خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان سنگفرشی (نان میمونی)

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
نان سنگفرشی (نان میمونی)
[عکس: 20121121090131_DSC04367.JPG]

مواد لازم:
برای خمیر :

500 گرم آرد سفید
1 قاشق چایخوری دارچین
1 و1/2 قاشق چایخوری نمک
کره55 گرم
2 عدد تخم مرغ هم زده
2 قاشق غذاخوری عسل
3 قاشق چایخوری مایه خمیر
شیر 175 میلی لیتر

شکر ریز 150 گرم
2 قاشق چایخوری دارچین

برای سس کاراملی:
کره 200 گرم
شکر قهوه ای 100 گرم

طرز تهیه خمیر:
فر رو با دما 200 درجه سانتیگراد گرم کنید
شیر ولرم رو با مایه خمیر مخلوط کنید و کنار بزارید تا عمل بیاد
توی یه کاسه بزرگ آرد ، نمک ،دارچین رو با هم الک و تکه های کره رو بهشون اضافه کنید


[عکس: 20121121085752_DSC04309.JPG]

حالا موقع اینه که همه مواد یعنی مخمر ، مواد خشک ،تخم مرغ و عسل رو با هم مخلوط کنید و ورز بدین تا خمیر نرمی بدست بیارید

[عکس: 20121121085810_DSC04310.JPG]

[عکس: 20121121085824_DSC04315.JPG]

خمیر رو بپوشونید و تو جای گرم بزارید تا تغییر اندازه بده ، پس از 10 دقیقه استراحت شما باید همچین خمیری داشته باشین

[عکس: 20121121085852_DSC04316.JPG]

خمیر ها رو رول کنید و با چاقو برش بزنید و با دارچین و شکر خوب هم بزنید تا به همه جای خمیر بچسبه بعد توی قالب بریزید

[عکس: 20121121085912_DSC04323.JPG] [عکس: 20121121085925_DSC04326.JPG]

[عکس: 20121121085944_DSC04329.JPG] [عکس: 20121121090024_DSC04330.JPG]

کره و شکر رو روی حرارت بزارید تا باهم ذوب و غلیظ بشن ، کارامل آماده شدهتون رو روی خمیر ها بریزید

[عکس: 20121121090048_DSC04344.JPG]

35-40 دقیقه داخل فر بذارید تا بپزه
بعد از اینکه از فر بیرون آوردید 15 دقیقه اجازه بدید تا خنک بشه و داخل ظرفتون برگردونید.


[عکس: 20121121090159_DSC04369.JPG]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
21-11-2012, 11:39 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #2
نان میمونی کوچک
[عکس: 20121126075326_2.jpg]

مواد لازم برای 12 عدد:
750 گرم خمیر پیتزا
8 قاشق غذا خوری کره
2 قاشق چای خوری وانیل
1 قاشق غذا خوری دارچین
1 قاشق چای خوری زنجبیل
1/4 قاشق چای خوری نمک
2/3 فنجان مخلوط میوه های خشک شده، از جمله : کشمش،زغال اخته ،انجیر و قیسی ...
1-2 عدد سیب(حدود 250 گرم کافیه)
1 عدد لیمو ترش (اگه نداشتین آبلیمو)
1 فنجان شکر
کمی آرد اضافه

برای سس شیری:
1 قاشق غذا خوری خامه یا شیر
2 قاشق چای خوری عسل
آب لیمو، حدود 3 قاشق غذا خوری
1 فنجان پودر شکر

طرز تهیه:
کره رو ذوب کنید و بعد از اینکه خنک شد با وانیل ، دارچین ، زنجبیل و نمک هم بزنید
میوه های خشک رو ریز ریز کنید و با سیب پوست کنده و خرد شده توی یه کاسه بریزین و با شکر و لیمو ترش هم بزنید و به مواد بالا اضافه کنید
خمیر پیتزا رو کم کم به مواد بالا اضافه کنید تا خمیری بدست بیارین که به دستتون نچسبه (اگه زیاد از حد چسبناک بود آرد اضافه کنید و ورز بدید )و خمیر رو باید حدود 1 ساعت تو یخچال بزارید ،میتونینخمیر رو گلوله اش کنید (یا لوله ای کنین و با چاقو برش بزنید) ،
داخل قالبهای مافین رو با گلوله های آماده شده تون پر کنین و با دمای 200 درجه سانتیگراد حدود 20 تا 25 دقیقه بذارید تا بپزن و با سس روی اونها رو تزئین کنید.

سس شیری:
خامه یا شیر رو روی حرارت (ماکروویو) گرم کنید و با عسل و پودر شکرو آب لیمو هم بزنید تا غلیظ بشه.(هم با خامه میشه درست کرد هم شیر ، ولی با خامه غلیظ تره) ، کنار بزارین تا خنک بشه.

(اگه بخواین میتونین با این روش خمیر رو خودتون درست کنید)
خمیر نان :
2 قاشق چای خوری مایه خمیر
3 و1/2 فنجان آرد
1 و1/2 قاشق چای خوری نمک
2 قاشق غذاخوری روغن
1 و1/4 فنجان آب ولرم
1 قاشق غذاخوری شکر
مخمر را با آرد ، شکر و نمک در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. به آرامی آب و روغن ولرم رو با هم مخلوط کنید و وسط مواد خشک بریزید تا خمیر صاف و چسبناک و انعطاف پذیری بدست بیارید.(5-7 دقیقه با دست ورز بدید)



[عکس: 20121126074711_1.jpg]

[عکس: 20121126075405_.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
26-11-2012, 10:25 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #3
RE: نان سنگفرشی (نان میمونی)
[عکس: 20130415183459_Homemade-Monkey-Bread-wit...auce-3.jpg]


مواد لازم برای خمیر :
2 و 1/4 قاشق چای خوری مایه ی خمیر
1/4 فنجان آب گرم
1 و 1/4 فنجان گرم شیر پر چرب
1/3 فنجان کره ذوب شده
1/4 پیمانه شکر
2 عدد تخم مرغ (بزرگ)
1 قاشق چای خوری نمک
5 فنجان آرد

سس کاراملی :
1/2 فنجان کره
1 فنجان شکر قهوه ای
3 قاشق غذاخوری خامه

1/2 فنجان کره ذوب شده برای چرب کردن قالب
1 فنجان شکر دانه ریز
1 تا 1.5 قاشق غذا خوری دارچین
4/3 پیمانه گردوی خرد شده

طرز تهیه:
مایه ی خمیر رو با آب گرم مخلوط کنید و بزارید تا به عمل بیاد
سپس شیر ، کره ی ذوب شده ، نمک ، تخم مرغ شکر ، 3 فنجان آرد رو به مایه اضافه کنید و با دست ورز بدید ( اگه خمیرتون شل بود کم کم آرد رو اضافه کنید ، حداکثر تا 5 فنجان )
خمیر رو داخل کیسه ی پلاستیکی و چرب شدهمدت 8 ساعت استراحت بدید
برای درست کردن سس کاراملی کره رو داخل قابلمه ی کوچکی ذوب کنید و شکر قهوه ای و خامه رو بهش اضافه کنید و مدام هم بزنید تا سس تون یکدست بشه
شکر دانه ریز رو با دارچین مخلوط کنید
خمیر رو بیرون بیارید و کمی ورز بدید و گلوله هایی به اندازه ی نارنگی کوچک درست کنید (حدود 40 تا 45 تا میشه)
فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید
داخل قالب رو با کره چرب کنید و گلوله ها رو داخل اون بچینید و از مخلوط شکرو دارچین و گردوی خرد شده روی اون بپاشید و در پایان سس کاراملی رو روی اون بریزید و برای 30-35 دقیقه توی فر بزارید


[عکس: 20130415183711_1.jpg]


پس از پخت 5 تا 10 دقیقه وارونه بزارید تا خنک بشه
موقع سرو با همون سس کاراملی اون رو تزیین کنید


[عکس: 20130415183603_2.jpg]

[عکس: 20130415183519_Homemade-Monkey-Bread-wit...auce-8.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
15-04-2013, 08:08 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد