تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان سفید کره ای
#1
[عکس: 20130127140321_IMG_8146-682x1024.jpg]

مواد لازم:
(توجه: این مواد 2 لوف بزرگ نان به شما میده،میتونین مواد رو نصف کنین)

4 و 1/2 قاشق چای خوری مخمر
3/4 پیمانه آب گرم
1/4 پیمانه شکر دانه ریز
1 قاشق غذا خوری نمک
3 قاشق غذاخوری کره برش خورده و به دمای محیط رسیده
2 و 2/3 پیمانه آب گرم اضافی
9-10 پیمانه آرد سفید
4 قاشق غذا خوری کره ذوب شده برای روی نان
کره اضافی برای چرب کردن قالب


روش تهیه:
مخمر رو در 3/4 فنجان آب ولرم حل کنین و بذارین کنار تا 5 دقیقه بمونه و عمل بیاد
مخمر عمل اومده رو با شکر، نمک، کره،2 و 2/3 پیمانه آب گرم به آرومی مخلوط کنین
مواد رو توی کاسه غذاساز بریزین و به آرامی 5 فنجان آرد رو بهش اضافه و بذارین با سرعت کم مخلوط بشه
آرد باقی مونده رو هم کم کم اضافه و اجازه بدین با سرعت پایین دستگاه خمیر خوب مخلوط و یکدست بشه
حالا بذارین 10 دقیقه خمیر داخل دستگاه ورز داده بشه
بعد خمیر رو توی کاسه بزرگی بذارین و برای یکساعت روشو بپوشونین تا استراحت کنه و حجمش دو برابر بشه
دو تا قالب لوف 22 سانتی رو با کره خوب چرب کنین
خمیر رو به دو قسمت مساوی تقسیم کمی ورز بدین و با وردنه هر کدوم رو به مربعی به ابعاد 30 در 30 سانت باز کنین و بعد رول کنین و داخل این دو قالب بذارین به این صورت که دو انتهای رولهارو زیر خمیر جمع کنین و داخل قالب بذارین
روی قالب هارو بپوشونین وب ذارین یک ساعت دیگه استراحت کنه

بعد روی خمیر رو کاملا با کره آب شده بپوشونین و قالب ها رو در طبقه وسط فر از پیش گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد برای مدت 15 دقیقه قرار بدین
بعد از گذشت یک ربع روی قالب هارو برای اینکه روی نوونها زیاد قهوه ای نشه با فویل آلومینیوم بپوشونین و بذارین 15 دقیقه دیگه بپزه

بعد از پخت نون هارو از قالب خارج کرده روی پایه فلزی قرار بدین تا خنک بشن


[عکس: 20130127140339_IMG_8217-682x1024.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }