تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان ذرت در ماهیتابه
#1
[عکس: 20130717132949_p_34217.jpg]


مواد لازم:
1 پیمانه آرد ذرت زرد
1 پیمانه آرد گندم معمولی
1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
1/4 قاشق چای خوری نمک
1/4 قاشق چای خوری جوش شیرین
1 عدد تخم مرغ همزده شده
1/4 پیمانه روغن مایع
2 -4 قاشق غذاخوری شکر
1 و 1/4 پیمانه دوغ مخصوص پخت و پز یا شیر ترش*
3 -4 قاشق غذاخوری کره


روش تهیه:
در کاسه بزرگ آرد ذرت، آرد، بکینگ پودر، نمک و جوش شیرین رو با هم مخلوط کنین

در یک کاسه کوچک تخم مرغ، روغن و شکر رو با هم کمی هم بزنین و دوغ رو بهش اضافه کنین

مخلوط آرد رو یکدفعه بهش اضافه و خوب مخلوط کنین

یک تابه به قطی 25 سانت رو روی حرارت متوسط اجاق قرار بدین و کره رو داخلش بریزین تا آب بشه و یه صدایی شبیه هیییسسس بده و از روی اجاق وردارین

مواد رو داخل تابه بریزین و در فر از پیش گرم شده با دمای 175 ئرجه به مدت تقریبا 25 دقیه قرار بدین بعد با خلال دندون امتحان کنین اگه داخل نون پخته از فر خارج کنین و بذارین خنک بشه



* برای شیر ترش: 4 قاشق چای خوری آب لیمو یا سرکه سفید رو در یک پیمانه اندازه گیری بریزین و با شیر پیمانه رو پر کنین و بذارین 5 دقیقه استراحت کنه



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }