خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 18 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان شاهدانه

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 4


محل سکونت :
ارسال: #1
نان شاهدانه
مواد لازم:

آرد 500گرم
مايه خمير 13گرم
آب ولرم 250 ميلي ليتر
نمك يك قاشق چاي‌خوري
شاهدانه يك دوم پيمانه
روغن مايع كمي براي چرب كردن



روش پخت:
سيني را با قلم مو با كمي روغن چرب كنيد. آرد را در يك كاسه الك كنيد وسط آرد را گود نموده مايع‌خمير را در آن بريزيد و با آب ولرم و كمي آرد هم بزنيد. روي اين پيش خمير كمي آرد بپاشيد و روي آنرا بپوشانيد و 15 دقيقه در يك محل گرم قرار دهيد تا ور بيايد. نمك را در آرد بپاشيد و پيش‌خمير را با باقي مانده آرد چنگ بزنيد و ورز دهيد تا يك خمير صاف به دست آيد. اگر بخواهيد خمير كمي سفت‌تر شود كمي ديگر آب ولرم اضافه كنيد. خمير را يك بار ديگر 30 دقيقه بگذاريد تا ور بيايد. سپس از خمير قطعه‌هاي 50 گرمي جدا كنيد. از هر قطعه خمير 3 رشته به طول 15 سانتي متر لول دهيد و آن 3 رشته را به شكل گيس‌هاي كوچك به هم ببافيد. روي گيس‌ها كمي آب بماليد و سطح آن را در دانه‌هاي شاهدانه فرو دهيد، 15 دقيقه بگذاريد بماند. فر را قبلا تا 220 درجه سانتيگراد گرم كنيد .
گيس‌هاي شاهدانه ورآمده را 10 تا 20 دقيقه در طبقه دوم فر بپزيد و حتي الامكان گرم سرو كنيد.[تصویر:  nan-shahdane.jpg]
امضای mahna
sweep
۱۸-۱۱-۱۳۹۰, ۰۲:۱۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از mahna به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mozhgan57



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد