تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان دسر و بستنی
#1
رمز موفقیت درست کردن این نون های خوشگل و خوشمزه در سرعت شکل دهی به اونها بعد از پخت هست
از این نون ها میتونین توی شکل ها و رنگ های مختلف درست کنین و دسرتون رو باهاش تزیین کنین


[عکس: 20130602094700_fc57ch068-04_xlg.jpg]



مواد لازم:
1/3 فنجان آرد
1/2 فنجان + 2 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
1 قاشق چایخوری وانیل
یک نیشگون نمک
3 عدد سفیده تخم مرغ بزرگ
2 و1/2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
2 قاشق غذاخوری شیر
کره برای چرب کردن کاغذ روغنی


طرز تهیه:
فر رو با دمای 180 درجه ی سانتیگراد گرم کنین
سفیده رو با همزن بزنین و شکر رو بهش اضافه کنین
ارد و نمک رو مخلوط کنین و همراه کره و شیر کم کم به مخلوط بالا اضافه کنین و هم بزنین
خمیر رو نیم ساعت کنار بزارین

[عکس: 20130602093459_22.jpg]


سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشونین و با کره چرب کنین
به کمک طلق استنسیل دایره به قطر 5 سانت درست کنین و با فاصله روی سینی فر از خمیر بریزین

[عکس: 20130602093757_33.jpg]

[عکس: 20130602093830_44.jpg]


و 8تا10 دقیقه توی فر بزارین تا لبه های اون طلایی بشه
سپس از فر بیرون بیارین و دور قیف فلزی بچسبونینش تا فرم بگیره و بزارین تا خنک بشه

[عکس: 20130602093938_55.jpg]






همچنین میتونین از خمیر آماده کنین و کمی از اون رو با پودر کاکائو مخلوط کنین و روی خمیر سفید بریزین و داخل فر بزارین
و بعد از پخت ، داخل قالب مافین بزارینش و با ملاقه یا اسکوپ داخلش رو گود کنین و بزارین سرد بشه و فرم کاسه بگیره

[عکس: 20130602094156_Tuilles-Step-by-step1.jpg]

[عکس: 20130602094223_Tuilles21.jpg]


چند نکته:
خمیر کمی غلیظ و چسبناک میشه
خمیر رو بعد ازینکه از فر بیرون میارین و هنوز گرمه باید بهش شکل بدین ولی اگه دیدین سرد شد 1 دقیقه توی فر بزارین و بیرون بیارین تا مثل اولش نرم بشه
میتونین از رنگ خوراکی یا پودر کاکائو برای تغییر رنگ خمیر استفاده کنین
حتما سینی فر رو طبقه ی وسط بزارین ، چون بالا میسوزه و حالت ترد شکنندگی پیدا میکنه و پایین بیش از حد نرم میشه
حتما حتما هم کاغذ روغنی رو چرب کنین.



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#2
[عکس: 20130601092749_calla-lily-tuile-cookies.jpg]




مواد لازم:
5 قاشق غذاخوری کره ی ذوب شده(خنک)
4 سفیده تخم مرغ بزرگ
1 فنجان شکر دانه ریز
1 فنجان آرد الک کرده
یک نیشگون نمک
3 قاشق غذا خوری خامه
1 قاشق چای خوری وانیل

طرز تهیه:
فر رو با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنین
توی یک کاسه سفیده ی تخم مرغ رو با شکر بزنین(حدود 30 ثانیه تا 1 دقیقه)
آرد و نمک رو اضافه کنین و خوب با سفیده مخلوطش کنین
کره ، خامه و وانیل رو اضافه کنین و حدود 1 دقیقه با همزن بزنین
با کاغذ روغنی و قیچی استنسیل درست کنین (هر شکلی که دوست دارین)

[عکس: 20130601092624_cally-lily-tuile-cookie-t...rocess.jpg]

سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوونین و کمی چرب کنین
یک لایه ی نازک از خمیر رو روی استنسیل پخش کنین و این کار رو مجددا با فاصله تکرار کنین
مدت زمانی که توی فر میزارین بستگی به سایز خمیر داره ولی کلا نباید از 7-8 دقیقه بیشتر باشه و حتما توی طبقه ی وسط فر بزارین چون اگه بالا بزارین بیش از حد ترد و شکننده میشه و اگه پایین بزارین نرم میشه
بعد از پخت به بیسکویت ها شکل بدین و روی پایه فلزی بزارین تا سفت بشن
داخلش رو میتونین از کرم های دلخواه پر کنین


[عکس: 20130601092658_cally-lily-tuile-cookie-process.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#3
[عکس: 20130603091522_Tuileswithfilling.JPG]


مواد لازم:
65 گرم - ¼ فنجان کره ی نرم
60 گرم - ½ فنجان شکر دانه ریز
7 گرم وانیل
2 عدد سفیده تخم مرغ بزرگ (کمی با چنگال بزنین)
65 گرم - 4 و 1/2 فنجان آرد
1 قاشق پودر کاکائو یا رنگ خوراکی
کره برای چرب کردن سینی فر



طرز تهیه:
با سرعت کم همزن کره و شکر و وانیل رو با هم مخلوط کنین و سفیده رو کم کم اضافه کنین و هم بزنین
آرد رو کم کم اضافه کنین و هم بزنین تا خمیر صافی بدست بیاد
خمیر رو با پوشش مدت نیم ساعت توی یخچال بزارین (این خمیر رو میتونین تا یک هفته توی یخچال نگه دارین)

[عکس: 20130603091421_Tuilesbatter.JPG]

سینی فر رو کاغذ روغنی بندازین و با کره چرب کنین و یک ربع توی یخچال بزارین این کار باعث میشه قالب استنسیل راحت تر جدا بشه
به کمک طلق یا همون کاغذ روغنی طرحی که آماده کردین بکشین و داخلش رو با کاتر خالی کنین

[عکس: 20130603091446_TemplateforTuiles.JPG]

روی سینی بزارین و داخلش رو با خمیر پر کنین (میتونین قسمتی از خمیر رو با رنگ خوراکی مخلوط کنین ، حواستون باشه اگه از پودر کاکائو استفاده میکنین چند قطره آب هم اضافه کنین تا خمیر سفت نشه)
فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنین و سینی رو 5تا10 دقیقه توی فر بزارین تا لبه ی خمیر نان طلایی بشه
بلافاصله از فر خارج کنین و بهش شکل بدین ، اگه نان ها سریع سرد و خشک شد یک دقیقه توی فر بزارین تا مجددا نرم بشه


[عکس: 20130603091711_7.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#4
خمیر رو با یک قاشق پودر کاکائو مخلوط کنین و اگه دیدین خیلی سفت شده چند قطره آب اضافه کنین

شابلون مورد نظر رو آماده کنین
[عکس: 20130603092424_zz-3.jpg]

داخلش رو با خمیر پر کنین و روی اون رو صاف کنین
[عکس: 20130603092538_stencilstory.jpg]

[عکس: 20130603092600_zz-6.jpg]

بعد از پخت بهش شکل بدین و بزارین تا خنک و سفت بشه
[عکس: 20130603092613_zz-7.jpg]

[عکس: 20130603092716_a-4.jpg]

[عکس: 20130603092755_zz-9.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
اینم چند تا طرح برای استنسیل این نان ها
(خودتون با فتوشاپ هم میتونین طرح مورد نظر رو درست کنین و پرینت بگیرن)

[عکس: 20130603094231_fbf-1.jpg]

[عکس: 20130603094328_fbf-0.jpg]

[عکس: 20130603094436_fbf.jpg]

[عکس: 20130603094514_fbf-2.jpg]

[عکس: 20130603095016_fbf-5.jpg]

Flowerysmile
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#6
Flowerysmile

[عکس: 20130623164812_2.jpg]

[عکس: 20130623164900_5.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }