خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان سیب و عسل

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
نان سیب و عسل
[تصویر:  20121014113418_.jpg]


مواد لازم :
1و 1/2 فنجان آب ولرم
1 قاشق غذاخوری مایه خمیر
1 قاشق چایخوری شکر
1 تخم مرغ
3 زرده تخم مرغ
3/4 فنجان عسل
2 قاشق غذاخوری روغن
2 قاشق چایخوری وانیل
2 قاشق چایخوری نمک
5 تا 7 فنجان آرد
3 سیب متوسط بدون پوست و حبه قندی خرد شده
1فنجان

طرز تهیه:
در کاسه ای بزرگ مایه خمیر ،1 ق چ شکر و 1/4 فنجان آب ولرم را با هم مخلوط کرده و 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر عمل بیاید.(عدم این اتفاق نشانه آن است که خمیر مایه شما فاسد است)
سپس باقیمانده آب ولرم، تخم مرغها ،عسل ،روغن مایع،وانیل و نمک را به کاسه اضافه کنید و با هم مخلوط نمائید.
آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر صاف ویکدستی حاصل شود (چسبندگی نداشته باشد).
قابلمه ای را پر از آب جوش کنید و داخل طبقه پایینی فر قرار دهید روی ای روی ظرف حاوی خمیر بگذارید و ظرف را روی طبقه بالایی فر قرار داده و یک ساعت به خمیر استراحت دهید (بدون اینکه فر را روشن کنید.)
در کاسه ای سیبهای خرد شده و 1/2 ق چ نمک و 1/4 فنجان شکر همراه 1 ق چ دارچین را با هم مخلوط کنید.
حجم خمیر باید 2 برابر شود.خمیر را روی سطح کار گذاشته و به 2 نیمه مساوی تقسیم کنید و و هر قطعه را به 4 قسمت برش دهید.
خمیر ها را روی سطح کار پهن کنید(طول خمیر بین 40 تا 45 سانت باشد) و وسط آنها از مخلوط سیب بریزید (از لبه خمیر 1/5 سانت فاصله دهید)و خمیر را رول کنید .
برای تمام قسمتهای برش خورده خمیر همین کار را تکرار کنید.

[تصویر:  20121014113656_1.jpg]

سپس مطابق شکل پائین خمیر را به هم ببافید و روی خمیر زرده تخم مرغ (کمی رقیق شده با آب) مالیده و یک قاشق شکر روی نان بپاشید.
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید وسینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و نان را بمدت 45دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.
پس از پخت نان را روی سیم خنک کننده قرار دهید.



[تصویر:  20121014114111_2.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰-۸-۱۳۹۱ ۱۲:۱۰ عصر، توسط negin.s.)
۲۳-۷-۱۳۹۱, ۰۱:۱۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نياز, )Mitra(, papary, homa4290, پارانزیم, Galaxy, hhaannii, memol.rm, shams, پری سان61, سمیه گلبانو, kapsul, 1368Sheri, azam1360, قلب
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #2
نان سیب
[تصویر:  20121216080301_.jpg]

[تصویر:  20121216080133_1.jpg]


مواد لازم:
2 قاشق غذاخوری آب گرم
2 ¼ قاشق چایخوری مایه خمیر
نمک به مقدار خیلی کم
½ فنجان شیر ولرم
6 قاشق غذاخوری شکر
5 قاشق غذاخوری کره خرد شده و در دمای اتاق
1 قاشق چایخوری نمک
2 عدد زرده تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق
پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق چایخوری
½ قاشق چایخوری هل
¼ قاشق چایخوری جوز
2 و¼ فنجان آرد

برای مواد میانی :
4 قاشق غذاخوری کره
½ فنجان شکر قهوه ای
6 عدد ​​سیب متوسط زرد، پوست کنده ، خرد شده
1 قاشق غذاخوری رنده پوست پرتقال یا لیمو
1 قاشق چایخوری دارچین
¼ قاشق چایخوری هل
¼ قاشق چایخوری جوز
1/3 فنجان بیسکویت ساده خرد شده

شربت :
½ فنجان پودر قند
1 قاشق غذاخوری آب پرتقال


1 عدد تخم مرغ +2 قاشق چایخوری آب برای روی نان

طرز تهیه:
خمیر : 2 ق آب گرم و کمی شکر رو توی یه کاسه کوچک همراه مخمر مخلوط کرده و با پوشش 15-15 دقیقه کنار بزارید تا دو برابر بشه
بقیه شکر ، کره ، شیر و نمک رو روی حرارت با هم بزنید و مخلوط کنید (مخلوط فقط باید گرم بشه نباید شروع به جوشیدن کنه)
بعد از اینکه مخلوط خنک شد تخم مرغ ها رو اضافه کنید و به کمک همزن با بقیه مواد مخلوط کنید
خمیر رو داخل نایلون گذاشته 1ساعت به آن استراحت بدید
مواد میانی:کره رو روی حرارت ذوب کنید و شکر قهوه ای رو به اون اضافه کنید بعد از اینکه شکرخوب حل شد ، بقیه مواد رو اضافه کرده و پس از اینکه با هم مخلوط شدن (حدود 10 دقیقه با حرارت کم) از حرارت بردارید
فر رو با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید
خمیر رو روی سطح آرد پاشی شده پهن کنید و اطراف اون رو به صورت نوارهای باریک برش بزنید، از مواد میانی داخل خمیر گذاشته و اونو تا بصورت گیس بافت بزنید و 25-30 دقیقه داخل فر بزارید تا بپزه
شربت : پودر قند و آب پرتقال رو با هم مخلوط کنید و روی نانها بمالید.


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۲۶-۹-۱۳۹۱, ۱۰:۴۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
)Mitra(, نياز, papary, سمیه گلبانو, aida1352, پارانزیم, Galaxy, hhaannii, خانم طلایی, ترانه خانم, shamiiim, memol.rm, پری سان61, 1368Sheri
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #3
RE: نان سیب و عسل
[تصویر:  20130211123217_donut015pix640.jpg.jpg]


مواد لازم:
2 فنجان آرد
3/4 فنجان شیر گرم
2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
2 قاشق غذاخوری شکر
1/5 قاشق چایخوری مایه خمیر
1/2 قاشق چایخوری نمک
3 عدد سیب خرد شده،نازک

مواد رویی :
1/4 فنجان کره ذوب شده
1/4 فنجان پودر قند

طرز تهیه:
آرد ، شکر ، نمک و مایه خمیر رو با هم داخل کاسه مخلوط کنید
شیر گرم رو به مواد اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیارین
تا 8 دقیقه خمیر رو ورز بدید تا کاملا یکدست با هم مخلوط بشه و 1/5 ساعت با پوشش یک جای گرم بزارین تا حجمش 2 برابر بشه
خمیر رو روی سطح کار پهن کنید و به شکل نواره های باریک برش بزنید

[تصویر:  20130211123120_donut01pix640.jpg.jpg]

قالب رو چرب کنید و خمیر رو رول کنید و لابه لای خمیر سیب بچینید و طبق شکل تا پایان قالب رو پر کنید

[تصویر:  20130211123316_donutpix640.jpg.jpg]

[تصویر:  20130211123200_donut06pix640.jpg.jpg]

فر رو با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید و نان رو مدت 45 دقیقه توی فر بزارید
20 تا 25 دقیقه از بالا حرارت بدید تا روی نان طلایی بشه
در پایان کره و پودر قند رو روی نان بمالید و سرو کنید.


[تصویر:  20130211123233_donut22pix640.jpg.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۲۳-۱۱-۱۳۹۱, ۰۳:۰۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
162, Galaxy, ترانه خانم, shamiiim, )Mitra(, memol.rm, سمیه گلبانو, 1368Sheri
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #4
RE: نان سیب و عسل
[تصویر:  20130419161912_Apple-Braid-2.jpg]

برای مواد میانی:
3 متوسط ​​سیب
3 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
1 و1/2 قاشق چای خوری دارچین
2 قاشق چای خوری آب لیمو
2 قاشق غذاخوری عسل

برای نان :
2 و1/2 فنجان آرد
1/4 فنجان شکر دانه ریز
1 قاشق غذا خوری مایه خمیر
3/4 قاشق چای خوری نمک
1 فنجان آب گرم
2و 1/4 قاشق چای خوری روغن

برای شربت روی نان:
شکر 1/3 فنجان
5 قاشق چای خوری خامه
1/2 قاشق چای خوری وانیل
نمک و جوز مقدار خیـــــلی کم


طرز تهیه:
فر رو از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید
سیب ها رو پوست بکنید و خرد کنید و با شکر و دارچین و عسل و آبلیمو مدت 15 دقیقه با حرارت متوسط بپزید (نزارید شکل سیبها تغییر کنه ، فقط کمی بپزه)
[تصویر:  20130419161618_thinly-slice-apples-then-...n-half.jpg]

[تصویر:  20130419161759_cinnamon-apple-filling.jpg]

مایه ی خمیر رو با نصف فنجان آب گرم مخلوط کنید
مواد خشک خمیر رو با هم مخلوط کنید و نصف فنجان آب و روغن رو با هم ترکیب کنید
سینی فر رو چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشونید
خمیر رو کف سینی پهن کنید و طبق تصویر برش بزنید
مخلوط سیب رو وسط خمیر بریزید و به شکل گیس بافت خمیر رو ببندید و مدت 25 دقیقه توی فر بزارید تا روی نان کمی طلایی بشه
[تصویر:  20130419161658_How-to-Assemble-the-Apple-Braid.jpg]

برای درست کردن شربت ، همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت بزارید و در پایان وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید و از حرارت بردارید
بعد از خنک شدن نان و شربت اون رو روی نان بمالید

[تصویر:  20130419161852_Brush-the-braid-with-glaz...et-dry.jpg]


[تصویر:  20130419161637_Slice-of-Apple-Braid.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۳۰-۱-۱۳۹۲, ۰۵:۵۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, )Mitra(, memol.rm, پری سان61, shamiiim, 1368Sheri
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
522
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 1162


محل سکونت : تبـ ارومیه ــریز
ارسال: #5
RE: نان سیب و عسل
اينم نان سيب وعسل منYum2 عالي بود نگين جان
[تصویر:  20130521051706_.jpg]

[تصویر:  20130521051917_.jpg]

[تصویر:  20130521051945_.jpg]

[تصویر:  20130521052016_.jpg]

[تصویر:  20130521052126_.jpg]

[تصویر:  20130521052209_.jpg]

[تصویر:  20130521052302_.jpg]
امضای پری سان61
وقتی سکوت خدا را در برابر عبادتت دیدی،نگو خدا با من قهر است.
او به تمام کائنات فرمان سکوت داده،تا حرف دل تو را بشنود.پس حرف دلت را بگو....
۳۱-۲-۱۳۹۲, ۰۶:۵۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از پری سان61 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
f.nik, )Mitra(, negin.s, shamiiim, kapsul, 1368Sheri, yasamin zahra

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
617
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۲
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 4966


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: نان سیب و عسل
با همون دستور یک با این تفاوت که من سیب رو رنده درشت کردم توی کره تفت دادم بهش 4 ق غ شکر اضافه کردو و دارچین و ریختم وسط خمیرم خمیر رو گلوله کردم و گذاشتم توی کپسول و در قالب مافین . یه چوب شور برای چوبش و چون حال درست کردن فوندانت یا رویال ایسینگ نداشتم برگشو از کاهو بریدم 22
خیـــــــــــــــــــلی عالی بود ممنون نگین جون 27

[تصویر:  20150808163928_IMG_20150804_202044_634.jpg]

[تصویر:  20150808163947_IMG_20150804_213349.jpg]

[تصویر:  20150808163940_IMG_20150804_213205.jpg]

[تصویر:  20150808163958_IMG_20150805_115350.jpg]
امضای معصومه خانومی
[تصویر:  20151006172726_pic307_www.jahaniha.com_54.jpg]
۱۷-۵-۱۳۹۴, ۰۳:۴۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
17 کاربر از معصومه خانومی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
azam1360, mozhgan57, negare, z.arghavani, 1368Sheri, ایران دخت, ریحون گلی$, ساینا70, mojgan776, نم نم بارون, samaneh1990, yasamin zahra, شاتوت, بهار_ح58, N-M, vidia, negin.s



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد