تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان خرمایی
#1
مواد لازم :
آرد سفید= نیم کیلو
کره ی گیاهی= ۲۵۰ گرم
ماست = ۲۵۰ گرم
نمک = یک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر = یک قاشق مرباخوری
خرمای بدون هسته = نیم کیلو
پودر مغز گردو، بادام، پسته و کنجد= از هر کدام دو قاشق غذاخوری
دارچین = یک قاشق چای خوری
زعفران آب شده= یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه :
خرماهای بدن هسته را چرخ یا له کنید.
کره را کمی روی حرارت آب کنید.
ماست را با بیکینگ پودر و زعفران و کره ی آب شده مخلوط کنید.
آرد را پس از الک کردن کم کم به همراه وانیل به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید.
خمیر را خوب ورز دهید.
خمیر را در یک ظرف که درب آن را پوشانیده اید، خارج از یخچال(جایی که نه زیاد سرد و نه زیاد گرم باشد) به مدت ۲-۵/۱ ساعت قرار دهید.
بعد از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و داخل آن را با خرمای له شده و پودر مغز بادام و گردو و پسته پُر کنید.
شیرینی ها را می توانید به هر شکل که دوست دارید، درست کنید.
شیرینی
ها را در سینی فر چیده و به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه، در درجه حرارت ۳۴۰ درجه
فارنهایت یا ۱۷۰ درجه سانتیگراد در طبقه ی وسط فر قرار دهید.
در صورت
تمایل می توانید مقداری کنجد روی شیرینی ها بپاشید. در ضمن می توانید پودر
مغز گردو و بادام و پسته را با خرما و دارچین مخلوط کنید و در وسط نان
خرمایی قرار دهید و روی آنها را کنجد بپاشید.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
           
پاسخ }
#2
[عکس: 20130129215742_.jpg]من از مقداری شیره خرما برای خمیر استفاده کردم و داخلشو هم با خرما میکس شده پر کردم طعمش فوق العاده بود Yum2
کم کم یاد خواهی گرفت که بوسه‌ها قرارداد نیستند و هدیه‌ها، معنی عهد و پیمان نمی‌دهند.
کم کم یاد میگیری که میتوانی تحمل کنی
که محکم باشی پای هر خداحافظی
یاد می‌گیری که خیلی می‌ارزی


پاسخ }
#3

یه عالمه خرما تو یخچال داشتم این نونهای خوشمزه رو درست کردم:

برای خمیر:
یک قاشق مایع خمیر رو تو یه لیوان آب ولرم و یه قاشق آرد و یه قاشق شکر مخلوط کردم گذاشتم تا عمل بیاد بعد با نصف لیوان ماست و نصف لیوان کره آب شده و دو تا تخم مرغ مخلوط کردم و آرد ریختم و ورز دادم تا خمیر لطیفی بدست اومد
بعد روشو پوشندم و گذاشتم استراحت کنه

برای داخلش:
پوست خرماهارو گرفتو هسته ش رو جدا کردم
بعد با پشت چنگال له کردم و بهش کم کم گلاب اضافه کردم تا خمیری بشه و دارچین زدم

وقتی خمیر ور اومد به اندازه گردو ازش ورداشتم وسطش مواد گذاشتم و گردش کردم و روشو با زرده تخم مرغ و کنجد رومال دادم و گذاشتم تو فر گزم شده با دمای 170 درجه

عااالی شد

[عکس: 20130428172842_k6.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
طبق توضیحات گیسو جون درست کردم که عاااالی شدYum2
(خیلی هم راحت و بی دردسر بود)

[عکس: 20130528102404_201305275548.jpg]

[عکس: 20130528102846_201305275563.jpg]

[عکس: 20130528103133_201305275567.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
[عکس: 20130528104448_1.jpg]

[عکس: 20130528104431_.jpg]

این دوتارم براامتحان اینطوری کردم
[عکس: 20130528104422_3.jpg]
پاسخ }
#6
[عکس: 20130530061201_dates-coconut-honey-bread.jpg]

مواد لازم برای خمیر:
1 فنجان از آب ولرم
1 قاشق چایخوری مخمر فوری
1 قاشق چایخوری نمک
1/4 فنجان شکر
1/4 فنجان روغن
1 و 1/2 فنجان آرد نان
1 و 1/2 فنجان آرد سفید


مواد میانی:
1 فنجان خرما ی بدون پوشت و خرد شده
1 فنجان پودر نارگیل
1/4 فنجان + 1 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
1/8 فنجان عسل


طرز تهیه:
مخمرفوری و آب رو توی یک کاسه مخلوط کنین و 10 دقیقه کنار بزارین
شکر ، نمک ، روغن رو به مخمر اضافه کنین و هم بزنین
3/4 از آرد ها رو اضافه کنین و مخلوط کنین (خمیر مرطوب و چسبناک هست)
بقیه ی آرد رو اضافه کنین و خمیر رو روی سطح آرد پاشی ورز بدین
داخل یک کاسه رو کمی چرب کنین و خمیر رو داخل کاسه بزارین و روی اون رو بپوشونین و 1/5 تا 2 ساعت توی جای گرم بزارین تا حجمش 2 برابر بشه

[عکس: 20130530061117_Untitled-1.jpg]

[عکس: 20130530061428_basic-bread-recipe8.jpg]


فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنین
2 تا قالب 20×10 سانتی رو چرب و آرد پاشی کنین
خمیر رو به شکل مستطیل پهن کنین و روی اون 1 ق غ کره ی نرم بمالین
مواد میانی رو با هم مخلوط کنین و روی خمیر بریزین و صاف کنین
خمیر رو رول کنین و به دو قسمت تقسیم کنین

[عکس: 20130530061135_Untitled-2.jpg]


قالب ها رو مدت 35 دقیقه توی فر بزارین
کره و عسل رو با هم مخلوط و روی نان بمالین(یا میتونین از زرده ی تخم مرغ استفاده کنین) و 5 دقیقه ی دیگر توی فر بزارین تا روی نون ها طلایی بشه.

[عکس: 20130530061303_dates-coconut-honey-bread5.jpg]

[عکس: 20130530061410_dates-coconut-honey-bread6.jpg]

[عکس: 20130530061339_dates-coconut-honey-bread2.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#7
این هم نون خرمایی خوشمزه ی من
خمیرش رو با دستور خمیر شیرینی دانمارکی درست کردم که عااالی بود

خمیر رو با وردنه پهن کردم و وسطش خرمای له شده + گلاب ریختم و رول کردم و سه تا رو کنار هم گذاشتمgagروی خمیر رو هم عسل رقیق و زرده تخم مرغ مالیدمYum2

[عکس: 20130617055549_201306175974.jpg]

[عکس: 20130617055602_201306175975.jpg]

[عکس: 20130617055516_201306175980.jpg]

[عکس: 20130617055233_201306175978.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#8
خیلی خیلی خوشمزهYum2Yum2Yum2
[عکس: 20130710233004_.jpg]
30
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
سلام خانم های گل ،خانم گلی،من هم از اشکال بسیار زیبای نون خرمایی های شما دیدم هوس کردم نون خرمایی درست کنم انشاالله که خوشتون بیاد.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
               
یک وقت هایی باید
روی یک تکه کاغذ بنویسی،تـعطیــل است
و بچسبانی پشت شیشه ی افـکارت
باید به خودت استراحت بدهی،دراز بکشی
دست هایت را زیر سرت بگذاری
به آسمان خیره شوی،و بی خیال ســوت بزنی
در دلـت بخنــدی به تمام افـکاری که
پشت شیشه ی ذهنت صف کشیده اند
آن وقت با خودت بگویـی،بگذار منتـظـر بمانند!
حسین پناهی
پاسخ }
#10
Yum2 داخلش خرما و گردو گذاشتمYum2
با طرح خرگوش و خوک و خرسangelic


[عکس: 20130724171121_201307246580.jpg]

[عکس: 20130724171159_201307246575.jpg]

[عکس: 20130724171135_201307246577.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }