تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان رول پرتقالی
#1
[عکس: 20141019115343_DSCN0485-1.jpg]

مواد لازم

خمیر مایه : 1 ق غ
روغن : 1/2 پ
نمک : 1 ق چ
شکر : 1/3 پ
شیر گرم : 1 و 1/4 پ
تخم مرغ : 2 عدد
رنده ی پوست پرتقال : 2 ق غ
آب پرتقال تازه : 1/4 پ
آرد : تقریبا 5 پ


مواد لازم برای کرم روی نان:

کره (نرم شده) : 1/2 پ
آب پرتقال تازه : 3 ق غ
وانیل : 2 ق چ
پودر شکر : 3-4 پ
رنده ی پوست پرتقال : 1 ق غ


طرز تهیه

1-خمیر مایه،شیر گرم،روغن،نمک و شکر را با هم کمی مخلوط کنید و بگذارید 5 دقیقه بماند تا خمیر مایه عمل بیاد.
2-بقیه ی مواد را اضافه کنید و تا حدی آرد اضافه کنید که خمیر شکل بگیرد.10 دقیقه ورز بدید.روی خمیر رو بپوشونید و بزارید تا حجمش دوبرابر بشه.
3-سپس پف خمیر را با دست بگیرید و روی سطح آرد پاشی شده خمیر را 10 دقیقه ی دیگر استراحت دهید.خمیر را به شکل یک مستطیل 45 در 25 با 3 سانت ضخامت ، باز کنید.
4-خمیر را از وسط برش دهید (22 در 25 ) و به نوارهای 1 و نیم سانتی برش بزنید و هرکدام را رول کنید.سپس رول ها را توی سینی فر ( کاغذ روغنی کشیده شده و چرب شده) بگذارید و 45 دقیقه ی دیگر استراحت دهید.سپس در فر از پیش گرم شده به دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 12 دقیقه بگذارید.
5-کرم روی نان : در یک کاسه ی متوسط کره را بزنید تا کرمی شود.سپس بقیه ی مواد را به آن اضافه کرده و بزنید تا نرم و یکدست شود.

[عکس: 20141019121247_DSCN0483-3.jpg]
دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }
#2
[عکس: 20141126074245_orangerolls.jpg]

مواد لازم

1 و 1/4 پ شیر گرم
2 و 1/4 ق چ خمیرمایه خشک فوری
1/3 پ شکر دانه ریز
2 ق چ کره ی ذوب شده + 16 ق چ کره ی نرم شده در محیط
1 ق چ نمک دریا
1 تخم مرغ ،کمی زده شده
4 پ آرد
1/2 پ شکر قهوه ای
1/4 پ رنده ی پوست پرتقال ( تقریبا 4 پرتقال)

مواد لازم برای کرم روی رول ها

115 گرم پنیر خامه ای (نرم شده در محیط)
1 و 1/2 پ پودر شکر
1 ق چ عصاره پرتقال
1 ق چ عصاره وانیل
3 ق غ آب پرتقال

طرز تهیه

1-خمیر مایه و شیر گرم را در یک کاسه ی بزرگ مخلوط کنید و اجازه دهید تا عمل بیاد.سپس کره ی ذوب شده،شکر، نمک و تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید.سپس آرد را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا خمیر شکل بگیرد.(اگر با خمیر زن مخلوط میکنید اول با سرعت کم سپس با سرعت متوسط حدودا 8 دقیقه).روی ظرف رو سلفون بکشید و بذارید 1-2 ساعت استراحت کنه تا حجمش دوبرابر بشه.

2-برای درست کردن فیلینگ رول : 1/2 پ کره نرم شده را با رنده ی پوست پرتقال و شکر قهوه ای مخلوط کنید.

3-خمیر رو روی سطح کار بذارید و با وردنه به شکل مستطیل 20 در 25 باز کنید و فیلینگ را روی همه ی سطح خمیر پخش کنید .سپس خمیر را رول کنید و به رول های کوچک برش بزنید.سپس در ظرف 22 در 33 سانتی مخصوص فر و چرب شده ، رول ها را بچینید و روی آن سلفون بکشید و حداقل 6 ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید.

4-فر را روی 190 درجه روشن کنید.ظرف را از یخچال خارج کرده تا همدمای محیط شود .سپس به مدت 25 دقیقه در فر بگذارید تا طلایی شوند.

5-برای درست کردن کرم روی رول : پنیر خامه ای را با همزن بزنید تا سبک و پفی شود سپس کم کم پودر شکر ،عصاره ها و آب پرتقال را اضافه و بزنید تا نرم شود.سپس روی نان رول بریزید و سرو کنید.

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }
#3
مواد لازم برای خمیر:
¼ پیمانه آب گرم
1 قاشق غذا خوری مایه خمیر
3 عدد تخم مرغ
½ پیمانه کره نرم
¾ پیمانه شیر
½ پیمانه شکر
¾ قاشق چای خوری نمک
4 ½ - 5 پیمانه آرد
 
روش تهیه خمیر رول پرتقالی:
مایه خمیر رو در آب گرم حل کرده برای 5 دقیقه کنار بگذارید تا فعال بشه
 در یک کاسه بزرگ تخم مرغ، شکر، و نمک مخلوط کنین و کنار بگذارید

در یک شیرجوش کره رو ذوب سپس شیر اضافه کنین و از روی حرارت وردارین به آرومی در مخلوط تخم مرغ ریخته و مخلوط کنین
بعد مخمر و 2 پیمانه آرد اضافه و مخلوط کنین و کم کم آرد اضافه و هم بزنین و ورز بدین تا خمیر لطیفی بدست بیاد
خمیر نباید سفت بشه
خمیر رو در ظرفی قرار داده با فویل یا سلفون بپوشونین و چند ساعت در یخچال استراحت بدید
 


مواد لازم فیلینگ پرتقالی:
کره 1/2 پیمانه ذوب شده
شکر 1 پیمانه
آب یک نصفه پرتقال بزرگ یا یک پرتقال کوچک
کمی رنده پوست پرتقال تازه برای طعم دهی
 

روش تهیه فیلینگ پرتقالی:
تمام مواد تشکیل دهنده رو در یک کاسه متوسط ​​ریخته و هم بزنید تا مخلوط بشن

روش تهیه رول پرتقالی:
سینی کاپ کیک یا یک قالب گرد یا مستطیلی رو باکره چرب کنین
خمیر رو به قطر تقریبی نیم سانت پهن کنین
فیلینگ رور روی سطحش پخش کنین طوریکه اطراف خمیر به اندازه یک سانت خالی بمونه و از یک گوشه شروع به رول کردن کنین
رول خمیر اصلی رو به رولهای کوچیک برش بزنین و تقسیم کنین و در قالب مافین بصورتی تکی با کنار هم و با کمی فاصله در قالب یکسره بچینین تا حین پخت جا برای افزایش حجم داشته باشن
حالا بذارین نیم ساعت تا 45 دقیقه استراحت کنن
فر رو با دمای 175 درجه روشن کنین و سینی رو در فر گرم شده به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی خوشرنگ بشه قرار بدید
بلافاصله از قالب جدا کنین و روی پایه فلزی که با کاغذ روغنی پوشوندید قرار بدید و کمی از مواد داخلی رول پرتقالی یا ترکیبی از آ پرتقال و پودر شکر که بصورت مایه غلیظی در اومده روی رول ها بریزین تا جذبش بشه

[عکس: 20150517111539_Orange-Rolls-Recipe.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }