خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان خرمایی

atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #1
نان خرمایی
مواد لازم :
آرد سفید= نیم کیلو
کره ی گیاهی= ۲۵۰ گرم
ماست = ۲۵۰ گرم
نمک = یک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر = یک قاشق مرباخوری
خرمای بدون هسته = نیم کیلو
پودر مغز گردو، بادام، پسته و کنجد= از هر کدام دو قاشق غذاخوری
دارچین = یک قاشق چای خوری
زعفران آب شده= یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه :
خرماهای بدن هسته را چرخ یا له کنید.
کره را کمی روی حرارت آب کنید.
ماست را با بیکینگ پودر و زعفران و کره ی آب شده مخلوط کنید.
آرد را پس از الک کردن کم کم به همراه وانیل به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید.
خمیر را خوب ورز دهید.
خمیر را در یک ظرف که درب آن را پوشانیده اید، خارج از یخچال(جایی که نه زیاد سرد و نه زیاد گرم باشد) به مدت ۲-۵/۱ ساعت قرار دهید.
بعد از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و داخل آن را با خرمای له شده و پودر مغز بادام و گردو و پسته پُر کنید.
شیرینی ها را می توانید به هر شکل که دوست دارید، درست کنید.
شیرینی
ها را در سینی فر چیده و به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه، در درجه حرارت ۳۴۰ درجه
فارنهایت یا ۱۷۰ درجه سانتیگراد در طبقه ی وسط فر قرار دهید.
در صورت
تمایل می توانید مقداری کنجد روی شیرینی ها بپاشید. در ضمن می توانید پودر
مغز گردو و بادام و پسته را با خرما و دارچین مخلوط کنید و در وسط نان
خرمایی قرار دهید و روی آنها را کنجد بپاشید.


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
           
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲-۵-۱۳۹۲ ۰۴:۱۳ عصر، توسط negin.s.)
۱۲-۵-۱۳۹۰, ۰۹:۴۱ عصر
نقل قول
10 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
bahareh-67, ll8o, s.sahel15, مهربون یار, پارانزیم, Atefe joon, mozhgan57, برق اسمان, افسانه 52, .کتایون.
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
118
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 581


محل سکونت : خانوم گل
ارسال: #2
RE: نان خرمائی
[تصویر:  20130129215742_.jpg]من از مقداری شیره خرما برای خمیر استفاده کردم و داخلشو هم با خرما میکس شده پر کردم طعمش فوق العاده بود Yum2
امضای ترانه خانم
کم کم یاد خواهی گرفت که بوسه‌ها قرارداد نیستند و هدیه‌ها، معنی عهد و پیمان نمی‌دهند.
کم کم یاد میگیری که میتوانی تحمل کنی
که محکم باشی پای هر خداحافظی
یاد می‌گیری که خیلی می‌ارزی
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-۱۱-۱۳۹۱ ۱۲:۲۸ صبح، توسط ترانه خانم.)
۱۱-۱۱-۱۳۹۱, ۱۲:۲۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از ترانه خانم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, sima, maryam.n.g, negin.s, bahareh-67, 1368Sheri, shamiiim, پارانزیم, Atefe joon, mozhgan57, مهلا گلي
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: نان خرمایی

یه عالمه خرما تو یخچال داشتم این نونهای خوشمزه رو درست کردم:

برای خمیر:
یک قاشق مایع خمیر رو تو یه لیوان آب ولرم و یه قاشق آرد و یه قاشق شکر مخلوط کردم گذاشتم تا عمل بیاد بعد با نصف لیوان ماست و نصف لیوان کره آب شده و دو تا تخم مرغ مخلوط کردم و آرد ریختم و ورز دادم تا خمیر لطیفی بدست اومد
بعد روشو پوشندم و گذاشتم استراحت کنه

برای داخلش:
پوست خرماهارو گرفتو هسته ش رو جدا کردم
بعد با پشت چنگال له کردم و بهش کم کم گلاب اضافه کردم تا خمیری بشه و دارچین زدم

وقتی خمیر ور اومد به اندازه گردو ازش ورداشتم وسطش مواد گذاشتم و گردش کردم و روشو با زرده تخم مرغ و کنجد رومال دادم و گذاشتم تو فر گزم شده با دمای 170 درجه

عااالی شد

[تصویر:  20130428172842_k6.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۸-۲-۱۳۹۲, ۰۶:۵۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
18 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
tannaz.m, 1368Sheri, MARYAMZAM, niloofar00, negin.s, N-M, ladybird68, bahareh-67, shamiiim, سمیرا مامان شهاب, پارانزیم, Atefe joon, yarauf, mozhgan57, برق اسمان, افسانه 52, زهرا44, مهلا گلي
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #4
RE: نان خرمائی
طبق توضیحات گیسو جون درست کردم که عاااالی شدYum2
(خیلی هم راحت و بی دردسر بود)

[تصویر:  20130528102404_201305275548.jpg]

[تصویر:  20130528102846_201305275563.jpg]

[تصویر:  20130528103133_201305275567.jpg]
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۷-۳-۱۳۹۲, ۱۲:۰۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, 1368Sheri, Galaxy, shamiiim, سمیرا مامان شهاب, پارانزیم, Atefe joon, mozhgan57, زهرا44, بید مجنون
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
246
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 998


محل سکونت : تبریز
ارسال: #5
RE: نان خرمائی
[تصویر:  20130528104448_1.jpg]

[تصویر:  20130528104431_.jpg]

این دوتارم براامتحان اینطوری کردم
[تصویر:  20130528104422_3.jpg]
امضای zig.rat
۷-۳-۱۳۹۲, ۱۲:۱۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
16 کاربر از zig.rat به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, laleh joon, 1368Sheri, N-M, Galaxy, negin.s, afsoon_b82, ladybird68, bahareh-67, shamiiim, سمیرا مامان شهاب, مهربون یار, پارانزیم, Atefe joon, mozhgan57, .کتایون.

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #6
RE: نان خرمائی
[تصویر:  20130530061201_dates-coconut-honey-bread.jpg]

مواد لازم برای خمیر:
1 فنجان از آب ولرم
1 قاشق چایخوری مخمر فوری
1 قاشق چایخوری نمک
1/4 فنجان شکر
1/4 فنجان روغن
1 و 1/2 فنجان آرد نان
1 و 1/2 فنجان آرد سفید


مواد میانی:
1 فنجان خرما ی بدون پوشت و خرد شده
1 فنجان پودر نارگیل
1/4 فنجان + 1 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
1/8 فنجان عسل


طرز تهیه:
مخمرفوری و آب رو توی یک کاسه مخلوط کنین و 10 دقیقه کنار بزارین
شکر ، نمک ، روغن رو به مخمر اضافه کنین و هم بزنین
3/4 از آرد ها رو اضافه کنین و مخلوط کنین (خمیر مرطوب و چسبناک هست)
بقیه ی آرد رو اضافه کنین و خمیر رو روی سطح آرد پاشی ورز بدین
داخل یک کاسه رو کمی چرب کنین و خمیر رو داخل کاسه بزارین و روی اون رو بپوشونین و 1/5 تا 2 ساعت توی جای گرم بزارین تا حجمش 2 برابر بشه

[تصویر:  20130530061117_Untitled-1.jpg]

[تصویر:  20130530061428_basic-bread-recipe8.jpg]


فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنین
2 تا قالب 20×10 سانتی رو چرب و آرد پاشی کنین
خمیر رو به شکل مستطیل پهن کنین و روی اون 1 ق غ کره ی نرم بمالین
مواد میانی رو با هم مخلوط کنین و روی خمیر بریزین و صاف کنین
خمیر رو رول کنین و به دو قسمت تقسیم کنین

[تصویر:  20130530061135_Untitled-2.jpg]


قالب ها رو مدت 35 دقیقه توی فر بزارین
کره و عسل رو با هم مخلوط و روی نان بمالین(یا میتونین از زرده ی تخم مرغ استفاده کنین) و 5 دقیقه ی دیگر توی فر بزارین تا روی نون ها طلایی بشه.

[تصویر:  20130530061303_dates-coconut-honey-bread5.jpg]

[تصویر:  20130530061410_dates-coconut-honey-bread6.jpg]

[تصویر:  20130530061339_dates-coconut-honey-bread2.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۹-۳-۱۳۹۲, ۰۷:۴۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, N-M, سمیه گلبانو, bahareh-67, shamiiim, 1368Sheri, anita.queen, niloofar00, بی هنر, پارانزیم, مهربون یار, Atefe joon, mozhgan57, افسانه 52, .کتایون.



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد