تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 19 رای - 2.74 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان ساندویچی
#1
[عکس: 20130619084913_1561.jpg]



مواد لازم:
1 پیمانه شیر
2\1 پیمانه آب ولرم
4\1 پیمانه کره
4 و 1/2 پیمانه آرد
1 قاشق غذاخوری مخمر فوری
2 قاشق غذا خوری شکر
1 و 1/2 قاشق چای خوری نمک
1 تخم مرغ


طرز تهیه:
شیر و کره رو با هم مخلوط کنین و روی حرارت بزارین تا کره ذوب بشه سپس کنار بزارین تا سرد بشه
آب ولرم و شکر و مخمر رو مخلوط کنین و بزارین تا فعال بشه
توی یک کاسه ی بزرگ 2 فنجان آرد رو همراه مخمر و شیر و تخم مرغ و نمک مخلوط کنین
بقیه ی آرد رو اضافه کنین و خوب خمیر رو مخلوط کنین

10 دقیقه خمیر رو روی سطح آرد پاشی استراحت بدین

[عکس: 20130619084653_1555.jpg]

سپس خمیر رو به 16 گلوله تقسیم کنین و با وردنه باز کنین و رول کنین و توی سینی فر بچینین
یک تا دو ساعت توی دمای اتاق بزارین

[عکس: 20130619084717_1556.jpg]

[عکس: 20130619084732_1557.jpg]


[عکس: 20130619084815_1558.jpg]

[عکس: 20130619084848_1560.jpg]

فر رو با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنین

10 تا 12 دقیقه توی فر بزارین

برای اینکه روی نان طلایی بشه کمی روغن مایع روی اون بمالین
برای حفظ رطوبت و نرم شدن نان یک کاسه آب هم توی فر بزارین.



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#2
(۲۹-۰۳-۱۳۹۲, ۱۰:۳۴ ق.ظ)niyayesh* نوشته:  نگین جان ممنون از دستور نون ساندویچی
دو تا سوال :
سینی فر باید طبقه وسط گذاشته بشه؟
و این که برای طلایی شدن روی نون ها روغن مایع به تنهایی کفایت می کنه ؟

آره عزیزم ، طبقه ی وسط فر
روغن باعث طلایی شدن و براق شدن روی نون میشه


(۲۹-۰۳-۱۳۹۲, ۱۰:۴۵ ق.ظ)h1233 نوشته:  سلام ممنون از آموزش خوبتون توي تصوير براي رول كردن از وسيله اي استفاده شده يا نه اگه ممكنه يك مختصر توضيح بدين

وسیله ی خاصی نیست عزیزم
با وردنه گلوله ها رو پهن کرده و با دست رول شده
Flowerysmile


(۲۹-۰۳-۱۳۹۲, ۱۱:۰۴ ق.ظ)farzanekhanoom نوشته:  میشه مواد به گرم بگید؟ من 2- 3 بار با دستورات شما که با فنجون بود درست کردم خراب شده

منظور از فنجان همون پیمانه ست

1 فنجان شیر= 227 گرم
2\1 فنجان آب=120 گرم
4\1 فنجان کره =55 گرم
4 و 1/2 فنجان آرد=600 گرم


(۲۹-۰۳-۱۳۹۲, ۱۱:۲۳ ق.ظ)zahrareza نوشته:  نگین جان این نونها رو خودت درست کردی؟همون نان باگت هست؟باهمون مزه وبافت؟

نه عزیزم ، ولی همون باگت هست
از یه سایت عربی ترجمه کردم
ولی به زودی درست میکنم با همین دستور و خبرشو میدمFlowerysmile


(۲۹-۰۳-۱۳۹۲, ۱۲:۵۱ ب.ظ)niyayesh* نوشته:  نگین جان یه سوال دیگه:
یک دوم فنجان آب دستور ، کجا استفاده می شه ؟
ممنون عزیزم

جا انداخته بودم
درستش کردمgag
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#3
نان باگت با دستور عالی و بی نقص نگین جون

بعد از یک ساعت و نیم استراحت حجمش چند برابر شد

نگین جون ممنون خیلی بافتش نرم و عالی وخوشمزه بودFlowerysmile

[عکس: 20130619155127_DSCF2265-Copy.JPG]

[عکس: untitled2.jpg]
پيامبر خدا صلّى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
بر تو باد تلاوت قرآن ، كه آن در زمين براى تو نور است
و در آسمان برايت اندوخته .
پاسخ }
#4
خیلی خوشمزه تر از نان باگت های حاضریه
بازم ممنون
اینم بافت وسطش :

[عکس: 20130619191719_DSCF2289-Copy.JPG]
پيامبر خدا صلّى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
بر تو باد تلاوت قرآن ، كه آن در زمين براى تو نور است
و در آسمان برايت اندوخته .
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
با دستور اول نگین جون فقط فک کنم مخمرم زیاد بود روش ترک خورد شایدم علت دیگه ای داشت Dunnofاما خیلی ترد و لذیذ بود با آرد سبوسدار Yum2
مرسی نگین جون(1782)

[عکس: 20130813140942_DSC08626.jpg]

[عکس: 20130813141737_DSC08628.jpg]
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }
#6
(۲۳-۰۵-۱۳۹۲, ۰۵:۵۱ ب.ظ)McQueen نوشته:  تورو خدا سریع جوابمو بدید
من دارم طبق ارسال 4 دستور نگین نون ساندویچی درست میکنم
وقتی نوشته مایه خمیر باید فعال بشه یعنی چه قدر باید بمونه ؟
وقت دوساعت استراحت باید روش پارچه بندازم یا نه ؟
یه سری درست کردم بعد یه ساعت هیچ فرقی نکرده یعنی پف نکرده
چی کنم ؟crying

ممکنه دمای آبتون نامناسب بوده که خمیر مایه عمل نیومده (بعد از 5-10 دقیقه)
یا خمیر مایه تون خراب شده
در غیر این صورت خمیر بعد از نیم ساعت هم حجمش دو برابر میشه
بله ، میتونین یه پارچه نمدار روی خمیر بندازین


(۱۲-۰۶-۱۳۹۲, ۰۹:۰۱ ق.ظ)mehrnaz91 نوشته:  نگین جون تو ارسال 6 اگه ارد 600 گرمش فقط از یه نوع باشه نونمون خراب میشه؟

نه عزیزم خراب نمیشه
ولی ممکنه کیفیتش مثل آرد ترکیبی نباشه ، ولی خراب نمیشه.


(۱۲-۰۶-۱۳۹۲, ۰۷:۵۷ ب.ظ)yase نوشته:  منظور از مخمر همون مایه خمیره فوریه؟

بله
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#7
سلام نون های خیلی خوشمزززه ساندویچی با دستور نگین جون و کمک نیایش جون(1782)(1782)Wavesmile[عکس: 20130825100345_IMG_0817.jpg]
پاسخ }
#8
اینا مینی نون ساندویچی منه البته با کمک نگین جون
نگین جون دستت درد نکنه خیلی دوست داررررررررررررررررم
Flowerysmile
[عکس: 20130827163234_DSC00245.jpg]

[عکس: 20130827163506_DSC00248.jpg]

حدیث قدسی : هر بنده ای از بندگانم به جای پناه بردن به دیگری با نیت خالص به من پناه آورد ، از کارش چاره جویی میکنم ، حتی اگر آسمانها و زمین و هر آنچه در آنهاست علیه او توطئه کنند.
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
نان ساندويجي با دستور نگين عزيز ... من كه خيييييييييييلي دوست داشتم .... محشششششششرررررررره Yum2Yum2Yum2

[عکس: 20130909120049_05092013845.jpg]

[عکس: 20130909120209_05092013847.jpg]
ممنون نگين جووووون ... Flowerysmile(1782)
كارگر خسته اي سكه اي از جليقه ي كهنه اش بيرون آورد تا صدقه بدهد ، ناگهان جمله ي روي صندوق را ديد و منصرف شد ...
" صدقه عمر را زياد مي كند. "
پاسخ }
#10
[عکس: 20130921015045_DSC02443.JPG]
این هم نان های من
نگین جون ممنونم
پاسخ }