تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 25 رای - 3.04 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان جوش
#1
این دستور یک نمونه غذای سنتی، قدیمی و فوری می باشد که در عین سادگی بسیار خوشمزه است.
بیشتراین غذاروبرای کودکانی که رشدکمی دارن ومامان بزرگ وبابابزرگا درست میشه.

مواد لازم برای 2 نفر
پیاز: 1 عدد متوسط
سیر: 1 حبه رنده شده
زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
تخم گشنیز: 4 تا 5 عدد
شنبلیله: 1 قاشق غذاخوری سرصاف
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری پر
آب: 1 پیمانه
نان خشک خرد شده: باندازه 2 بشقاب پر شده
روغن: 2/1 پیمانه


طرز تهیه

مرحله 1 - پیاز را خلالی کرده و در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلائی شود، سپس سیر رنده شده را همراه با نمک، فلفل، زردچوبه، تخم گشنیز و شنبلیله اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرحله 2 - رب گوجه را اضافه کرده و تفت داده، سپس آب را افزوده و کمی هم زده تا مواد یکدست شوند، بعد نان های خشک را که به اندازه یک بند انگشت خرد کرده اید اضافه کنید و سریع مخلوط نموده، در ظرف مورد نظر ریخته و همراه با ترشی سرو نمائید.

نکات

بجای تخم گشنیز می توانید از 2/1 قاشق چایخوری پودر گشنیز استفاده کنید.

مقدار آب باید باندازه ای باشد که مواد یکدست شود و باعث شود نان ها مقداری نرم شوند. این غذا بدون آب می باشد.

مقدار آب بستگی به خشکی و نرمی نان دارد، اگر خشک تر بخواهید آب را کمتر و اگر نرم تر بخواهید، مقدار آب را کمی بیشنر کنید.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پاسخ }
#2
توی خوزستان به اینصورت درست میشه:
روی حرارت یه ظرف محتوی اب و پیاز خورد شده و یکم روغن و زرد چوبه فلفل نمک و اگه دوست داشتن مقداری رب گوجه فرنگی میریزم هم میزنیم و نان را تیکه تیکه کرده و به ان اضافه میکنیم و هم میزنیم تا با مواد مخلوط بشه و میذاریم تا اب به خورد نانها بره
واقعا هم این غذای ساده و خوشمزه ای هست
البته میتونین بهش بامیه هم اضافه کنید وبذارید که باهاش بپزهFlowerysmile
پاسخ }