ترلان کافه
[تصویر:  20131122161910_IMAG1518.jpg]
امضای 1368Sheri
[تصویر:  20140410024051_coufntdowwn.jpg]
۱-۹-۱۳۹۲, ۰۴:۲۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, ایران دخت, mahyarjoon, مهربون یار, kapsul, McQueen, asal arya, negin.s, قلب, mansore66, vidia, mozhgan57, گلسان
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
295
تاریخ عضویت:
فروردین ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 1417


محل سکونت : ایران
ارسال: #5
RE: نان تابه ای
نان تابه ای با دستور اول Yum2

[تصویر:  20131214091615_1.JPG]
۲۳-۹-۱۳۹۲, ۰۹:۱۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از vidia به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, N-M, McQueen, Galaxy, mozhgan57, mansore66, ایران دخت, asal arya, niloofar00, z.arghavani, elhaam, mahyarjoon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
87
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 281


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: نان تابه ای
اینم نان تابه ای من
البته از وبلاگ هانی شف عزیز ایده گرفتم

[تصویر:  20140108012107_01.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸-۱۰-۱۳۹۲ ۰۱:۲۲ صبح، توسط nazi*.)
۱۸-۱۰-۱۳۹۲, ۰۱:۰۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از nazi* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
monamona, elhaam, mahyarjoon, elipari, قلب, niloofar00, Galaxy, 1368Sheri, masaa



کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد