تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان سیب زمینی
#1

[عکس: 20120925125334_558744_487966784548627_1636224253_n.jpg]

مواد لازم:
4 عدد سیب زمینی متوسط آبپز
1 فنجان شیر
1 قاشق غذا خوری مخمر خشک
1 فنجان پودر شکر
3 عدد تخم مرغ
نصف لیوان روغن آفتابگردان
5 فنجان آرد
1 زرده تخم مرغ
نمک
2 قاشق غذا خوری سیاه دانه

روش تهیه:
شکر و مخمر رو به شیر ولرم اضافه کنین و روشو بپوشونین و مدت 15 دقیقه بذارین بمونه تا عمل بیاد

سیب زمینی هارو رنده کنین
تخم مرغ، روغن آفتابگردان، نمک، شیر تخمیر شده رو با سیب زمینی مخلوط کنید.
آرد رو کم کم اضافه و مخلوط کنین تا خمیر نرمی بدست بیاد
روی ظرف خمیر رو ب
وشونین و به مدت یک ساعت بذارین استراحت کنه
خمیر رو به فرم دلخواه در بیارین و روی سینی فر چرب شده با فاصله بچینین و روش رو با زرده تخم مرغ و سیاه دونه رومال کنین
سینی رو توی فر 180 درجه به مدت 30 دقیقه قرار بدین تا نون ها آماده بشه


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
[عکس: 20130419165628_IMG_4791-560x841.jpg]

مواد لازم:
1 عدد سیب زمینی بزرگ
2 عدد تخم مرغ
1/4 قاشق غذاخوری مایه خمیر
1/4 فنجان آب گرم
2/3 فنجان شکر
1 قاشق چایخوری نمک
4 و1/2 فنجان آرد
3/4 فنجان گردو
1/2 فنجان کره در دمای اتاق
1 تخم مرغ + 1 قاشق غذاخوری آب


طرز تهیه:
فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید
سیب زمینی رو پوست بکنید و خرد کنید و 20 دقیقه توی فر بزارید تا بپزه ، بعد از پخت اون رو با چنگال له کنید
[عکس: 20130419165742_IMG_4757-560x372.jpg]

مایه خمیر رو توی آب گرم حل کنید
تخم مرغ و1/3 فنجان شکر رو همراه مایه خمیر به سیب زمینی ها اضافه کنید
کره و باقی شکر رو با هم بزنید و همراه نصف مقدار گردوی خرد شده به خمیر اضافه کنید
آرد رو کم کم به مواد اضافه کنید تا جایی که خمیرتون به انسجام مورد نظر برسه (ممکنه مقدار کمتری آرد احتیاج داشته باشید)
قالب مستطیلی رو چرب کنید و خمیر رو به گلوله های کوچکی تقسیم کنید و توی قالب بچینید و روی اون گردوی خرد شده بپاشید و مخلوط تخم مرغ و آب روی اون بمالید
[عکس: 20130419165829_IMG_4776-560x372.jpg]

دمای فر رو تا 190 درجه سانتیگراد افزایش بدید ومدت 45 دقیقه توی فر بزارید تا روی اون طلایی بشه
این نان رو میتونیید با عسل و خامه و کره میل کنید


[عکس: 20130419165645_IMG_4781-560x372.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#3
نان سیب زمینی من درآوردی
سیب زمینی پخته رنده +کره 100 گرم +مخمر 1 ق م+آب ولرم یک چهارم لیوان +آرد به حدی که به دست نچسبه +فلفل و نمک Yum2
رومال هم یادم رفت Dash2

[عکس: 20140620225859_IMG_3079.jpg]

[عکس: 20140620230346_IMG_3081.jpg]
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }
#4
[عکس: 20140913135243_slicedpotatobread2.jpg]

مواد لازم (2 قرص) :
1 پیمانه سیب زمینی پخته و ریز زرنده شده
2 عدد تخم مرغ همزده
کره نرم 1/2 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق غذاخوری مایه خمیر فوری
1/2 پیمانه شیر گرم(دمای 110 درجه)
3 و 1/2 پیمانه آرد


روش تهیه:
در کاسه مخلوط کن سیب زمینی، تخم مرغ و کره رو با هم بزنین تا خوب ترکیب بشه
  بعد شکر، نمک، مخمر و شیر گرم رو اضافه و بذارین همچنان دستگاه به هم زدن ادامه بده(میتونین این مراحل رو با ورز دادن دستی هم انجام بدین)
حالا قلاب مخلوط کن رو در بیارین و قلاب خمیرگیر رو جایگزین کنی و با سرعت کم دستگاه رو روشن کنین و 3 پیمانه آرد رو کم کم اضافه کنین و بذارین مخلوط کن به مدت 5 دقیقه به ورز دادن ادامه بده
بعد از این مدت اگه خمیر هنوز چسبناک بود باقی آرد رو هم قاشق قاشق اضافه کنین و بذارین 4 دقیقه دیگه خمیر ورز بگیره تا منسجم بشه
  خمیر باید حدود 8 تا 10 دقیقه کلا ورز داده بشه
دستگاهه رو خاموش کنین و خمیر رو چک کنین اگه به دستتون نچسبید آماده س در غیر اینصورت 1/4 پیمانه آرد دیگه قاشق قاشق اضافه و بذارین به مدت 1 تا 2 دقیقه دیگه ورز بخوره

خمیر روبه دو قسمت مساوی تقسیم و روی سطح آردپاشی شده پهن کنین و مثل شکل رول کنین

[عکس: 20140913134334_Potatobreaddough2.jpg]

[عکس: 20140913134940_Potatobreaddough3.jpg]

[عکس: 20140913135022_Potatobreaddough4.jpg]

رول خمیر رو در قالب های لوف که از قبل چرب کردین قرار بدین طوریکه قسمت درز رول خمیر زیر قرار بگیره
روی قالب رو با حوله بپوشونین و درجای نسبتا گرمی به مدت یک ساعت قرار بدین

[عکس: 20140913135107_potatobreaddough5.jpg]


روی خمیر رو با کره نرم و زرده تخم مرغ رومال کنین
و در طبقه وسط فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 25 تا 35 دقیقه درفر قرار بدین(اگه دماسنج مخصوص غذا دارین چک کنین تا دمای داخلی نان 190 درجه باشه)

[عکس: 20140913135209_PotatoBreadLoaf.jpg]

این نان رو میتونین بسته بندی کرده در فریزر نگهداری کنین

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
این هم نان سیب زمینی خوشمزه من با دستوری متفاوت 3333
[عکس: 20150512004700_.jpg]
این هم بافتش
[عکس: 20150512004739_.jpg]

با اینکه من از آرد محلی و با سبوس استفاده کردم ولی بافتش خیلی نرم و خوب شد2727

این هم دستورش
مواد لازم
زیره 2 ق چ
شکر 1 ق چ
خمیر مایه 20 گرم
شیر گرم 170 میلی لیتر
کره 30 گرم
بهبود دهنده 1/4 ق غ
آرد نیم کیلو
سیب زمینی 300 گرم
نمک 1 ق چ
تخم مرغ 1 عدد
اول سیب زمینی ها را می پزیم و با گوشت کوب له می کنیم. آرد - بهبود دهنده و نمک را مخلوط می کنیم و سه بار الک می کنیم. خمیر مایه و شکر را مخلوط می کنیم اگر دوست داشتیم هم می تونیم بذاریم خمیر مایه عمل بیاد. تخم مرغ - شیر - سیب زمینی - کره و زیره را نیز با هم مخلوط میکنیم. کم کم همه مواد را به هم مخلوط می کنیم و خمیر را حسابی ورز می دهیم. 1 ساعت بهش استراحت می دیم و بعد بهش شکل می دیم و دوباره نیم ساعت بهش استراحت می دیم. و در فر از قبل گرم شده به مدت 40 دقیقه با دمای 200 درجه می پزیم
منبع از سایت سوران
30
پاسخ }
#6
سلاام...
اوقات ب کام...
با تشکر از تک تک دوستان هنرمند...
نان سیب زمینی من با استفاده ار دستور # 4
البته با کیک پز برقی پختم...

حذف عکس بدلیل سایز بیش از حد مجاز
آموزش ریسایز عکس
من ملک بودم و فردوس برین جایم بود
آدم آورد در این دیر خراب آبادم...
پاسخ }
#7
نان سیب زمینی خوشمزه با رویه کاستارد 3

مواد لازم:
ارد 3 پیمانه . سیب زمینی پخته و له شده 100 گرم- شکر 50 گرم - نمک نصف قاشق چایخوری - مخمر 1 قاشق غذاخوری - شیر 1 پیمانه - کره 25 گرم
طرز تهیه:
مخمر را با 1 ق شکر و کمی اب بگذارید تا پف کنه .بعد با مابقی مواد بجز شیر مخلوط کنید سپس شیررو کم کم بریزید تا وقتی خمیر یکدست و نچسب بدست بیاد . ممکنه بسته به کیفیت اردها کمتر مصرف بشه.
اجازه بدید در جای گرم حجم دو برابر بشه . خمیر رو به 16 قسمت تقسیم کنید و در سینی چرب شده با فاصله قرار بدید دوباره روی ان رو پوشانده و 40 دقیقه زمان بدید تا حجمش دوبرابر بشه .
روی خمیرها را با مخلوط زرده تخم مرغ و کمی شیر رومال کرده و کاستارد کمی غلیظ رو در کیسه ریخته و بصورت نواری روی خمیرها بریزید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت 30 دقیقه یا بیشتر تا روی نانها طلایی بشن قرار بدید...

به روایت تصویر

قبلل و بعد استراحت اولیه خمیر

[عکس: 20151111104658_Photo4633.jpg]
[عکس: 20151111104741_Photo4635.jpg]

قبل و بعد استراحت ثانویه

[عکس: 20151111104829_Photo4637.jpg]
[عکس: 20151111104911_Photo4639.jpg]

روی خمیرها رومال و کاستارد زده
[عکس: 20151111105005_Photo4641.jpg]

نتیجه نهایی
[عکس: 20151111105051_Photo4642.jpg]

83
[عکس: 20151225233921_m.jpg]
پاسخ }