خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 18 رأی - میانگین امتیازات: 2.61
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان رز پنیر و تخم مرغ

atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #1
نان رز پنیر و تخم مرغ
مواد لازم:
شیر گرم : ۲ لیوان
رو غن مایع : ۴/۱ لیوان
مایه خمیر و شکر : هر کدام ۱ قاشق سوپخوری
نمک : ۲/۱ قاشق سوپخوری
پنیر : ۱ بسته ۴۰۰ گرمی
تخم مرغ : ۸ عدد آبپز شده
زرده : ۲ عدد+ ۱ قاشق روغن برای رومال
سیاه دانه : مقداری برای تزیین
آرد : به میزان لازم
طرز تهیه:
۱ـ نصف لیوان ازشیر گرم رادر ظرفی پلاستیکی با مایه خمیر و شکر مخلوط و در جای گرم می گذاریم تا پف کند.
فر را روشن کنید با دمای ۱۸۰ درجه.
۲ـ ۴ لیوان آرد و ۲/۱ قاشق نمک را در کاسه بزرگی الک می کنیم و با یک قاشق چوبی وسط آنرا گود و بقیه شیر گرم و روغن را ریخته و مایه خمیر را هم اضافه و کم کم با کمک قاشق با آرد مخلوط می کنیم . اگر مایه شل بود کم کم آرد می ریزیم تا جایی که خمیر لطیف و کمی چسبنده باشد حالا خمیر را جمع و از ظرف جدا کرده و کف کاسه را کمی آرد پاشیده و خمیر را روی آن گذاشته و روی خمیر را هم کمی آرد پاشیده و با یک پلاستیک روی آنرا پوشانده و در جای گرم می گذاریم تا حجم آن ۲ یا ۳ برابر شود حدود ۱ ساعت کافیست
۳ـ خمیر ور آمده را جمع کرده و به شکل گلوله هایی به اندازه یک نارنگی متوسط و یک اندازه تقسیم کرده ودر ظرفی می چینیم با فاصله و روی آن پارچه می اندازیم یکی یکی خمیر ها را بردشته اول گرد پهن می کنیم و بعد با چاقو یا پیتزابر از ۴ طرف برش زده تا نزدیک مرکز
۴ـتخم مرغها را از وسط نصف کرده و زرده ها را در آورده و به جای آن از پنیر کم چرب کاله گذاشته و در مرکز خمیر قرار می دهیم و خمیر را مطابق شکل فرم می دهیم هر تکه با تکه روبروی خودش وقتی همه را پیچیدیم کمی مخلوط زرده و روغن را با برس روی آنها مالیده و سیاه دانه می پاشیم و در فر گرم شده از قبل و با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد می پزیم تا زمانی که روی آنها طلایی خوشرنگ شود ۱ کاسه آب مثل همیشه باید از ابتدای روشن شدن فر کف آن باشد .
نکته ها:
۱. می توانید تخم مرغها را نصف نکنید و درسته استفاده کنید.
۲. می توانید اول کمی پنیر روی نان گذاشته و تخم مرغ را روی آن بگذاریدترکیب پنیر و تخم مرغ لذیذتر است. خارج کردن زرده به دلیل کلسترول بالای آن است و اصلا تاثیری در مزه آن ندارد امتحان کنید.
۳. می توانید روی پنیر و تخم مرغ کمی فلفل سیاه بپاشید.
۴. برای هر نان تخم مرغ را نصف کنید.
۵. با این مقدار خمیر حدود ۱۶ نان درست شد.
۶. این نان را می توان برای صبحانه و عصرانه استفاده کرد.
۱۶-۳-۱۳۹۰, ۰۶:۵۳ عصر
نقل قول
1 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mozhgan57



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد