خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان سیمیت

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,302
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
نان سیمیت
[تصویر:  20120717195730_rth.jpg]

مواد لازم:

* 10 گرم خمیر مایه

* 1 فنجان شیر گرم

* 1 فنجان آب گرم

* 1.5 قاشق غذاخوری شکر

* 1.5 قاشق چای خوری نمک

* 1 عدد تخم مرغ بزرگ

* 2 قاشق غذاخوری روغن کانولا(روغن مایع)

* 2 قاشق غذاخوری کره

* 5 فنجان آرد


رومال:

* 1 فنجان دانه کنجد

* 2 قاشق غذا خوری ملاس (از شکر قهوه ای هم میتونین استفاده کنین)

* نیم لیوان آب


آماده سازی:

کنجد هارو در یه ظرف تفلون روی حرارت متوسط تفت بدین تا برشته بشن ولی نسوزن

شیر گرم، آب، شکر و مخمر با هم، هم بزنید تا مخمر به طور کامل حل بشه
مخلوط رو به آرد ، روغن، کره ذوب شده، تخم مرغ، و نمک اضافه کنید و خوب مخلوط کنین
خمیر بدست اومده رو یک ساعت استراحت بدین

خمیر رو به 8 قسمت مساوی تقسیم کنین
و بصورت زیر عمل کنین:
[تصویر:  20150709104019__DSC0960.JPG]
[تصویر:  20150709104042__DSC0961.JPG]
[تصویر:  20150709104138__DSC0959.JPG]

ملاس و آب رو با هم مخلوط کنین و روی خمیر بمالین و از کنجدهای برشته روش بپاشین(شکر قهوه ای و آب رو روی حرارت بذارین تا حل بشه و کمی غلیظ بشه و بذارین کنار تا خنک بشه و بجای ترکیب ملاس و آب استفاده کنین)

خمیر هارو توی سینی فر بچینین و با دمای 180 درجه حدود 40 دقیقه بذارین بپزه



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۷-۴-۱۳۹۱, ۰۹:۳۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سمیه گلبانو, پارانزیم, McQueen, negin.s, Atefe joon, تپراک, *ماهک*, 1368Sheri, mamane.aryan, niloofar00, **faezeh**
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,178
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۲
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 6430


محل سکونت : فومن
ارسال: #2
RE: نان سیمیت simit
این نون عاااااااااااااااااااااااالیه حتما امتحان کنید با یه بافت فوق العاده نرم و لطیفYum2Yum2Yum2
ممنون گیسو جون(1782)(1782)
[تصویر:  20131212203802_IMG_5514.jpg]
[تصویر:  20131212203949_IMG_5515.jpg]
امضای mozhgan57
[تصویر:  20160413164628__DSC0183.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-۹-۱۳۹۲ ۱۱:۴۳ عصر، توسط mozhgan57.)
۲۱-۹-۱۳۹۲, ۰۸:۴۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
20 کاربر از mozhgan57 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
تپراک, elhaam, hoda-gh, Galaxy, مهرناز مامانی, laleh joon, 1368Sheri, قلب, McQueen, mamane.aryan, Atefe joon, نازنین زیبا, N-M, vidia, monamona, z.arghavani, niloofar00, negin.s, *heliya joon*, @مامان غزل@
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
319
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 2476


محل سکونت : رشت
ارسال: #3
RE: نان سیمیت simit
بسیار عالیYum2Heartshape2
[تصویر:  20131224115535_simitbread.jpg]

[تصویر:  20131224115610_simitbread2.jpg]

با این مواد
آرد:3 پیمانه
روغن مایه:2 قاشق غذا خوری
شکر:3 قاشق غذا خوری
آب ولرم:1 و 1/4 پیمانه
تخم مرغ :1عدد
کنجد مقداری
خمر مایه:۱ قاشق غذا خوری
امضای elhaam
[تصویر:  sGhYp3.png]
۳-۱۰-۱۳۹۲, ۱۱:۵۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
18 کاربر از elhaam به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, 1368Sheri, Galaxy, bernard, inspirationn, mozhgan57, McQueen, maryam1352, **faezeh**, laleh joon, mamane.aryan, گلسا 92, monamona, vidia, *heliya joon*, Atefe joon, z.arghavani, azam1360
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
477
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 3379


محل سکونت : خانوم گل
ارسال: #4
RE: نان سیمیت simit
سیمیت منHanghead
فکر کنم باید میزاشتم برشته تر میشد ولی واقعا خوشمزه است به قول مژگان جون بافت فوق العاده نرم و لطیفی دارهYum2ممنون مژگان خانومی بابت راهنمایی هاتون (1782)
ممنون گیسو جون بابت دستورش(1782)
سینی فرم کوچیکه نباید همه ی نونارو با هم میزاشتم به هم چسبیده بودن
[تصویر:  20140115160059_.jpg]

[تصویر:  20140115155515_7.jpg]

این یکی هم اومدم ابتکار به خرج بدم یه مقدار از خمیرشو دور سوسیس پیچیدم واسه مبیناHanghead[تصویر:  20140115160420_6.jpg]
امضای monamona
آدمهایی هستند که بودنشان
"حتی مجازی"
به آ
دم آرامش میده!دوستیشون برات حقیقی میشه
و یهو میشن یه قسمت از زندگیت!
ممنون که هستی!Flowerysmile
۲۵-۱۰-۱۳۹۲, ۰۴:۰۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از monamona به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, niloofar00, 1368Sheri, mozhgan57, elhaam, maryam1352, *heliya joon*, نفس مامان, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
777
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1544


محل سکونت : در همین نزدیکی
ارسال: #5
RE: نان سیمیت simit
با اجازه گیسو جونمFlowerysmileFlowerysmile
ملاس

به فرانسوي Melasseو به انگليسيMolsses گفته مي شود.ماده اي است كه در جريان عبور استخراج قند از چغندر قند و نيشكر پس از اينكه شيره قند غليظ شدهو از توربينها عبور كرد باقي مي ماند.

ملاس يك شربت غليظي است كه برحسب اينكه قند و ني شكر گرفته شده باشد، به طور متوسط داراي 65-45 درصدقند ودر حدود 10 درصد مواد معدني و مقداري آميد و مقدار خيلي كمي مواد آلبومي نوئيد دارد.

ملاس نيشكر ازنظر مقدار قند خيلي از ملاس چغندر قند غني تر است (65 درصد در مقابل 45 درصد)به طوري كه در اغلب كارخانجات از ملاس حاصل نيز مجددا قند گيري مي نمايند.

ملاس استخراج اول رنگ روشني است . آن را First extractionگويند.

ملاس استخراج دوم به رنگ كمي تيره است .آن را Second extractionمي نامند.

ملاس استخراج سوم رنگ قهوه اي تيره است و ان را Third extraction مي نامند.
ملاس سياه از نظر مقدار آهن و پتاسيم و تا حدودي كلسيم در رديف پر ارزشترين و غني ترين منابع است.

خواص و كاربرد

ملاس خيلي ملين است،به همين جهت در خوردن آن اسراف نبايد شود.در رژيمهاي غذايي بيماران ارترايتيس (درد و التهاب مفاصل)مخلوط با گرد مخمر آب جو و شير و خامه خورده شود.يك قاشق سوپ خوري گرد مخمر آب جو ،يك قاشق سوپ خوري ملاس سياه مخلوط با 240 گرم شير تازه جوشيد ه در برخي موارد 60-50 گرم نيز خامه شير گاو اضافه مي كنند.

ملاس را اگر مخلوط با علوفه به گاو شيري بدهند ايجاد اشتهاي فراوان كرده و در پروار كردن خيلي نتيجه بخش است ،البته در مقدار آ‹ اسراف نبايد کرد زيرا اسهال شديد مي گيرند
امضای *heliya joon*
[img] [تصویر:  yv5my7hppo9.png] [/img]
۲۶-۳-۱۳۹۳, ۱۰:۵۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از *heliya joon* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
monamona, mozhgan57, Galaxy, Atefe joon

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 0


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: نان سیمیت simit
(۲۶-۳-۱۳۹۳ ۱۱:۰۱ عصر)ghavra نوشته شده توسط:  عزیزم میشه بگی ازکجامیتونم بگیرم
میتونی بجاش شیره انگوربریزی
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸-۹-۱۳۹۳ ۱۲:۳۱ صبح، توسط 1368Sheri.)
۱۸-۹-۱۳۹۳, ۱۲:۱۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد