خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 7 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان تونس(صبحانه/عصرانه)(راحت و خوشمزه)

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
842
تاریخ عضویت:
Nov 2011
مدال ها

اعتبار: 7,146


محل سکونت : خوزستان-اهواز
ارسال: #1
نان تونس(صبحانه/عصرانه)(راحت و خوشمزه)
نان تونس(خیلی راحت و خوشمزست)

[عکس: 20120712154509_22.JPG]
[عکس: 20120712155251_qqqqqqqqqqqq.JPG]

این نون مواد کمی احتیاج داره و واقعا بافت سبک و نرمی داره و پف فوق العاده سبکی داره..امتحانش کنید Yum2
میشه این نون رو ب همین شکل و با خامه،مربا و......خورد و میشه در حین پختن روش تخم مرغ شکوند تا بپزه
ک من امروز عصر ساده پختمش و عااااااااااااالی بود و واسه فردا ک جمعست و همسری خونست میخام واس صبحونه بپزمشFlowerysmile
این نون باید تو ماهیتابه رژیمی یا ظرف نچسب با روغن کم ک شیارای تابه رو پرکنه سرخ شه

البته من نصف این مواد رو استفاده کردم و3تادونه نون ازش دراومدYum2

مواد لازم :

آرد 2 پیمانه

شکر 1 قاشق غذاخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

روغن مایع 3 قاشق غذاخوری

مایه خمیر فوری 1 قاشق غذاخوری

آب ولرم به میزان لازم(طوری ک انگشت نسوزه)

طرز تهیه :

توی یک کاسه آرد و شکر و نمک و مایه خمیر فوری را میریزیم و با قاشق مخلوط میکنیم
و بعد روغن را می ریزیم و کم کم آب ولرم بهش اضافه می کنیم و با دست مخلوط می کنیم
سعی کنید آب رو خیلی کم کم اضافه کنید .....
خمیر را ورز دهید تا یک خمیر ک چسبندگی کمی داشته باشه بدست بیاد(با اون یکی دستتون ک تمیزه خمیرو چک کنید ببینید چسبندگیش کم شده یا نه؟)

بعد ظرفتون رو درشو بزارید و ببرید تو اتاق
**من ظرف خمیر رو با در و دمکن گذاشتم تو اتاق ک کمی گرم بود و روشم پوشوندم**
نیم ساعت بعد ک حجم خمیرتون 2برابر شد
خمیر را مجددا ورز بدید **البته خمیر من یکم هنوز بدستم میچسبید ک یکم آرد ب دستم زدم و خوب ورزش دادم**
بعد خمیر رو ب تعداد قسمتهایی ک میخواید تقسیم کنید ب اندازه ی پرتقال کوچک
**من3قسمت تقسیم کردم**
توی 1سینی ک کفشو کمی چرب کردیم خمیرهامونو میزاریم و یکم با دست فشارش میدیم ک پهن بشه و دورشو با دست تنظیم میکنیم
سعی کنید فرم و شکلشو همین الان تنظیم کنید
دوباره روشو بپوشونید و بزاری30 دقیقه تو اتاق تا حجم شون زیادتر بشه
توی ظرف نچسب یا تابه رژیمی روغن بریزید و بزارید داغ شه نه دود کنه
حالا خمیرو با احتیاط طوری ک پفش نخوابه تو روغن بزاریدو زیرشو کم کنید و روش اگه خواستید کنجد بریزید ودر تابه رو بزارید
مرتب در رو باز کنید و چکش کنید ک نسوزه مث کتلت 2طرفشو سرخ کنید

اگه بخواید روشو تخم مرغ بشکنید،وقتی خمیرو تو تابه گذاشتیم،
همینکه خودش رو گرفت برش می گردونیم بدون اینکه بپزه،و میزاریم اونطرفش خوب برشته بشه،
حالا طرف برشته رو بالا میزاریم و روش تخم مرغ میشکونیم و در تابه رو میبندیم
در حین اینکه تخم مرغ روش می پزه ،اونطرفش هم برشته میشه1 (49)



منبع:ایده های زیبا
(آخرین تغییر در ارسال: 12-07-2012, 05:38 PM توسط z.arghavani.)
12-07-2012, 05:25 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
160
تاریخ عضویت:
Jul 2011
مدال ها

اعتبار: 291


محل سکونت : تبریز
ارسال: #2
RE: نان تونس(صبحانه/عصرانه)(راحت و خوشمزه)
اینم نان تونس من مرسی مریم جان فوق العاده خوشمزه بود..حیف که اردم کم بود وهمین دوتادونه ازش دراومد(1782)
[عکس: 20130506182936_222.jpg]
[عکس: 20130506183025_111.jpg]
06-05-2013, 08:00 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
842
تاریخ عضویت:
Nov 2011
مدال ها

اعتبار: 7,146


محل سکونت : خوزستان-اهواز
ارسال: #3
RE: نان تونس(صبحانه/عصرانه)(راحت و خوشمزه)
اینم از نون تونسی های منYum2
خوبیش اینه که روغن فوق العاده کمی واس پختن لازم داره درحدی که فقط کف تابه چرب باشه
فکر کنم واسه 4تاش 3قاشق روغن مصرف کردم شایدم کمترFlowerysmile
[عکس: 20130516173507_.JPG]
ایندفعه توی تابه رژیمی درست نکردم تو تابه چودنی درست کردم Flowerysmileواسه همین راه راه نشده

[عکس: 20130516173056_1.JPG]

اینم از بافتش خواستم یجوری عکس بگیرم که حفره های توی نون مشخص شه که زیاد مشخص نیستHanghead
[عکس: 20130516173126_2.JPG]
اینم شیره و ارده روش ریختم ارغوان دوست دارهYum2
[عکس: 20130516173154_.JPG]

[عکس: 20130516173239_..JPG]
پشت نون ها
[عکس: 20130516173312_.JPG]
(آخرین تغییر در ارسال: 16-05-2013, 07:18 PM توسط z.arghavani.)
16-05-2013, 07:07 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
160
تاریخ عضویت:
Jul 2011
مدال ها

اعتبار: 291


محل سکونت : تبریز
ارسال: #4
RE: نان تونس(صبحانه/عصرانه)(راحت و خوشمزه)
من بازم از این نونا پختم شمام حتما امتحان کنین خیلی خوشمممممممممممممممممز وراحت وکم هزینه س.....ببخشید با گوشیم عکسیدم..عکسایجورین...Vahidrk
[عکس: 20130527162446_222222.jpg]

[عکس: 20130527162525_1111.jpg]
27-05-2013, 05:55 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
160
تاریخ عضویت:
Jul 2011
مدال ها

اعتبار: 291


محل سکونت : تبریز
ارسال: #5
RE: نان تونس(صبحانه/عصرانه)(راحت و خوشمزه)
(27-05-2013, 09:32 PM)parvin* نوشته: سلام من یه بار از این نونا درست کردم مرحله اخر که میخواستم سرخشون کنم هرکاری کردم پفش میخوابیدDash2 ولی مزش خوب بود. میشه توی همون تابه ای که میخوایم توش نون رو سرخ کنیم بذاریم تا استراحت کنه
من هربار درست کردم تا بخادزیرش بپزه....روش پف میکنه....وبعد که روش رو برمیگردونیم تابپزه پفش میخابه...بنظرمن اینم یه جورشه دیگه.....(1782)
ولی من عاشقققققققققققققققققققققققققق مزه شم.....مخصوصا که حالت سرخ کردنی داره....وبرشته.....(1782)(1782)(1782)(1782)
27-05-2013, 11:12 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
171
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 147


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: نان تونس(صبحانه/عصرانه)(راحت و خوشمزه)
اینم نان تونسی بسیار خوشمزززززززززززه عااااااااااالی و رااااااااحتWavesmile[عکس: 20130604191335_DSC00168.jpg]
04-06-2013, 08:44 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
842
تاریخ عضویت:
Nov 2011
مدال ها

اعتبار: 7,146


محل سکونت : خوزستان-اهواز
ارسال: #7
RE: نان تونس(صبحانه/عصرانه)(راحت و خوشمزه)
وباز هم نان تونسی با2برابر مواد که به سفارش همسری بجای اینکه8تادونه ازش دربیارم 2یا3تاتابزرگش کنمangelic
خوب شده بود ولی مثل همیشه نبود و زیاد پف نداشتHanghead
حتما تونسی ها یه چیزی میدونستن که گفتن مواداصلی4قسمت بشه دیگهgag
[عکس: 20130609065126_.JPG]

[عکس: 20130609065336_.JPG]

وچون راضی کننده نبود سریع بعدش باز با همون یه برابر مواد و تقسیم بر4قسمت درستیدمو باز مثل همیشه عااااااااااااالی شدYum2
Flowerysmile
[عکس: 20130609065410_.JPG]

[عکس: 20130609065439_.JPG]


zahrareza جان و *parvin جان ، باید شعله خیلی کم باشه و روغن هم بسیار کم در ظرفتون رو هم بزارید
وقتی دیدین پف کرده خیلی آروم برش گردونید با 2تاقاشق چوبیhih
اگه تو عکسا ببینید اصلا پفشون نخوابیده و از زمان استراحت خمیر که عکس قبلیش هست خیلی پف بیشتری دارهFlowerysmile
09-06-2013, 06:39 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
81
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 81


محل سکونت : مشهد
ارسال: #8
RE: نان تونس(صبحانه/عصرانه)(راحت و خوشمزه)
منم امشب درست كردم Yum2 خيلي عالي بود خيلي ميدوستيدمش (1782) آقاي شوشو گفت هرشب درست كنم angelic كارم دراومده Dash2
هم خوشمزه بود هم آسون و كم هزينه . فقط يه سوالي داشتم اگه مقدار شكرشو كمتر كنيم نونمون خراب نميشه ؟
17-06-2013, 12:18 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
160
تاریخ عضویت:
Jul 2011
مدال ها

اعتبار: 291


محل سکونت : تبریز
ارسال: #9
RE: نان تونس(صبحانه/عصرانه)(راحت و خوشمزه)
من تازه یادم اومده که استراحت دوم رو به خمیر نمیدادمlaf
الان بازم دارم میدرستم....درحال استراحت دومن Yum2بچه ها من ایندفعه که استراحت دوم رو دادم موقع پختن قشنگ پف کرد مزه شم که طبق معمول عالیییی بود افسوس که انقده گشنه بودیم که نتونستم عكس بگیرم اینوگفتم که شمایادتون باشه استراحت دوم روحتما بهش بدینFlowerysmile
(آخرین تغییر در ارسال: 18-06-2013, 12:09 AM توسط zahrareza.)
17-06-2013, 08:04 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,320
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 6,683


محل سکونت :
ارسال: #10
RE: نان تونس(صبحانه/عصرانه)(راحت و خوشمزه)
Yum2Yum2ممنون مریم جون(1782)
[عکس: 20130703020531_DSC07684.jpg]

[عکس: 20130703020609_DSC07687.jpg]
03-07-2013, 01:06 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نان مارمالادی لقمه ای(ویژه صبحانه و عصرانه) Galaxy 6 3,915 22-06-2015, 10:58 PM
آخرین ارسال: negare


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد