تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان دارچینی حلقه ای
#1
[عکس: 20130506230722_RoseBread1.1.JPG]

مواد لازم :
برای خمیر
4 فنجان آرد
1 عدد تخم مرغ
2 و 1/4 قاشق چایخوری مایه خمیر
2 و 1/2 قاشق چایخوری شکر
1 قاشق چایخوری نمک
1/4 فنجان روغن + 1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری سرکه سفید
1 و 1/4 فنجان آب گرم

مواد میانی
4 قاشق غذاخوری کره ی نرم
1/2 فنجان شکر
2 قاشق چایخوری دارچین

برای شربت
1/4 فنجان آب
1 فنجان شکر

طرز تهیه:
تخم مرغ ، آرد ، مایه خمیر ،شکر و نمک رو همراه 1/4 فنجان روغن توی یک کاسه با هم مخلوط کنین
سرکه رو به آب گرم اضافه کنین و سپس با مواد بالا مخلوط کنین تا حالت چسبندگی پیدا کنه
[عکس: 20130506230148_BreadIngredients.JPG][عکس: 20130506230123_AddingVinegar.JPG]

با 1 ق غ روغن کاسه ای رو چرب کنین و خمیر رو یک ساعت توی اون بزارید و با در بسته بزارید تا استراحت کنه و حجمش دو برابر بشه
[عکس: 20130506230248_Untitled-4.jpg]

سطح کارتون رو آرد پاشی کنین و خمیر رو با با وردنه روی اون پهن کنید (به اندازه ی 60×30سانت)
با قلمو سطح خمیر رو کره بمالید و روی اون به طور مساوی مخلوط شکر و دارچین بپاشید
[عکس: 20130506230302_Untitled-3.jpg]

خیلی آهسته خمیر رو رول کنید و از درازای اون برش بزنید و 2 نیم کنید
اون رو به شکل X بزارید و طبق تصویر پیچ بدید و 30 دقیقه توی قالب بزارید تا حجمش مجددا تغییر کنه
[عکس: 20130506230339_Untitled-5.jpg]
[عکس: 20130506230400_Untitled-2.jpg]
فر رو با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و مدت 10 دقیقه نون رو توی فر بزارید سپس حرارت رو کم کنین و به 180 درجه برسونید و 30 دقیقه دیگه به نون زمان بدید تا بپزه
برای درست کردن شربت شکر و آب رو روی حرارت بزارید و بعد از اینکه شکر کاملا حل شد از حرارت بردارید
بعد ازینکه نون کمی خنک شد روی اون شربت بریزین و سرو کنین.

[عکس: 20130506230649_RoseBread2.1.JPG]


[عکس: 20130620104856_7b35e774d66a49d3902413931afb69d70003.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قاونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#2
طبق دستور بالا و با نصف مواد گفته شده درست کردم و خمیر رو نصف کردم و 2 تا نون دارچینی درست کردم
عاااشق طعمشم Yum2

[عکس: 20130528102345_201305275544.jpg]

[عکس: 20130528102437_201305275557.jpg]

[عکس: 20130528102708_201305275562.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#3
Wavesmileاینم از نون دارچینی من!واقعا خوشمزه بود،Yum2 مرسی نگین جون(1782)
(البته من روش دیگه شهد نریختم،نه که مشغول عکس گرفتن از نون خوشگلم بودم شکرم سوخت)Dunnof[عکس: 20130820110213_2.jpg][عکس: 20130820110356_.jpg]
[img][عکس: tOUSp3.png][/img]



پاسخ }
#4
Flowerysmile
[عکس: 20131121111702_201311197877.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#5
ممنون نگین جون(1782)واقعا خوشمزه بود.بخصوص با شربتی که روش ریخته میشهYum2

[عکس: 20131123213912_.jpg]
[عکس: 20160229025239_images60.jpg]

Insta:samira_ba
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#6
[عکس: 20131229192912_959288613IMG_1863_copy2.jpg]

مواد لازم

آرد : 2 و 1/4 پ
نمک : 1/2 ق چ
شیر ولرم : 3/4 پ
شکر : 1 ق غ
خمیر مایه تازه: 15 گرم[عکس: 20131229194752_images.jpg]
کره ذوب شده : 1/8 پ (30 گرم)
زرده تخم مرغ : 1 عدد

مواد میانی

کره ذوب شده : 1/4 پ ( 50 گرم)
شکر: 4 یا 5 ق غ
پودر دارچین : 3 ق چ
بادوم زمینی : 3 ق چ (اختیاری)


طرز تهیه

1-در یک کاسه خمیر مایه تازه و شکر با هم مخلوط کنید تا یه حالت مایع پیدا کنه.
2-شیر ولرم رو اضافه و مخلوط کنید.سپس زرده تخم مرغ و کره آب شده رو هم اضافه کنید و هم بزنید.
3-در یک کاسه بزرگ آرد و نمک رو با هم مخلوط کنید.
4-مخلوط شیر رو به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری بشه.خمیر رو حسابی ورز بدین.
5-با یکم روغن کف یک کاسه ی تمیز رو کمی چرب کنید و خمیر رو بزارید توش و روشو بپوشونین و بزارین تا 1 ساعت در جای نسبتا گرم استراحت کنه و حجمش دوبرابر بشه.
6-تا زمانی که خمیر استراحت میکنه،همه ی مواد میانی رو با هم میکس میکنیم و کنار میگزاریم.

[عکس: 20131229204231_IMG_1726detail1.jpg]
7-فر رو در دمای 200 درجه سانتیگراد روشن میکنیم.
8-روی سطح آرد پاشی شده،خمیر رو با وردنه به شکل مستطیل باز میکنیم.
9-مواد میانی رو با قاشق روی سطح خمیر پخش کنید . به اندازه ی 1 سانت دور تا دور خمیر رو خالی بزارید. (1 ق غ از مواد میانی رو واسه آخر نگه دارید).

[عکس: 20131229204317_IMG_1755detail2.jpg]
10-خمیر رو رول کنید.بعد با یک چاقوی تیز از طول به دوقسمت مساوی تقسیم کنید.حالا دوقسمت رول رو طبق تصاویر به هم ببافید ( سعی کنید لایه ها را از هم باز نگه دارید ) .بعد از اینکه بافت درست شد،به صورت حلزونی خمیر را طبق تصاویر بپیچانید.
[عکس: 20131229204346_IMG_1762detail3.jpg]
[عکس: 20131229204418_IMG_1769detail4.jpg]
11-خمیر رو به سینی فر که کاغذ روغنی انداختید ،منتقل کنید و با 1 ق غ مواد میانی که کنار گذاشته بودید،روی خمیر رو رومال کنید و به مدت 20-25 دقیقه در فر از پیش گرم شده بزارید تا طلایی شود.(10 دقیقه ی آخر پخت ،دمای فر را به 180 درجه تغییر دهید)
[عکس: 20131229204456_IMG_1875_detail.jpg]

نوش جانFlowerysmile

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }
#7
خمیر رو با این دستور درست کردم

[عکس: 20140105105314_141020146731.jpg]

[عکس: 20140105105458_141020146739.jpg]
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
#8
[عکس: 20140120000255_96882.JPG]

مواد لازم :
ارد 3.5 لیوان
شکر یک چهارم لیوان
خمیر مایه 11 گرم
اب ولرم یک چهارم لیوان
شیر ولرم یک سوم لیوان
نمک نصف ق چ
تخم مرغ 2 عدد

مواد میانی :
روغن کنجد 1 لیوان
مغز گردو اسیاب شده 1 لیوان
پودر شکر دو سوم لیوان

طرز تهیه :
تمام مواد لازم برای خمیر را با هم مخلوط میکنیم و ورز میدیم . خمیرمون کمی چسبناک باید باشه.
یک ظرف دیگه رو چرب میکنیم و خمیر را توش گذاشته و با یک دستمال نمدار میپوشونیم و یک ساعت در یه جای گرم میزاریم تا استراحت بکنه .
از خمیر به اندازه یک پرتقال برمیداریم و روش کمی ارد میپاشیم و به شکل مستطیل باز میکنیم .
2 ق غ روغن کنجد را روی خمیر میمالیم و پودر شکر و گردو پاشیده و از طول مستطیل شروع به رول کردن میکنیم . از وسط مستطیل گرفته و خمیر رو تاب میدیم و در اخر هم دو طرف خمیر را به هم میچسبونیم .
تو سینی فری که با کاغذ روغنی پوشوندیم کنار هم میچینیم .و نیم ساعت بهش استراحت میدیم .
در فر از قبل گرم شده با 180 درجه به مدت نیم ساعت میپزیم .

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قاونی دارد
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#9
خیلی خوشمزه بود.دست گلتون درد نکنه نگین جون.دست کمی از کیک نداشت.البته من دوقاشق چایخوری عسل و با یه مقدار کمی آب جوش رقیق کردم و روش مالیدم.
[عکس: 20140123010818_IMG_1782.JPG]
Flowerysmile
پاسخ }
#10
نان دارچینی خونه خاله جانم پختم همه عاشقش شدنYum2
در چشم بر هم زدنی همه غیب شدنfakfakfak
دمای فر خاله خیلی کم بود 2ساعت طول کشید تا نونها پختنDash2Dash2
[عکس: 20140208120434_DSC_0321.jpg]

[عکس: 20140208122402_DSC_0324.jpg]

[عکس: 20140208122619_DSC_0329.jpg]
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...