خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 19 رأی - میانگین امتیازات: 2.74
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان ساندویچی

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
نان ساندویچی
[تصویر:  20130619084913_1561.jpg]



مواد لازم:
1 پیمانه شیر
2\1 پیمانه آب ولرم
4\1 پیمانه کره
4 و 1/2 پیمانه آرد
1 قاشق غذاخوری مخمر فوری
2 قاشق غذا خوری شکر
1 و 1/2 قاشق چای خوری نمک
1 تخم مرغ


طرز تهیه:
شیر و کره رو با هم مخلوط کنین و روی حرارت بزارین تا کره ذوب بشه سپس کنار بزارین تا سرد بشه
آب ولرم و شکر و مخمر رو مخلوط کنین و بزارین تا فعال بشه
توی یک کاسه ی بزرگ 2 فنجان آرد رو همراه مخمر و شیر و تخم مرغ و نمک مخلوط کنین
بقیه ی آرد رو اضافه کنین و خوب خمیر رو مخلوط کنین

10 دقیقه خمیر رو روی سطح آرد پاشی استراحت بدین

[تصویر:  20130619084653_1555.jpg]

سپس خمیر رو به 16 گلوله تقسیم کنین و با وردنه باز کنین و رول کنین و توی سینی فر بچینین
یک تا دو ساعت توی دمای اتاق بزارین

[تصویر:  20130619084717_1556.jpg]

[تصویر:  20130619084732_1557.jpg]


[تصویر:  20130619084815_1558.jpg]

[تصویر:  20130619084848_1560.jpg]

فر رو با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنین

10 تا 12 دقیقه توی فر بزارین

برای اینکه روی نان طلایی بشه کمی روغن مایع روی اون بمالین
برای حفظ رطوبت و نرم شدن نان یک کاسه آب هم توی فر بزارین.



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-۵-۱۳۹۲ ۰۸:۰۴ عصر، توسط negin.s.)
۲۹-۳-۱۳۹۲, ۱۰:۲۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
31 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niyayesh*, luna, بانوی مهربانی, bahareh-67, Galaxy, maryam.n.g, sarvenaz32, elipari, niloofar00, شاه مصطفی, )Mitra(, سمیه گلبانو, مهسایی, 1368Sheri, shamiiim, shamim_13, مریم گلبانو, *خاتون, parza, McQueen, قلب, مصى, Atefe joon, mozhgan57, پارانزیم, مهرناز مامانی, نازیلا62, زهرا44, بانوپارمیس, sima25, رز ابی12
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #2
RE: نان ساندویچی
(۲۹-۳-۱۳۹۲ ۱۰:۳۴ صبح)niyayesh* نوشته شده توسط:  نگین جان ممنون از دستور نون ساندویچی
دو تا سوال :
سینی فر باید طبقه وسط گذاشته بشه؟
و این که برای طلایی شدن روی نون ها روغن مایع به تنهایی کفایت می کنه ؟

آره عزیزم ، طبقه ی وسط فر
روغن باعث طلایی شدن و براق شدن روی نون میشه


(۲۹-۳-۱۳۹۲ ۱۰:۴۵ صبح)h1233 نوشته شده توسط:  سلام ممنون از آموزش خوبتون توي تصوير براي رول كردن از وسيله اي استفاده شده يا نه اگه ممكنه يك مختصر توضيح بدين

وسیله ی خاصی نیست عزیزم
با وردنه گلوله ها رو پهن کرده و با دست رول شده
Flowerysmile


(۲۹-۳-۱۳۹۲ ۱۱:۰۴ صبح)farzanekhanoom نوشته شده توسط:  میشه مواد به گرم بگید؟ من 2- 3 بار با دستورات شما که با فنجون بود درست کردم خراب شده

منظور از فنجان همون پیمانه ست

1 فنجان شیر= 227 گرم
2\1 فنجان آب=120 گرم
4\1 فنجان کره =55 گرم
4 و 1/2 فنجان آرد=600 گرم


(۲۹-۳-۱۳۹۲ ۱۱:۲۳ صبح)zahrareza نوشته شده توسط:  نگین جان این نونها رو خودت درست کردی؟همون نان باگت هست؟باهمون مزه وبافت؟

نه عزیزم ، ولی همون باگت هست
از یه سایت عربی ترجمه کردم
ولی به زودی درست میکنم با همین دستور و خبرشو میدمFlowerysmile


(۲۹-۳-۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ عصر)niyayesh* نوشته شده توسط:  نگین جان یه سوال دیگه:
یک دوم فنجان آب دستور ، کجا استفاده می شه ؟
ممنون عزیزم

جا انداخته بودم
درستش کردمgag
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹-۳-۱۳۹۲ ۰۱:۲۰ عصر، توسط negin.s.)
۲۹-۳-۱۳۹۲, ۱۰:۴۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
maryam.n.g, niyayesh*, sara jon joni, )Mitra(, مهسایی, 1368Sheri, shamiiim, سمیه گلبانو, *خاتون, Atefe joon, mozhgan57
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
138
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 129


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: نان ساندویچی
نان باگت با دستور عالی و بی نقص نگین جون

بعد از یک ساعت و نیم استراحت حجمش چند برابر شد

نگین جون ممنون خیلی بافتش نرم و عالی وخوشمزه بودFlowerysmile

[تصویر:  20130619155127_DSCF2265-Copy.JPG]

[تصویر:  untitled2.jpg]
امضای niyayesh*
پيامبر خدا صلّى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
بر تو باد تلاوت قرآن ، كه آن در زمين براى تو نور است
و در آسمان برايت اندوخته .
۲۹-۳-۱۳۹۲, ۰۶:۰۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از niyayesh* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
shamiiim, 1368Sheri, negin.s, نادیاناز, )Mitra(, niloofar00, elipari, *خاتون, McQueen, Atefe joon, mozhgan57, مرضیه مهدی, پارانزیم, گلسان
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
138
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 129


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: نان ساندویچی
خیلی خوشمزه تر از نان باگت های حاضریه
بازم ممنون
اینم بافت وسطش :

[تصویر:  20130619191719_DSCF2289-Copy.JPG]
امضای niyayesh*
پيامبر خدا صلّى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
بر تو باد تلاوت قرآن ، كه آن در زمين براى تو نور است
و در آسمان برايت اندوخته .
۲۹-۳-۱۳۹۲, ۰۸:۴۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از niyayesh* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, )Mitra(, niloofar00, elipari, بانوی مهربانی, قلب, shamiiim, *خاتون, elhaam, laleh joon, Atefe joon, پارانزیم, McQueen, mozhgan57, 1368Sheri
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,320
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 6682


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: نان ساندویچی
با دستور اول نگین جون فقط فک کنم مخمرم زیاد بود روش ترک خورد شایدم علت دیگه ای داشت Dunnofاما خیلی ترد و لذیذ بود با آرد سبوسدار Yum2
مرسی نگین جون(1782)

[تصویر:  20130813140942_DSC08626.jpg]

[تصویر:  20130813141737_DSC08628.jpg]
امضای laleh joon
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲-۵-۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ عصر، توسط laleh joon.)
۲۲-۵-۱۳۹۲, ۰۱:۱۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
16 کاربر از laleh joon به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, گلسان, niloofar00, 1368Sheri, negin.s, dianaz, nirvana-ra, مهرناز مامانی, niyayesh*, mansore66, مصى, Atefe joon, mozhgan57, پارانزیم, شقایق سرخ, شلغم جون

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #6
RE: نان ساندویچی
(۲۳-۵-۱۳۹۲ ۰۵:۵۱ عصر)McQueen نوشته شده توسط:  تورو خدا سریع جوابمو بدید
من دارم طبق ارسال 4 دستور نگین نون ساندویچی درست میکنم
وقتی نوشته مایه خمیر باید فعال بشه یعنی چه قدر باید بمونه ؟
وقت دوساعت استراحت باید روش پارچه بندازم یا نه ؟
یه سری درست کردم بعد یه ساعت هیچ فرقی نکرده یعنی پف نکرده
چی کنم ؟crying

ممکنه دمای آبتون نامناسب بوده که خمیر مایه عمل نیومده (بعد از 5-10 دقیقه)
یا خمیر مایه تون خراب شده
در غیر این صورت خمیر بعد از نیم ساعت هم حجمش دو برابر میشه
بله ، میتونین یه پارچه نمدار روی خمیر بندازین


(۱۲-۶-۱۳۹۲ ۰۹:۰۱ صبح)mehrnaz91 نوشته شده توسط:  نگین جون تو ارسال 6 اگه ارد 600 گرمش فقط از یه نوع باشه نونمون خراب میشه؟

نه عزیزم خراب نمیشه
ولی ممکنه کیفیتش مثل آرد ترکیبی نباشه ، ولی خراب نمیشه.


(۱۲-۶-۱۳۹۲ ۰۷:۵۷ عصر)yase نوشته شده توسط:  منظور از مخمر همون مایه خمیره فوریه؟

بله
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۲۳-۵-۱۳۹۲, ۰۶:۱۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
f.nik, McQueen, z.arghavani, niloofar00, bahareh-67, Atefe joon, kentia, پارانزیم, mozhgan57, mztdr



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد