تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان خیتاب
#1
یکی از نونهای خوشمزه آذربایجان نان خیتاب هست که در فصل بهار به خاطر وجود سبزیهای کوهی رونق داره امیدوارم این نون رو درست کنید ولذتشو ببرید
مواد لازم

تخم مرغ ...........1عدد
روغن مایع یا زیتون .........1/2 پیمانه
مایه خمیر .............1 ق غ سر خالی
نمک وفلفل .............به میزان لازم
شکر .............1 م
آب ......1/3 پیمانه
آرد .............به میزان لازم
شیر..........1پیمانه
زرده تخم مرغ کنجد وبادام وکمی زرد چوبه برای رومال

مواد میانی
کره .............60 گرم
پیاز خلال شده .....1عدد
سبزی کوهی شنگ وپاغازه(غاز یاغی) ............نیم کیلو

طرز تهیه
ابتدا خمیر مایه رو با 1/3پیمانه آب وشکر در ظرفی ریخته تاتخمیر بشه بعد در ظرفی تخم مرغ -روغن مایع نمک وفلفل رو می ریزیم وکمی هم میزنیم ویک پیمانه شیر ولرم رو هم اضافه م کنیم وقتی خمیر مایه آماده شد روی مواد ریخته وکمی مخلوط می کنیم بعد آرد را کم کم اضافه می کنیم تا حدی که به دست نچسبد ونیازی به کوبیدن خمیر نیست حدود 5 الی 10 دقیقه با دست ورز دهید وروی آن را پوشانده تا حجم خمیر دو برابر شود در این فاصله مواد میانی را آماده می کنیم ابتدا کره ویک ق روغن میع اضافه می کنیم وپیاز خلالی شده رو اضافه می کنیم تا کمی طلایی شود بعد سبزیجات آب پز شده رو آبشو می گیریم وبه پیاز اضافه می کنیم وتفت می دهیم تا آب آن کاملا تبخیر شود کمی نمک وفلفل وزرد چوبه اضافه می کنیم ویه تفت کوچولو می دیم وکنار می ذاریم بعد وقتی خمیر آماده شد حدود دو ساعت بعد می توان خمیر را دو قسمت کرد ودر قالب باز کرد سبزیجات را روی آن پخشکرد وقسمت دوم خمیر را باز کرد وروی سبزیجات گذاشت ودو خمیر را بوسیله کمی آب به هم چسباند ومی تواتن خمیر را به قسمتهایی تقسیم کرد که با این خمیر که حدود 750 گرم شد به به 7 قسمت تقسیم کردم ومواد رو داخلش گذاشتم وجمع کردم ودر سینی فر گذاشته آرام با دستفشار داده تا تخت بشه وبعد زرده ی تخم مرغ زرد چوبه رو مخلوط کنید وروی نان ها بمالید ورویش کنجد وبادام بپاشید ودوباره 10 دقیقه استراحت دهید ودر فر از قبل گرم شده به مدت 10 الی 20 دقیقه بپزید .نوش جان

نکته :از سبزیجات دلخواه دیگه می تونید استفاده کنید .

[عکس: 20130422160017_20130422_084031.jpg]
[عکس: 20140103004327_rabi.jpg]
پاسخ }
#2
خمیرم رو درست کردم سبزی کوهی واسفناج را بخارپزکردم عدس پخته وپیازداغ اضافه کردم مواد را لای خمیر قرار داده بصورت پیراشکی در آورده سرخ کردم
زیاد بودن به همسایه هامم دادم
[عکس: 20130505084057_Photo0036.jpg]

[عکس: 20130505084156_Photo0033.jpg]

[عکس: 20130505084250_Photo0034.jpg]

[عکس: 20130505084348_Photo0035.jpg]

[عکس: 20130505084442_Photo0042.jpg]
پاسخ }
#3
10    
خدایا به منم نی نی بده88
پاسخ }
#4
من خمیرشو از دستور خمیر جادویی همه کاره درس کردم توشم سبزی محلی و عدس اینا
[عکس: 20150512163804_Image070.jpg]
[عکس: 20150512164034_Image087.jpg]
اگر ذره بین نگاه قوی باشد ، در تمام صفحه های ورق خورده زندگی اثر انگشت خدا دیده میشود !
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
نان ختیاب با سبزی کوهی خیلی خوشمزه شد
[عکس: 20160416220313_PicsArt_04-16-09.45.03.jpg]
[عکس: 20151204221759_PicsArt_12-04-10.13.20.jpg]
پاسخ }
#6
یه مقدارشو به شکل پیراشکی تعدادی رو هم سمبوسه مانند پیچیدم[عکس: 20160427151950_20160425_203504.jpg]
اگر ذره بین نگاه قوی باشد ، در تمام صفحه های ورق خورده زندگی اثر انگشت خدا دیده میشود !
پاسخ }