خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان تیری( نان عشایر کرمان)

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
428
تاریخ عضویت:
Jan 2015
مدال ها

اعتبار: 2,647


محل سکونت : کرمون خودمون
ارسال: #1
نان تیری( نان عشایر کرمان)
این تصویرها پخت نان تیری را نشان میدهد این نان فاقد خمیر ترش بوده وماندگاری خوبی دارد وبه همین دلیل در نزد عشایر کرمان مصرف بیشتر می شود . یکی دوستان گفت عشایر فارس هم شبیه این نون دارند...
موادلازم آرد گندم حدود دوکیلو تا سه کیلو(برای حجم زیاد نان)
نمک حدود سه قاشق غذاخوری نباید شور شوداگر بعد از خمیر شدن کم نمک بود میتوان کمی اب ونمک اضافه کرد
آب به میزانی که آرد خمیر شود

این نان ها را ما با 4کاسه آرد و دوقاشق نمک با کمک عروس کوچیکه پختیم...این شما واین مراحل تصویری کار
[عکس: 20150127191144_22221.jpg]

[عکس: 20150127191433_1121.jpg]
مرحله چانه ریزی
[عکس: 20150127191542_66665.jpg]
بازکردن خمیر
[عکس: 20150127191637_3444444.jpg]
این مرحله قلق خاصی داری باید خمیر روی تیراش(وردنه ) پیچید وسپس باز کرد
[عکس: 20150128082738_5555557.jpg] وبعد چند مرحله نان با تیراش پرتاب می شود تا نازک تر شود...
[عکس: 20150127191745_7676.jpg]

[عکس: 20150127191829_9898.jpg]

[عکس: 20150127191931_888777.jpg]
این نان نازک تر از لواش بوده وبه شدت شکننده است به همین جهت با پاشیدن آب روی آن ودسته بندی های دوتایی آن را بسته بندی کرده ونرم نگه میدارند....بسیار لطیف وخوشمزه است وسبک است...در جین پخت نیز طبق تصویر..روی هم پخته می شود به گونه ای که نان پزهای حرفه ای رو تاوه نان خود تا 50نان روی هم میپزند به علت نازکی به هیچ وجه خمیر نیست
(آخرین تغییر در ارسال: 31-01-2015, 08:56 PM توسط مرضی سادات.)
27-01-2015, 07:20 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد