خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان سوخاری شیرین

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
152
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 321


محل سکونت :
ارسال: #1
نان سوخاری شیرین
سوخاری شیرین نوعی شیرینی است که به لحاظ طعم بسیار شبیه به زولبیا و بامیه است ولی روش پختی ساده و سریع دارد.

این شیرینی در ماه رمضان در مناطق سردسیر شمال کشور و خطه آذربایجان پخته می‌شود. علاوه بر این، سوخاری شیرین می‌تواند صبحانه‌ای مقوی و لذیذ برای بچه‌ها باشد.

مواد لازم برای 8 نفر:

- نان سوخاری 200 گرم
- کره 250 گرم
- آب یک پیمانه
- شکر نصف پیمانه
- زعفران ساییده شده یک قاشق چای‌خوری سرپر
توضیح: نان سوخاری را می‌توانید به صورت بسته‌ای یا باز و کیلویی از سوپرمارکت‌ها و محل فروش نان‌های فانتزی تهیه کنید.

طرز تهیه:

تابه بزرگی آماده کنید و کره را داخل آن بریزید. تابه را روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید و صبر کنید تا کره آب شود.

حالا نان‌های سوخاری را تک‌تک داخل کره قرار دهید و بگذارید تا یک طرف آنها سرخ شده و طلایی‌رنگ شود. پس از آنکه یک طرف نان‌های سوخاری سرخ شد، آنها را برگردانید و بگذارید طرف دیگرشان نیز طلایی‌رنگ شود.

وقتی مرحله سرخ کردن سوخاری‌ها در کره به پایان رسید، آنها را در ظرف دیگری بگذارید و مشغول درست کردن شیره شوید.

طرز تهیه شیره: یک قابلمه متوسط را آماده کنید و یک پیمانه آب را همراه شکر داخل آن بریزید و قابلمه را روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید تا در اثر حرارت، شکر کم‌کم در آب حل شود.

سپس زعفران ساییده شده - که در یک‌چهارم پیمانه آب جوشیده حل کرده بودید– را به آن اضافه کنید و بگذارید تا این محلول به جوش آمده و قوام آید.

پس از اینکه این شربت یا همان شیره قوام آمد، با توجه به اندازه قابلمه، چند عدد نان سوخاری سرخ شده را داخل این شیره قرار دهید و بگذارید یکی دو جوش بزند؛ سپس آنها را با کفگیر سوراخ‌دار خارج کنید.

پس از اینکه تمام نان سوخاری‌ها را از داخل شیره خارج کردید، آنها را در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.

نکته 1: برای آنکه شربت خوب قوام آید، مدت 5 دقیقه آن را حرارت دهید.

نکته 2: بیش از ظرفیت قابلمه، سوخاری‌ها را به طور همزمان روی هم داخل شیره قرار ندهید زیرا به این ترتیب، سوخاری‌ها به‌هم چسبیده و له می‌شوند.

نکته3:‌ برای اینکه مقدار اضافی کره سوخاری‌ها کمی از آن خارج شود، آنها را پس از سرخ کردن روی دستمال کاغذی حوله‌ای بچینید و روی آن کمی فشار دهید تا مقداری از کره اضافی به دستمال کاغذی منتقل شود.

نکته4: برای تسریع در کارتان هنگام مهمانی می‌توانید هر دو مرحله یعنی سرخ کردن سوخاری‌ها و آماده کردن شیره را از قبل انجام داده و آنها را در یخچال نگهداری کنید.

سپس حدود 10 دقیقه پیش از سرو کردن، شیره را داغ کنید و سوخاری‌ها را داخل آن بیندازید.

[تصویر:  20140131224142_11-1-11-115131bered-2110-mm.jpg]
علت ویرایش اپلود عکس
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-۱۱-۱۳۹۲ ۱۰:۴۳ عصر، توسط mozhgan57.)
۱-۳-۱۳۹۱, ۰۳:۳۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از anna63 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mozhgan57, azam1360, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
98
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۳
مدال ها

اعتبار: 874


محل سکونت : تبریز
ارسال: #2
RE: نان سوخاری شیرین
[تصویر:  20150121123735_IMG_2355kiiok.jpg]
برای بچه ها خیلی خوشمزه است منم کوچیک بودم مامانم واسم درست میکرد با چایی میچسبهYum2
۱-۱۱-۱۳۹۳, ۱۲:۴۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از azam1360 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, naghmeh24, Akatora, گلسان



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد