تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان تابه ای سیاه دانه ( گوزلمه ترکیه )
#1
[عکس: 97753.jpg]

مواد لازم :
خمیر مایه 2 ق غ
شیر ولرم یا اب ولرم 1 لیوان
قند 1 حبه یا شکر 1 ق م
نمک 1 ق چ
ارد به اندازه کافی

مواد لازم برای کره خشخاش :
۱۰۰ گرم کره
۴ قاشق غذاخوری شکر
۴۰ گرم خشخاش

مواد میانی :
کره خشخاش 250 گرم
روغن کنجد نصف لیوان
نمک 1 ق غ
شکر 1 ق غ
روغن زیتون 1 فنجان

طرز تهیه کره خشخاش :
مواد لازم برای کره خشخاش رو تو غذاساز ریخته و خوب با هم میکس میکنیم .
طرز تهیه خمیر :
ابتدا اب ولرم یا شیر ولرم رو با خمیر مایه مخلوط میکنیم تا خمیر مایه بعد از 5 دقیقه عمل بیاد .

[عکس: 97752.jpg]

وقتی خمیر مایه عمل اومد بقیه مواد رو اضافه کرده و ورز میدیم تا خمیر نرمی بدست بیاریم .بعد روی خمیر رو پوشونده و در یک جای گرم به مدت نیم ساعت بهش استراحت میدیم .

[عکس: 97751.jpg]

بعد از نیم ساعت که خمیرعمل اومد از خمیر به اندازه یک پرتقال برداشته و چونه میکنیم .

[عکس: 97750.jpg]

روی میز رو ارد میپاشیم و هر چونه خمیر رو به بزرگی یک بشقاب میوه خوری باز میکنیم .

[عکس: 97749.jpg]

بعد روی یک دستمال تمیز خمیر ها رو پهن کرده و میزاریم تا نیم ساعت دیگه استراحت کنه .

[عکس: 97748.jpg]

مواد میانی رو با هم مخلوط کرده و هم میزنیم تا کره خشخاش روان بشه . میتونیم روی حرارت کم بگذاریم تا سریع تر به نتیجه برسیم .
بعداین سس اماده شده رو روی خمیر ها مون با برس میکشیم و بعد از کناره های خمی رگرفته و خمیر یا یوفکامون رو نازکترش میکنیم . ای عمل رو برای همه قسمتهای خمیر انجام میدی تا همه قسمتها به ضخامت یکسان برسن .و بعد مثل عکسهای زیر خمیر رو تا میزنیم .

[عکس: 97747.jpg]

[عکس: 97746.jpg]

[عکس: 97745.jpg]

از یکطرف خمیر گرفته و به وسط خمیر میاریم. برای قسمت دیگه هم همین کار رو انجام میدیم .

[عکس: 97744.jpg]

[عکس: 97743.jpg]

حالا روی خمیر یکی دو قاشق از سس خشخاش میمالیم .


[عکس: 97742.jpg]

از یکطرف خمیر گرفته تا میزنیم تا مریع شکل بشه.

[عکس: 97741.jpg]

[عکس: 97740.jpg]
این کار را با بقیه خمیر ها هم انجام میدیم .و خمیر اولی رو روی میز گذاشته و استراحت میدیم بهش . خمیر های اولی چون تحت تاثیر خمیر مایه پف میکنن .

[عکس: 97739.jpg]

حالا باز خمیر ها رو به اندازه ماهی تابه ای که میخواهیم توش نون هامون رو بپزیم باز میکنیم .

[عکس: 97738.jpg]

بعد ماهی تابه رو کمی چرب کرده و گرم میکنیم و هر دو طرف خمیر رو سرخ میکنیم . وقتی یک طرف خمیر سرخ شد و برگردوندیم . طرفی که سرخ شده و به سمت ماست رو کره میمالیم تا لذیذ تر بشه .
[عکس: 97737.jpg]

[عکس: 97736.jpg]

با پنیر وگوجه و یا خربزه خیلی میچسبه
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
این هم روش پیچش ساده این نون

میتونیم مواد میانی رو با گردو و عسل ، جعفری و پنیر عوض کنیم .


[عکس: 97440.JPG]

[عکس: 97439.JPG]


[عکس: 97438.JPG]


[عکس: 97437.JPG]


[عکس: 97436.JPG]


[عکس: 97435.JPG]


[عکس: 97434.JPG]


[عکس: 97433.JPG]
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نان تابه ای ترکیه(Bazlama) Galaxy 5 2,392 ۲۲-۰۴-۱۳۹۵, ۰۴:۳۵ ب.ظ
آخرین ارسال: مامي اروين