تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان تست 60 دقیقه ای
#1
[عکس: 20130527121651_DSC_0086.JPG]

مواد لازم:
1 پیمانه آب ولرم(برای فعال کردن مخمر نه آب باید خیلی گرم باشه نه خیلی سرد)
2 قاشق غذاخوری پودر مایه خمیر فوری
2 قاشق غذا خوری شکر
1/4 پیمانه روغن مایع
3 پیمانه آرد سفید
1 قاشق چای خوری نمک


روش تهیه:
مایه خمیر، شکر، آب و روغن رو با هم مخلوط کنید
 اجازه بدید برای حدود پنج دقیقه استراحت کنه تا عمل بیاد
آرد و نمک رو کم کم اضافه و ورز بدین
خمیر باید دست کم 10 دقیقه ورز داده بشه
خمیر رو در یک کاسه کاملا چرب با روغن بذارین و روشو هم روغن بمالین و بذارین حدود 30 دقیقه یا تا زمانیکه حجمش دو برابر بشه استراحت کنه(اگه عجله ندارین و لزومی نیست که حتما تو 60 دقیقه نون تهیه کنین یه ساعت به خمیر زمان استراحت بدین)
حالا خمیر رو کمی پهن و بعد لوله کنین

[عکس: 20130527121615_DSC_0020.JPG]

این خمیر رو در قالب لوف که خوب چربش کردین قرار بدین و روی نون رو هم کمی کره نرم شده بمالین و با چاقوی اره ای برش کیک چند تا شیار روش بندازین و در فر از پیش گرم شده با دمای 220درجه به مدت 10 دقیقه قرار بدین و بعدد از این مدت حرارت رو به 175 درجه برسونین و بذارین 5-15 دقیقه دیگه بپزه تا روش قهوه ای خوشرنگ و برشته بشه

[عکس: 20130527121713_DSC_0030.JPG]

این نون به راحتی از قالب جدا میشه و میتونین داغ استفاده ش کنین یا یانکه بذارین سرد بشه و بسته بندیش کنین تا نرم بمونه

برای اینکه بتونین مرتب برش بزنین حتما بذارین نون کاملا سرد بشه و از چای دندانه دار مخصوص برش نون استفاده کنین


[عکس: 20130527121735_DSC_0104.JPG]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
5
من این نون دیروز درست کردم تا باهاش کیک مرغ درست کنم...فقط فکر کنم پخت نان من کمتر بود در نتیجه موفق نشدم خوب برشش مرتب و تمیزدربیارم
[عکس: 20150710141632_IMG_8800.jpg]


[عکس: 20150710142039_IMG_8801.jpg] مث نون بیرونی ها بوی خوبی داشت و طعمش هم ناز بود اما دلخواه من نشد
[عکس: 20150710142131_IMG_8803.jpg]

ولی تجربه خوبی بود متشکرم گیسوجان....من یک ساعت استراحت دادم خمیرش ...فقط باید بیشتر زمان پخت میدادم...33
[عکس: 20160823172356_.jpg]
پاسخ }
#3
(۰۷-۰۹-۱۳۹۴, ۰۵:۰۷ ب.ظ)نسرین کوچولو نوشته:  1، ببخشيد چند تا سوال دارم :
من امروز اين نون رو درست كردم به اين خيال كه ديگه ساندويج هاي نسرين رو با نون هاي خودم بزارم توي ساندويج ميكر، ولي چند تا مشكل برام درست شد: اول اينكه تايمي كه توي دستور هست خيلي كمه، خيلي بيشتر توي فر موند تا رنگ زير نون قهوه اي شد. رنگ روي نون هم اصلا عوض نشد مجبور شدم گريل رو روشن كنم.
مشكل دوم بوي ترش خمير مايه است( تقريبا 20 گرم خمير مايه) كه يه كم اذيتم ميكنه، نون هاي بازاري اصلا اين بو رو نميدن، يعني از چي استفاده مي كنن كه هم پف خوبي دارن و هم بوي مطبوع؟10
راستي دوستان يه سوال اساسي ديگه: همه نون ها رو بعد از خروج از فر بايد مثل كيك توي محيط باز بگذاريم تا توي قالب خنك بشه يا بايد بپوشونيم تا نرم بمونن. ظرف آب براي پخت نان الزاميه؟ ممنون ميشم راهنمايي بفرمايين27

عزیز من نظر شخصیمو میگم ،مسلما دوستان بهتر از من میدونن و تجربه دارن،
من همیشه هرنوع نون یا کلوچه ای که میپزم فقط 5 دقیقه روی توری هوا میدم و بعدش تو یه ظرفی که با دستمال پوشوندم میزارم و لابلاشونم دستمال میزارم که عرق نکنه، درست مثل وقتی ظرفای چینی رو میخوایم تو کارتن بزاریم و لای دستمال میپیچیم، روی ظرف هم با دمکش یا دستمال میپوشونم تا نون یا کلوچه هام خودشون خنک بشن و خشک نشن، کلا واضحه که نون ها و کلوچه ها تو فضا خشک میشن، درمورد کاسه آب گرم هم تجربه بمن نشون داده که خیلی تو کیفیت نهاییه نون کلوچه پیتزا تاثیر خوبی میزاره، توی فر بخار میپیچه و نون خشک نمیشه
برای بوی خمیرمایه و ترشی هم باید بگم فقط وجود خمیرمایه باعث این بو نمیشه ، اگه خمیرت خوب ور نیومده باشه یا مدت زمان استراحتش زیاد بوده باشه این بو رو میگیره و صرفا فقط بخاطر زیاد بودن خمیرترش نیس، اینو به تجربه میگم
از نظر من بیشتر از سه ساعت خمیر نباید بمونه وگرنه خراب میشه6
پاسخ }
#4
8383
دستت درد نکنه خانومی من این نون رو درست کردم خیلی راحت وخوشمزه83
خدای عزیزم،وقتی دیشب گفتم زندگی از این بدتر نمیشه...این جمله، یک نق زدن معمولی بود، نه یک دعوت به مبارزه و چالش! زیاد جدی نگیر:
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
[عکس: 20151206112303_b4c9b06a-4307-4466-9d31-49bab015891f.jpg]
پاسخ }
#6
[عکس: 20151216014032_IMG_1962.JPG]
سلام پختم خیلی ترد و شکننده شد اما مزه جالبی نداشت چرا؟
پاسخ }
#7
سلام. منم پختم قیافه و بافتش محشره ولی طعمش خوب نمیشه.60 چرا؟
پاسخ }