خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان تونس(صبحانه/عصرانه)(راحت و خوشمزه)

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
842
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 7145


محل سکونت : خوزستان-اهواز
ارسال: #1
نان تونس(صبحانه/عصرانه)(راحت و خوشمزه)
نان تونس(خیلی راحت و خوشمزست)

[تصویر:  20120712154509_22.JPG]
[تصویر:  20120712155251_qqqqqqqqqqqq.JPG]

این نون مواد کمی احتیاج داره و واقعا بافت سبک و نرمی داره و پف فوق العاده سبکی داره..امتحانش کنید Yum2
میشه این نون رو ب همین شکل و با خامه،مربا و......خورد و میشه در حین پختن روش تخم مرغ شکوند تا بپزه
ک من امروز عصر ساده پختمش و عااااااااااااالی بود و واسه فردا ک جمعست و همسری خونست میخام واس صبحونه بپزمشFlowerysmile
این نون باید تو ماهیتابه رژیمی یا ظرف نچسب با روغن کم ک شیارای تابه رو پرکنه سرخ شه

البته من نصف این مواد رو استفاده کردم و3تادونه نون ازش دراومدYum2

مواد لازم :

آرد 2 پیمانه

شکر 1 قاشق غذاخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

روغن مایع 3 قاشق غذاخوری

مایه خمیر فوری 1 قاشق غذاخوری

آب ولرم به میزان لازم(طوری ک انگشت نسوزه)

طرز تهیه :

توی یک کاسه آرد و شکر و نمک و مایه خمیر فوری را میریزیم و با قاشق مخلوط میکنیم
و بعد روغن را می ریزیم و کم کم آب ولرم بهش اضافه می کنیم و با دست مخلوط می کنیم
سعی کنید آب رو خیلی کم کم اضافه کنید .....
خمیر را ورز دهید تا یک خمیر ک چسبندگی کمی داشته باشه بدست بیاد(با اون یکی دستتون ک تمیزه خمیرو چک کنید ببینید چسبندگیش کم شده یا نه؟)

بعد ظرفتون رو درشو بزارید و ببرید تو اتاق
**من ظرف خمیر رو با در و دمکن گذاشتم تو اتاق ک کمی گرم بود و روشم پوشوندم**
نیم ساعت بعد ک حجم خمیرتون 2برابر شد
خمیر را مجددا ورز بدید **البته خمیر من یکم هنوز بدستم میچسبید ک یکم آرد ب دستم زدم و خوب ورزش دادم**
بعد خمیر رو ب تعداد قسمتهایی ک میخواید تقسیم کنید ب اندازه ی پرتقال کوچک
**من3قسمت تقسیم کردم**
توی 1سینی ک کفشو کمی چرب کردیم خمیرهامونو میزاریم و یکم با دست فشارش میدیم ک پهن بشه و دورشو با دست تنظیم میکنیم
سعی کنید فرم و شکلشو همین الان تنظیم کنید
دوباره روشو بپوشونید و بزاری30 دقیقه تو اتاق تا حجم شون زیادتر بشه
توی ظرف نچسب یا تابه رژیمی روغن بریزید و بزارید داغ شه نه دود کنه
حالا خمیرو با احتیاط طوری ک پفش نخوابه تو روغن بزاریدو زیرشو کم کنید و روش اگه خواستید کنجد بریزید ودر تابه رو بزارید
مرتب در رو باز کنید و چکش کنید ک نسوزه مث کتلت 2طرفشو سرخ کنید

اگه بخواید روشو تخم مرغ بشکنید،وقتی خمیرو تو تابه گذاشتیم،
همینکه خودش رو گرفت برش می گردونیم بدون اینکه بپزه،و میزاریم اونطرفش خوب برشته بشه،
حالا طرف برشته رو بالا میزاریم و روش تخم مرغ میشکونیم و در تابه رو میبندیم
در حین اینکه تخم مرغ روش می پزه ،اونطرفش هم برشته میشه1 (49)



منبع:ایده های زیبا
امضای z.arghavani
[تصویر:  20131218075301_20130410105840_579684_333...6488_n.jpg]

اینستاگرام من z.arghavani
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲-۴-۱۳۹۱ ۰۵:۳۸ عصر، توسط z.arghavani.)
۲۲-۴-۱۳۹۱, ۰۵:۲۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
51 کاربر از z.arghavani به دلیل این ارسال سپاس کرده.
RAZ61, negin.s, زهراخانوم, پارانزیم, نیوشا, 1368Sheri, nehdi, نفیسه خانوم گل, shamim_13, niloofar00, سمیه گلبانو, parvin*, shamiiim, طاطا, mansore66, رها نبوی, s.hatami, laleh joon, ایران دخت, 162, nunu_khm, mis gold, یاسمن., feloria, محسن86, avajoon, مامان ایلا کوچولو, Linda, Atefe joon, بی هنر, دختر شیرازی, mozhgan57, goli joom, padide 60, مژده 52, monamona, yaldae, aroos123, مامي اروين, زهرا-ا, نفس مامان, گلسا90, *heliya joon*, nina1367, *مهسا*, kiana911, sargooOool, Golzar-khanOm, angellina, کیجا, قلب
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
160
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 291


محل سکونت : تبریز
ارسال: #2
RE: نان تونس(صبحانه/عصرانه)(راحت و خوشمزه)
اینم نان تونس من مرسی مریم جان فوق العاده خوشمزه بود..حیف که اردم کم بود وهمین دوتادونه ازش دراومد(1782)
[تصویر:  20130506182936_222.jpg]
[تصویر:  20130506183025_111.jpg]
امضای zahrareza
سنی اولدوزلارا بنزتیرم....اونلار کیمی پارلاغ.....اونلار کیمی معنالی
آما بیر تک فرقی نیز وار.......
اونلارمین نر جه....
آما سن بیر دنه سن


[تصویر:  20131227015152_2222.jpg]
۱۶-۲-۱۳۹۲, ۰۸:۰۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
22 کاربر از zahrareza به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, زهراخانوم, elhamjoooon, پارانزیم, Galaxy, z.arghavani, 1368Sheri, nehdi, niloofar00, سمیه گلبانو, shamiiim, mis gold, طاطا, nunu_khm, NAHID.V, avajoon, Linda, Atefe joon, بی هنر, دختر شیرازی, mozhgan57, گلسا90
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
842
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 7145


محل سکونت : خوزستان-اهواز
ارسال: #3
RE: نان تونس(صبحانه/عصرانه)(راحت و خوشمزه)
اینم از نون تونسی های منYum2
خوبیش اینه که روغن فوق العاده کمی واس پختن لازم داره درحدی که فقط کف تابه چرب باشه
فکر کنم واسه 4تاش 3قاشق روغن مصرف کردم شایدم کمترFlowerysmile
[تصویر:  20130516173507_.JPG]
ایندفعه توی تابه رژیمی درست نکردم تو تابه چودنی درست کردم Flowerysmileواسه همین راه راه نشده

[تصویر:  20130516173056_1.JPG]

اینم از بافتش خواستم یجوری عکس بگیرم که حفره های توی نون مشخص شه که زیاد مشخص نیستHanghead
[تصویر:  20130516173126_2.JPG]
اینم شیره و ارده روش ریختم ارغوان دوست دارهYum2
[تصویر:  20130516173154_.JPG]

[تصویر:  20130516173239_..JPG]
پشت نون ها
[تصویر:  20130516173312_.JPG]
امضای z.arghavani
[تصویر:  20131218075301_20130410105840_579684_333...6488_n.jpg]

اینستاگرام من z.arghavani
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-۲-۱۳۹۲ ۰۷:۱۸ عصر، توسط z.arghavani.)
۲۶-۲-۱۳۹۲, ۰۷:۰۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
30 کاربر از z.arghavani به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهدیسا61, nehdi, hhaannii, بانوی مهربانی, پری سان61, )Mitra(, negin.s, memol.rm, khanomi _mm, Linda, shamim_13, m23, 1368Sheri, قلب, niloofar00, سمیه گلبانو, shamiiim, mis gold, رها نبوی, طاطا, nunu_khm, avajoon, Atefe joon, بی هنر, fatemeh.tara, نازیلا62, دختر شیرازی, mozhgan57, نفس مامان, گلسا90
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
160
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 291


محل سکونت : تبریز
ارسال: #4
RE: نان تونس(صبحانه/عصرانه)(راحت و خوشمزه)
من بازم از این نونا پختم شمام حتما امتحان کنین خیلی خوشمممممممممممممممممز وراحت وکم هزینه س.....ببخشید با گوشیم عکسیدم..عکسایجورین...Vahidrk
[تصویر:  20130527162446_222222.jpg]

[تصویر:  20130527162525_1111.jpg]
امضای zahrareza
سنی اولدوزلارا بنزتیرم....اونلار کیمی پارلاغ.....اونلار کیمی معنالی
آما بیر تک فرقی نیز وار.......
اونلارمین نر جه....
آما سن بیر دنه سن


[تصویر:  20131227015152_2222.jpg]
۶-۳-۱۳۹۲, ۰۵:۵۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از zahrareza به دلیل این ارسال سپاس کرده.
بانوی مهربانی, laleh joon, shamiiim, niloofar00, طاطا, mis gold, Galaxy, z.arghavani, negin.s, Linda, Atefe joon, mozhgan57, گلسا90, 1368Sheri
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
160
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 291


محل سکونت : تبریز
ارسال: #5
RE: نان تونس(صبحانه/عصرانه)(راحت و خوشمزه)
(۶-۳-۱۳۹۲ ۰۹:۳۲ عصر)parvin* نوشته شده توسط:  سلام من یه بار از این نونا درست کردم مرحله اخر که میخواستم سرخشون کنم هرکاری کردم پفش میخوابیدDash2 ولی مزش خوب بود. میشه توی همون تابه ای که میخوایم توش نون رو سرخ کنیم بذاریم تا استراحت کنه
من هربار درست کردم تا بخادزیرش بپزه....روش پف میکنه....وبعد که روش رو برمیگردونیم تابپزه پفش میخابه...بنظرمن اینم یه جورشه دیگه.....(1782)
ولی من عاشقققققققققققققققققققققققققق مزه شم.....مخصوصا که حالت سرخ کردنی داره....وبرشته.....(1782)(1782)(1782)(1782)
امضای zahrareza
سنی اولدوزلارا بنزتیرم....اونلار کیمی پارلاغ.....اونلار کیمی معنالی
آما بیر تک فرقی نیز وار.......
اونلارمین نر جه....
آما سن بیر دنه سن


[تصویر:  20131227015152_2222.jpg]
۶-۳-۱۳۹۲, ۱۱:۱۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از zahrareza به دلیل این ارسال سپاس کرده.
parvin*, z.arghavani, Atefe joon, mozhgan57, گلسا90

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
171
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 147


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: نان تونس(صبحانه/عصرانه)(راحت و خوشمزه)
اینم نان تونسی بسیار خوشمزززززززززززه عااااااااااالی و رااااااااحتWavesmile[تصویر:  20130604191335_DSC00168.jpg]
امضای parvin*
۱۴-۳-۱۳۹۲, ۰۸:۴۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
16 کاربر از parvin* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, عطیه., Galaxy, z.arghavani, rtmis, negin.s, shamiiim, NAHID.V, avajoon, Linda, Atefe joon, mozhgan57, zahra ay, گلسا90, sargooOool, dina 76


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نان مارمالادی لقمه ای(ویژه صبحانه و عصرانه) Galaxy 6 3,667 ۱-۴-۱۳۹۴ ۱۰:۵۸ عصر
آخرین ارسال: negare


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد