خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان دسر و بستنی

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
نان دسر و بستنی
رمز موفقیت درست کردن این نون های خوشگل و خوشمزه در سرعت شکل دهی به اونها بعد از پخت هست
از این نون ها میتونین توی شکل ها و رنگ های مختلف درست کنین و دسرتون رو باهاش تزیین کنین


[تصویر:  20130602094700_fc57ch068-04_xlg.jpg]



مواد لازم:
1/3 فنجان آرد
1/2 فنجان + 2 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
1 قاشق چایخوری وانیل
یک نیشگون نمک
3 عدد سفیده تخم مرغ بزرگ
2 و1/2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
2 قاشق غذاخوری شیر
کره برای چرب کردن کاغذ روغنی


طرز تهیه:
فر رو با دمای 180 درجه ی سانتیگراد گرم کنین
سفیده رو با همزن بزنین و شکر رو بهش اضافه کنین
ارد و نمک رو مخلوط کنین و همراه کره و شیر کم کم به مخلوط بالا اضافه کنین و هم بزنین
خمیر رو نیم ساعت کنار بزارین

[تصویر:  20130602093459_22.jpg]


سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشونین و با کره چرب کنین
به کمک طلق استنسیل دایره به قطر 5 سانت درست کنین و با فاصله روی سینی فر از خمیر بریزین

[تصویر:  20130602093757_33.jpg]

[تصویر:  20130602093830_44.jpg]


و 8تا10 دقیقه توی فر بزارین تا لبه های اون طلایی بشه
سپس از فر بیرون بیارین و دور قیف فلزی بچسبونینش تا فرم بگیره و بزارین تا خنک بشه

[تصویر:  20130602093938_55.jpg]






همچنین میتونین از خمیر آماده کنین و کمی از اون رو با پودر کاکائو مخلوط کنین و روی خمیر سفید بریزین و داخل فر بزارین
و بعد از پخت ، داخل قالب مافین بزارینش و با ملاقه یا اسکوپ داخلش رو گود کنین و بزارین سرد بشه و فرم کاسه بگیره

[تصویر:  20130602094156_Tuilles-Step-by-step1.jpg]

[تصویر:  20130602094223_Tuilles21.jpg]


چند نکته:
خمیر کمی غلیظ و چسبناک میشه
خمیر رو بعد ازینکه از فر بیرون میارین و هنوز گرمه باید بهش شکل بدین ولی اگه دیدین سرد شد 1 دقیقه توی فر بزارین و بیرون بیارین تا مثل اولش نرم بشه
میتونین از رنگ خوراکی یا پودر کاکائو برای تغییر رنگ خمیر استفاده کنین
حتما سینی فر رو طبقه ی وسط بزارین ، چون بالا میسوزه و حالت ترد شکنندگی پیدا میکنه و پایین بیش از حد نرم میشه
حتما حتما هم کاغذ روغنی رو چرب کنین.



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۱۲-۳-۱۳۹۲, ۱۱:۲۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, niloofar00, Daffodill, loyee_15, s.hatami, mansore66, mis gold, shamiiim, طاهره 52, )Mitra(, kapsul, hhaannii, marzi-h, ayoobaskarpour, mahnazxv
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #2
RE: نان دسر و بستنی
[تصویر:  20130601092749_calla-lily-tuile-cookies.jpg]




مواد لازم:
5 قاشق غذاخوری کره ی ذوب شده(خنک)
4 سفیده تخم مرغ بزرگ
1 فنجان شکر دانه ریز
1 فنجان آرد الک کرده
یک نیشگون نمک
3 قاشق غذا خوری خامه
1 قاشق چای خوری وانیل

طرز تهیه:
فر رو با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنین
توی یک کاسه سفیده ی تخم مرغ رو با شکر بزنین(حدود 30 ثانیه تا 1 دقیقه)
آرد و نمک رو اضافه کنین و خوب با سفیده مخلوطش کنین
کره ، خامه و وانیل رو اضافه کنین و حدود 1 دقیقه با همزن بزنین
با کاغذ روغنی و قیچی استنسیل درست کنین (هر شکلی که دوست دارین)

[تصویر:  20130601092624_cally-lily-tuile-cookie-t...rocess.jpg]

سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوونین و کمی چرب کنین
یک لایه ی نازک از خمیر رو روی استنسیل پخش کنین و این کار رو مجددا با فاصله تکرار کنین
مدت زمانی که توی فر میزارین بستگی به سایز خمیر داره ولی کلا نباید از 7-8 دقیقه بیشتر باشه و حتما توی طبقه ی وسط فر بزارین چون اگه بالا بزارین بیش از حد ترد و شکننده میشه و اگه پایین بزارین نرم میشه
بعد از پخت به بیسکویت ها شکل بدین و روی پایه فلزی بزارین تا سفت بشن
داخلش رو میتونین از کرم های دلخواه پر کنین


[تصویر:  20130601092658_cally-lily-tuile-cookie-process.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۱۲-۳-۱۳۹۲, ۱۱:۲۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
17 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
رها نبوی, Galaxy, بانوی مهربانی, niloofar00, ramane, loyee_15, mansore66, فراسو, mis gold, shamiiim, طاهره 52, )Mitra(, kapsul, hhaannii, marzi-h, mahnazxv, hekmati009
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #3
RE: نان دسر و بستنی
[تصویر:  20130603091522_Tuileswithfilling.JPG]


مواد لازم:
65 گرم - ¼ فنجان کره ی نرم
60 گرم - ½ فنجان شکر دانه ریز
7 گرم وانیل
2 عدد سفیده تخم مرغ بزرگ (کمی با چنگال بزنین)
65 گرم - 4 و 1/2 فنجان آرد
1 قاشق پودر کاکائو یا رنگ خوراکی
کره برای چرب کردن سینی فر



طرز تهیه:
با سرعت کم همزن کره و شکر و وانیل رو با هم مخلوط کنین و سفیده رو کم کم اضافه کنین و هم بزنین
آرد رو کم کم اضافه کنین و هم بزنین تا خمیر صافی بدست بیاد
خمیر رو با پوشش مدت نیم ساعت توی یخچال بزارین (این خمیر رو میتونین تا یک هفته توی یخچال نگه دارین)

[تصویر:  20130603091421_Tuilesbatter.JPG]

سینی فر رو کاغذ روغنی بندازین و با کره چرب کنین و یک ربع توی یخچال بزارین این کار باعث میشه قالب استنسیل راحت تر جدا بشه
به کمک طلق یا همون کاغذ روغنی طرحی که آماده کردین بکشین و داخلش رو با کاتر خالی کنین

[تصویر:  20130603091446_TemplateforTuiles.JPG]

روی سینی بزارین و داخلش رو با خمیر پر کنین (میتونین قسمتی از خمیر رو با رنگ خوراکی مخلوط کنین ، حواستون باشه اگه از پودر کاکائو استفاده میکنین چند قطره آب هم اضافه کنین تا خمیر سفت نشه)
فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنین و سینی رو 5تا10 دقیقه توی فر بزارین تا لبه ی خمیر نان طلایی بشه
بلافاصله از فر خارج کنین و بهش شکل بدین ، اگه نان ها سریع سرد و خشک شد یک دقیقه توی فر بزارین تا مجددا نرم بشه


[تصویر:  20130603091711_7.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۱۳-۳-۱۳۹۲, ۱۰:۴۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
shamiiim, )Mitra(, سمیرا مامان شهاب, aminegar, kapsul, Galaxy, niloofar00, mansore66, marzi-h
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #4
RE: نان دسر و بستنی
خمیر رو با یک قاشق پودر کاکائو مخلوط کنین و اگه دیدین خیلی سفت شده چند قطره آب اضافه کنین

شابلون مورد نظر رو آماده کنین
[تصویر:  20130603092424_zz-3.jpg]

داخلش رو با خمیر پر کنین و روی اون رو صاف کنین
[تصویر:  20130603092538_stencilstory.jpg]

[تصویر:  20130603092600_zz-6.jpg]

بعد از پخت بهش شکل بدین و بزارین تا خنک و سفت بشه
[تصویر:  20130603092613_zz-7.jpg]

[تصویر:  20130603092716_a-4.jpg]

[تصویر:  20130603092755_zz-9.jpg]
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۱۳-۳-۱۳۹۲, ۱۰:۵۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سمیرا مامان شهاب, )Mitra(, طاهره 52, aminegar, kapsul, N-M, saratnt, hhaannii, Galaxy, niloofar00, mansore66, marzi-h, hekmati009
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #5
RE: نان دسر و بستنی
اینم چند تا طرح برای استنسیل این نان ها
(خودتون با فتوشاپ هم میتونین طرح مورد نظر رو درست کنین و پرینت بگیرن)

[تصویر:  20130603094231_fbf-1.jpg]

[تصویر:  20130603094328_fbf-0.jpg]

[تصویر:  20130603094436_fbf.jpg]

[تصویر:  20130603094514_fbf-2.jpg]

[تصویر:  20130603095016_fbf-5.jpg]

Flowerysmile
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۱۳-۳-۱۳۹۲, ۱۱:۲۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
عشق ناب, Anese, niloofar00, mansore66, marzi-h, سمیه گلبانو, hekmati009

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #6
RE: نان دسر و بستنی
Flowerysmile

[تصویر:  20130623164812_2.jpg]

[تصویر:  20130623164900_5.jpg]
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۲-۴-۱۳۹۲, ۰۳:۴۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mansore66, ehsans, سمیرا مامان شهاب, Galaxy, قلب, marzi-h, سمیه گلبانو, saratnt, niloofar00, مهرناز مامانی



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد