خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان خشخاشی

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,318
تاریخ عضویت:
Aug 2012
مدال ها

اعتبار: 2,026


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
نان خشخاشی
[عکس: 20121229095631_1254h.jpg]

نان خشخاشی

مواد لازم برای آشپزی:

نصف پیمانه بادام با پوست
یک و نیم پیمانه ارد برنج قهوه ای
4 چای خوری بکینگ پودر مخصوص بدون گلوتن
نمک 1/4 قاشق چای خوری
خشخاش 3 چای خوری
نصف پیمانه ماست ساده بدون چربی
نصف پیمانه آب
یک عدد تخ مرغ کامل درشت
یکعدد سفیده تخم مرغ درشت
2 قشق غذاخوری روغن مایع

طرز تهیه:

فر را با دما 180 درجه تنظیم و گرم کنین. یک قالب مستطیل 8 در 4 اینچ را چرب کنین. هر اینچ برابر 2.54 سانتی متر است. یعنی قالب ما باید حدوداً: 10 در 20 سانتیمتری باشه. بادام ها و نیمی از آرد برنج را باهم در داخل غذا ساز بریزین تا کاملا آسیاب شوند. آرد برنج از چسبیدن بادام چرب بهم دیگه جلوگیری میکنه. حالا باقی آرد برنج را اضافه کرده و نمک و بکینگ پودر را بریزین و 2 قاشق از خشخاش را اضافه کنین و مخلوط کنین. سپس ماست و آب و تخم مرغ ها و روغن را در ظرفی ریخته و مخلوط کنین. سپس این مایه ماستی را به آرد اضافه کنین و مخلوط کنین. حال خمیر را به قالب انتقال داده و خشخاش را رویش بپاشین. حدود 55 دقیقه در فر بپزین. وقتی با سیخ تست کردین و مغز نان پخته بود بیرون روی شبکه فلزی بذارین تا خنک بشه. برای برش دادن نان بهتره روز بعد یا حداقل چندین ساعت بعد اقدام کنین که نان خرد نشه.حدود 18 برش نان میشه با این خمیر تهیه کرد.

نکات:
این نان برای بیماران سلیاک که نوعی حساسیت شدید به گلوتن آرد هاست تهیه میشود. این نان برای مصرف صبحانه هم هست. ارزش غذایی هر برش نان برنج با بادام: 90 کالری.

توجه: برای این گروه بیماران از بکینگ پودر مخصوص بدون گلوتن باید مصرف شود.

29-12-2012, 12:26 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد