خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 41 رای - 2.98 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان ذرت

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
247
تاریخ عضویت:
Jun 2011
مدال ها

اعتبار: 741


محل سکونت : shomal
ارسال: #1
Restart-1  نان ذرت
[عکس: 20120219142020_DSC06012.JPG]

[عکس: 20120219142105_DSC06015.JPG]
این نان دارای طرز تهیه سریع و آسان و بافت نرمی میباشد.

مواد لازم:

1_آرد ذرت دو پیمانه
2_نمک نصف ق چ
3_جوش شیرین نصف ق چ
4_بکینگ پودر دو ق چ
5_تخم مرغ سه عدد
6_کره سه ق س خ
7_شیر یک پیمانه
8_ماست یک ق س خ

طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ ها را با چنگال میزنیم.سپس شیر و ماست و کره را اضافه کرده و هم میزنیم.
آرد ذرت را با نمک و جوش شیرین و آرد ذرت مخلوط کرده و به تخم مرغ ها میافزاییم و کاملاً هم میزنیم تا مخلوط یکدستی حاصل شود.
مایع را در غالبی که کف آن کمی چاب شده میریزیم.فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن میکنبم و بعد از 15 دقیقه که فر گرم شد مایع نان را در آن به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار میدهیم.
19-02-2012, 04:53 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: نان ذرت

مواد لازم:
1 کیلوگرم آرد ذرت
1 فنجان ماست
کمی جوش شیرین
نمک و نصف لیوان آب

طرز تهیه:
آرد رو توی کاسه گودی بریزین و وسطش رو باز کنین
آب و ماست و جوش شیرین و نمک رو وسطش بریزین و با نوک انگشت کم کم آرد رو باهاشون مخلوط کنین
باید خمیر خیلی نرم و لطیفی مثل لاله گوش بدست بیاد
خمیر رو پهن کنین و برش بدین و توی ظرف گودی روغن بریزین و وقتی داغ شد این خمیر هارو بندازین توی روغن داغ غوطه ور بشن و به مدت مدت 5-6 دقیقه سرخ کنین تا حسابی طلایی بشن
بعد روی دستمال حوله پهن کنین تا روغنش بره و گرم سرو کنین


[عکس: 20120924133937_dda.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد




24-09-2012, 03:10 PM,
یافتن نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #3
RE: نان ذرت
[عکس: 97147.JPG]

مواد لازم :
ارد ذرت 2 لیوان
روغن مایع سه چهارم لیوان
اب جوش کمی سرد شده ( نه ولرم نه جوش ) 1.5 لیوان
نمک 1 ق چ
شکر 3 ق غ
پکینگ پودر 1 ق م

طرز تهیه :
فر را با 160 درجه گرم میکنیم .
مواد خشک را با هم مخلوط کرده وسطشون رو گود میکنیم .
اب و روغن مایع را وسط گودی ریخته و مواد را با هم ورز میدیم .
ظرف پیرکسی رو چرب کرده و خمیر را توش ریخته وصافش میکنیم .
تو فر گذاشته و تقریبا 1 ساعت یا بیشتر تا زمانی که روی نان کاملا طلایی بشه میپزیم .
نکته : خمیر تقریبا مثل مایه کیک میمونه .
دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
29-01-2013, 03:41 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد