تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان دال عدس(عدس قرمز)
#1
دال پخته نصف لیوان
کره 100 گرم (یا روغن)
مخمر 1 ق مرباخوری
شکر برای مخمر اق م
پودر فلفل شیرین
نمک
تخم مرغ 1 عدد
شیر یا آب نصف لیوان برای مخمر (اگه از خمیر میاه فوری استفاده میکنین این مقدار رو به خمیر اضافه کنید)
آرد به میزان لازم
عدس قرمز رو بپزید طوری که آب نداشته باشه یا میتونین بعد از پخت آبکش کنید بعد یا با قاشق لهش کنین یا همراه کره ذوب شده یا روغن میکسش کنید
خمیر میاه +شکر +آب یا شیر رو بذارید تا عمل بیاد +عدس قرمز وکره +نمک و فلفل+تخم مرغ +آرد
خمیر رو ورز بدین و آرد رو کم کم اضافه کنین تا به دست نچسبه 30 دقیقه خمیر رو استراحت بدین بعد هم شکل داده رومال بزنین و در فر
این قبیل نانها برای سرو کنار سوپ یا خوراک مناسب هستند
مزه خاصی هم نداره یکم حالت گس بودن دال رو ممکنه احساس کنین
ادویه هم بنا به ذایقه تون میتونین کم و زیاد کنید
یه نکته هم بگم جهت پخت دال :من دال رو که تو قابلمه ریختم به اندازه کمتر از یه بند انگشت آب میریزم روش و در ظرف رو میذارم تا حرارت خارج نشه زیرشم خیلی کم میکنم عدس ها پف میکنن و کمتر از 10 دقیقه پخته میشن دیگه هم آبی ته ظرف نمیمونه

[عکس: 20140622120129_IMG_3082.jpg]
[عکس: 20140622120154_IMG_3084.jpg]

[عکس: 20140622120218_IMG_3118.jpg]
[عکس: 20140622120241_IMG_3119.jpg]
[عکس: 20140622120316_IMG_3126.jpg]

[عکس: 20140622120337_IMG_3128.jpg]

دستور اختصاصی
هـــــــرگونه کپی برداری ممنوع
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }