خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان تست 60 دقیقه ای

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
نان تست 60 دقیقه ای
[تصویر:  20130527121651_DSC_0086.JPG]

مواد لازم:
1 پیمانه آب ولرم(برای فعال کردن مخمر نه آب باید خیلی گرم باشه نه خیلی سرد)
2 قاشق غذاخوری پودر مایه خمیر فوری
2 قاشق غذا خوری شکر
1/4 پیمانه روغن مایع
3 پیمانه آرد سفید
1 قاشق چای خوری نمک


روش تهیه:
مایه خمیر، شکر، آب و روغن رو با هم مخلوط کنید
 اجازه بدید برای حدود پنج دقیقه استراحت کنه تا عمل بیاد
آرد و نمک رو کم کم اضافه و ورز بدین
خمیر باید دست کم 10 دقیقه ورز داده بشه
خمیر رو در یک کاسه کاملا چرب با روغن بذارین و روشو هم روغن بمالین و بذارین حدود 30 دقیقه یا تا زمانیکه حجمش دو برابر بشه استراحت کنه(اگه عجله ندارین و لزومی نیست که حتما تو 60 دقیقه نون تهیه کنین یه ساعت به خمیر زمان استراحت بدین)
حالا خمیر رو کمی پهن و بعد لوله کنین

[تصویر:  20130527121615_DSC_0020.JPG]

این خمیر رو در قالب لوف که خوب چربش کردین قرار بدین و روی نون رو هم کمی کره نرم شده بمالین و با چاقوی اره ای برش کیک چند تا شیار روش بندازین و در فر از پیش گرم شده با دمای 220درجه به مدت 10 دقیقه قرار بدین و بعدد از این مدت حرارت رو به 175 درجه برسونین و بذارین 5-15 دقیقه دیگه بپزه تا روش قهوه ای خوشرنگ و برشته بشه

[تصویر:  20130527121713_DSC_0030.JPG]

این نون به راحتی از قالب جدا میشه و میتونین داغ استفاده ش کنین یا یانکه بذارین سرد بشه و بسته بندیش کنین تا نرم بمونه

برای اینکه بتونین مرتب برش بزنین حتما بذارین نون کاملا سرد بشه و از چای دندانه دار مخصوص برش نون استفاده کنین


[تصویر:  20130527121735_DSC_0104.JPG]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۶-۳-۱۳۹۲, ۰۱:۴۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
25 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, monamona, minaarash, f.nik, sarahamid, 162, n.e.d.a, 1368Sheri, yzfatemeh, Atefe joon, khanjon, miss kiae, niloofar00, Sh!vA, nazgitta, roya1000, mahsan3, yasamin zahra, mozhgan57, z.arghavani, عسل شمس, نم نم بارون, negare, شوگا, مامان سید امیرعلی
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
412
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۳
مدال ها

اعتبار: 2586


محل سکونت : کرمون خودمون
ارسال: #2
RE: نان تست 60 دقیقه ای
5
من این نون دیروز درست کردم تا باهاش کیک مرغ درست کنم...فقط فکر کنم پخت نان من کمتر بود در نتیجه موفق نشدم خوب برشش مرتب و تمیزدربیارم
[تصویر:  20150710141632_IMG_8800.jpg]


[تصویر:  20150710142039_IMG_8801.jpg] مث نون بیرونی ها بوی خوبی داشت و طعمش هم ناز بود اما دلخواه من نشد
[تصویر:  20150710142131_IMG_8803.jpg]

ولی تجربه خوبی بود متشکرم گیسوجان....من یک ساعت استراحت دادم خمیرش ...فقط باید بیشتر زمان پخت میدادم...33
امضای مرضی سادات
[تصویر:  20160823172356_.jpg]
۱۹-۴-۱۳۹۴, ۰۱:۲۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
20 کاربر از مرضی سادات به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ریحون گلی$, nazgitta, mahsan3, zahra_12_65, yasamin zahra, mozhgan57, z.arghavani, azam1360, معصومه خانومی, نم نم بارون, samaneh1990, laleh joon, faezeh.khanum, mohammad reza, Atefe joon, مریم خانومی 1, mayok, negare, 1368Sheri, یکتا20
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
348
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۴
مدال ها

اعتبار: 2680


محل سکونت : مشهد
ارسال: #3
RE: نان تست 60 دقیقه ای
(۷-۹-۱۳۹۴ ۰۵:۰۷ عصر)نسرین کوچولو نوشته شده توسط:  1، ببخشيد چند تا سوال دارم :
من امروز اين نون رو درست كردم به اين خيال كه ديگه ساندويج هاي نسرين رو با نون هاي خودم بزارم توي ساندويج ميكر، ولي چند تا مشكل برام درست شد: اول اينكه تايمي كه توي دستور هست خيلي كمه، خيلي بيشتر توي فر موند تا رنگ زير نون قهوه اي شد. رنگ روي نون هم اصلا عوض نشد مجبور شدم گريل رو روشن كنم.
مشكل دوم بوي ترش خمير مايه است( تقريبا 20 گرم خمير مايه) كه يه كم اذيتم ميكنه، نون هاي بازاري اصلا اين بو رو نميدن، يعني از چي استفاده مي كنن كه هم پف خوبي دارن و هم بوي مطبوع؟10
راستي دوستان يه سوال اساسي ديگه: همه نون ها رو بعد از خروج از فر بايد مثل كيك توي محيط باز بگذاريم تا توي قالب خنك بشه يا بايد بپوشونيم تا نرم بمونن. ظرف آب براي پخت نان الزاميه؟ ممنون ميشم راهنمايي بفرمايين27

عزیز من نظر شخصیمو میگم ،مسلما دوستان بهتر از من میدونن و تجربه دارن،
من همیشه هرنوع نون یا کلوچه ای که میپزم فقط 5 دقیقه روی توری هوا میدم و بعدش تو یه ظرفی که با دستمال پوشوندم میزارم و لابلاشونم دستمال میزارم که عرق نکنه، درست مثل وقتی ظرفای چینی رو میخوایم تو کارتن بزاریم و لای دستمال میپیچیم، روی ظرف هم با دمکش یا دستمال میپوشونم تا نون یا کلوچه هام خودشون خنک بشن و خشک نشن، کلا واضحه که نون ها و کلوچه ها تو فضا خشک میشن، درمورد کاسه آب گرم هم تجربه بمن نشون داده که خیلی تو کیفیت نهاییه نون کلوچه پیتزا تاثیر خوبی میزاره، توی فر بخار میپیچه و نون خشک نمیشه
برای بوی خمیرمایه و ترشی هم باید بگم فقط وجود خمیرمایه باعث این بو نمیشه ، اگه خمیرت خوب ور نیومده باشه یا مدت زمان استراحتش زیاد بوده باشه این بو رو میگیره و صرفا فقط بخاطر زیاد بودن خمیرترش نیس، اینو به تجربه میگم
از نظر من بیشتر از سه ساعت خمیر نباید بمونه وگرنه خراب میشه6
۷-۹-۱۳۹۴, ۰۶:۳۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از سعیده جون66 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نسرین کوچولو, مرضی سادات, قلب, 1368Sheri, مهلا گلي
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
27
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 21


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: نان تست 60 دقیقه ای
8383
دستت درد نکنه خانومی من این نون رو درست کردم خیلی راحت وخوشمزه83
امضای شوگا
خدای عزیزم،وقتی دیشب گفتم زندگی از این بدتر نمیشه...این جمله، یک نق زدن معمولی بود، نه یک دعوت به مبارزه و چالش! زیاد جدی نگیر:
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-۹-۱۳۹۴ ۰۳:۱۶ عصر، توسط شوگا.)
۹-۹-۱۳۹۴, ۰۲:۴۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
27
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 21


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: نان تست 60 دقیقه ای
[تصویر:  20151206112303_b4c9b06a-4307-4466-9d31-49bab015891f.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-۹-۱۳۹۴ ۱۱:۲۵ صبح، توسط شوگا.)
۱۴-۹-۱۳۹۴, ۰۳:۲۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از شوگا به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mahsan3, nazgitta, mayok, مرضی سادات, نم نم بارون, yasamin zahra, ریحون گلی$, نسرین کوچولو, khosroabadifatemeh, قلب, یکتا20, negare, naghmeh24, mariyan

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
145
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۳
مدال ها

اعتبار: 22


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: نان تست 60 دقیقه ای
[تصویر:  20151216014032_IMG_1962.JPG]
سلام پختم خیلی ترد و شکننده شد اما مزه جالبی نداشت چرا؟
۲۵-۹-۱۳۹۴, ۰۱:۴۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از golnaz1393 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
azam1360, قلب, یکتا20, nazgitta, مهلا گلي, naghmeh24, ریحون گلی$



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد