خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان زنجبیلی

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
397
تاریخ عضویت:
Jan 2013
مدال ها

اعتبار: 826


محل سکونت : زنجان
ارسال: #1
نان زنجبیلی
این نون رو من چند سال پیش پختم برای همین عکسی ازش ندارم
ولی خیلی خوب بود و خوشمزه، بعد ها من شکر رو حذف کردم و نون باب میلم که نون شیرین دوست ندارم داشتم.
مواد لازم:

آرد 5 پیمانه(همین فنجون شیشه ای لومینارک)
تخم مرغ یک عدد
شیر یک پیمانه
شکر یک دوم پیمانه
روغن مایع یک دوم پیمانه
مایه خمیر ترش 2 قاشق سوپ خوری
نمک یک دوم قاشق مربا خوری
زنجبیل(زنجفیل) 1 قاشق مرباخوری

ابتدا مایه خمیر و نمک و شیر را مخلوط می کنیم، شکر و روغن را اضافه کرده تخم مرغ را داخل مایع میشکنیم و هم زده و به مدت 10 دقیقه می گذاریم عمل بیاید.
سپس زنجفیل و آرد را به مواد اضافه میکنیم تا جایی آرد میریزیم که به دست نچسبد به طور تقریبی همون 5 پیمانه آرد رو می بره.
به این مرحله که رسیدیم. خمیر رو گلوله می کنیم حالا زیر و روی خمیر رو کمی آرد می پاشیم. روی خمیر رو با یه تیکه نایلون می پوشونیم. روش یه دستمالی مثل حوله می گذاریم تا خمیر گرمش بشه و ور بیاد.یک الی یک و نیم ساعت توی محیط گرم قرار میدیم تا حجم خمیر دو برابر بشه.
نکته : برای اینکه بفهمیم خمیر برای پخت آماده ست انگشتمون رو توی خمیر فرو می کنیم. اگر برگشت و حالت ارتجاعی داشت آماده نیست ولی اگر جای انگشت روی خمیر موند بدونید وقت پختنشه.
حالا خمیر رو یه ورز حسابی میدیم و به شکل دلخواه داخل سینی فر میچینیم، روی خمیر زرده تخم مرغ زده شده می مالیم و اگر دوست داشتیم کنجد می پاشیم.
با دمای 180 درجه به مدت 30 الی 45 دقیقه می پزیم.
بعد از اینکه از پختش مطمئن شدیم، با گریل فر روی نان ها رو سرخ می کنیم.
کاسه آب داخل فر یادتون نره.
این نان خوشمزه و نسبتا شیرین هست، اگر بخواین شیرینتر بشه مقدار شکر رو دو برابر کنید.Flowerysmile
26-05-2013, 12:18 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد