خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان تابه ای سیاه دانه ( گوزلمه ترکیه )

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
نان تابه ای سیاه دانه ( گوزلمه ترکیه )
[تصویر:  97753.jpg]

مواد لازم :
خمیر مایه 2 ق غ
شیر ولرم یا اب ولرم 1 لیوان
قند 1 حبه یا شکر 1 ق م
نمک 1 ق چ
ارد به اندازه کافی

مواد لازم برای کره خشخاش :
۱۰۰ گرم کره
۴ قاشق غذاخوری شکر
۴۰ گرم خشخاش

مواد میانی :
کره خشخاش 250 گرم
روغن کنجد نصف لیوان
نمک 1 ق غ
شکر 1 ق غ
روغن زیتون 1 فنجان

طرز تهیه کره خشخاش :
مواد لازم برای کره خشخاش رو تو غذاساز ریخته و خوب با هم میکس میکنیم .
طرز تهیه خمیر :
ابتدا اب ولرم یا شیر ولرم رو با خمیر مایه مخلوط میکنیم تا خمیر مایه بعد از 5 دقیقه عمل بیاد .

[تصویر:  97752.jpg]

وقتی خمیر مایه عمل اومد بقیه مواد رو اضافه کرده و ورز میدیم تا خمیر نرمی بدست بیاریم .بعد روی خمیر رو پوشونده و در یک جای گرم به مدت نیم ساعت بهش استراحت میدیم .

[تصویر:  97751.jpg]

بعد از نیم ساعت که خمیرعمل اومد از خمیر به اندازه یک پرتقال برداشته و چونه میکنیم .

[تصویر:  97750.jpg]

روی میز رو ارد میپاشیم و هر چونه خمیر رو به بزرگی یک بشقاب میوه خوری باز میکنیم .

[تصویر:  97749.jpg]

بعد روی یک دستمال تمیز خمیر ها رو پهن کرده و میزاریم تا نیم ساعت دیگه استراحت کنه .

[تصویر:  97748.jpg]

مواد میانی رو با هم مخلوط کرده و هم میزنیم تا کره خشخاش روان بشه . میتونیم روی حرارت کم بگذاریم تا سریع تر به نتیجه برسیم .
بعداین سس اماده شده رو روی خمیر ها مون با برس میکشیم و بعد از کناره های خمی رگرفته و خمیر یا یوفکامون رو نازکترش میکنیم . ای عمل رو برای همه قسمتهای خمیر انجام میدی تا همه قسمتها به ضخامت یکسان برسن .و بعد مثل عکسهای زیر خمیر رو تا میزنیم .

[تصویر:  97747.jpg]

[تصویر:  97746.jpg]

[تصویر:  97745.jpg]

از یکطرف خمیر گرفته و به وسط خمیر میاریم. برای قسمت دیگه هم همین کار رو انجام میدیم .

[تصویر:  97744.jpg]

[تصویر:  97743.jpg]

حالا روی خمیر یکی دو قاشق از سس خشخاش میمالیم .


[تصویر:  97742.jpg]

از یکطرف خمیر گرفته تا میزنیم تا مریع شکل بشه.

[تصویر:  97741.jpg]

[تصویر:  97740.jpg]
این کار را با بقیه خمیر ها هم انجام میدیم .و خمیر اولی رو روی میز گذاشته و استراحت میدیم بهش . خمیر های اولی چون تحت تاثیر خمیر مایه پف میکنن .

[تصویر:  97739.jpg]

حالا باز خمیر ها رو به اندازه ماهی تابه ای که میخواهیم توش نون هامون رو بپزیم باز میکنیم .

[تصویر:  97738.jpg]

بعد ماهی تابه رو کمی چرب کرده و گرم میکنیم و هر دو طرف خمیر رو سرخ میکنیم . وقتی یک طرف خمیر سرخ شد و برگردوندیم . طرفی که سرخ شده و به سمت ماست رو کره میمالیم تا لذیذ تر بشه .
[تصویر:  97737.jpg]

[تصویر:  97736.jpg]

با پنیر وگوجه و یا خربزه خیلی میچسبه
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰-۹-۱۳۹۲ ۰۲:۳۱ عصر، توسط Galaxy.)
۲۸-۸-۱۳۹۱, ۱۱:۵۲ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
hhaannii, negin.s, پارانزیم
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: پنکیک سیاه دانه ( گوزلمه ترکیه )
این هم روش پیچش ساده این نون

میتونیم مواد میانی رو با گردو و عسل ، جعفری و پنیر عوض کنیم .


[تصویر:  97440.JPG]

[تصویر:  97439.JPG]


[تصویر:  97438.JPG]


[تصویر:  97437.JPG]


[تصویر:  97436.JPG]


[تصویر:  97435.JPG]


[تصویر:  97434.JPG]


[تصویر:  97433.JPG]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۲۷-۹-۱۳۹۱, ۰۳:۴۹ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, پارانزیم


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نان تابه ای ترکیه(Bazlama) Galaxy 5 2,090 ۲۲-۴-۱۳۹۵ ۰۴:۳۵ عصر
آخرین ارسال: مامي اروين


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد