تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 44 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان شیرمال
#1
Package_favorite 
[عکس: 180px-Sourdoughbread.jpg]

مواد لازم
تخم مرغ 2 عدد
شکر 4/1 ليوان
ماست 1 ليوان
جوش شيرين 4/1 قاشق مرباخوري
بکينگ پودر 2 قاشق مرباخوري
آرد به حدي که خمير به دست نچسبد
وانيل کمي
روغن 4/3 ليوان

چگونگی تهیه
شکر را همراه با تخم مرغ و وانيل با همزن مي زنيم تا کاملاً مخلوط شود. روغن را اضافه کرده دوباره هم مي زنيم. ماست و بکينگ پودر و جوش شيرين را اضافه کرده آرد را کم کم مي ريزيم و با دست مخلوط مي کنيم تا خمير درست شود آرد را درحدي مي ريزيم که خمير به دست نچسبد اين خمير را در ظرفي قرار داده و روي آن را نايلون مي کشيم روي آن علامت مي زنيم خمير بايد حجمش دوبرابر شود. سپس از خمير گلوله برداشته روي ميز آرد پاشيده و به شکل بيضي پهن مي کنيم با وردنه به ضخامت نيم سانت در سيني چرب شده قرار مي دهيم رويش را زرده تخم مرغ همراه با کمي زعفران مي ماليم کنجد پاشيده و در فر با حرارت 350 درجه به مدت نيم ساعت قرار مي دهيم تا سطح نان طلايي شود.
پاسخ }
#2
[عکس: bread-knots-sl-392700-x.jpg]

مواد لازم :
مايه خمير 1 ق غذاخوري
شكر 8 ق غ
شير ا ليوان
تخم مرغ 2 عدد
روغن مايع دو سوم ليوان
آب ولرم دو سوم ليوان
نمك 1 ق مربا خوري
آرد به ميزان لازم ( حدود 7 ليوان )

طرز تهيه :

مايه خمير و يك قاشق غذاخوري شكر و آب را مخلوط كرده به مدت 10 دقيقه مي گذاريم تا پف كند
شير را روي حرارت گذاشته و وقتي بجوش امد از روي حرارت برداشته و بقيه شكر را در آن حل مي كنيم

تخم مرغ را با همزن خوب مي زنيم ، سپس روغن و بعد شير و شكر و نمك و مايه خمير را مي افزاييم

آرد را از قبل الك مي كنيم و در هنگام اضافه كردن هم با الك اضافه مي كنيم

انقدر آرد اضافه مي كنيم تا خمير بدست نچسبد

روي خمير را با نايلون پوشانده در جاي گرمي به مدت 2 ساعت مي گذاريم بماند .

از خمير گلوله هاي كوچكي درست كرده ( ميان گلوله ها مي توانيم مارمالاد.. يا گردو .. يا كشمش بگذاريم )
و به در سيني فر مي چينيم

روي گلوله ها را پوشانده و به آن نيم ساعت استراحت مي دهيم

روي گلوله ها را با يك زده تخم مرغ كه كمي زعفران زده ايم زرين مي كنيم

در فر با دماي متوسط پخت مي كنيم
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#3
نان شیرمال از دسته نان های فانتزی و شیرین می باشد که می توانید به اشکال دلخواه درآورید، هم چنین می توانید در دو نوع صنعتی و خانگی یا به صورت مغزدار تهیه نمائید.

[عکس: dsc06715.jpg]

مواد لازم برای 10 عدد نان متوسط

آرد ستاره: نیم کیلو
پودر خمیر مایه: 15 گرم
شکر: 100 گرم
بهبود دهنده: 5 گرم
نمک: 3 تا 4 گرم
آب ولرم: به مقدار لازم
روغن: 1 قاشق غذاخوری


طرز تهیه

مرحله 1 - آرد را الک کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید، بهبود دهنده، نمک، مایه خمیر و شکر را به آرد اضافه کنید و مواد را کاملا با یکدیگر مخلوط کنید.

[عکس: dsc06694.jpg]

مرحله 2 - آب ولرم را کم کم به مخلوط آرد افزوده و خمیر را ورز دهید تا کاملا یکدست و نرم شود، بعد از 15 دقیقه ورز دادن روغن را به خمیر اضافه کرده و ورز دادن را به مدت 5 دقیقه دیگر ادامه دهید تا روغن به خورد خمیر رود. خمیر را در یک کاسه آرد پاشیده شده گذاشته و روی خمیر را نیز کمی آرد پاشیده، سپس آنرا با پوشانده و در جای نسبتا گرمی به مدت 1 ساعت یا بیشتر گذاشته تا وقتی حجم خمیر دو برابر شود.

[عکس: dsc06704.jpg]

[عکس: dsc06700.jpg]

مرحله 3 - خمیر را برای 2 دقیقه دیگر ورز داده، سپس خمیر را بسته به مدلی که می خواهید به آن بدهید به 8 تا 10 قسمت کنید و به صورت چانه در آورده، برای 5 تا 8 دقیقه استراحت دهید.

[عکس: dsc06709.jpg]

مرحله 4 - چانه های استراحت داده شده را به اشکال دلخواه در آورده و در سینی فر که قبلا چرب کرده اید قرار داده و به مدت 30 تا 45 دقیقه دیگر استراحت دهید.

[عکس: dsc06711.jpg]

نکات
این دستور نان شیرمال از نوع صنعتی می باشد، برای تهیه نوع خانگی آن برای همین میزان مواد یک عدد تخم مرغ زده شده به مواد لازم اضافه کنید و شیر ولرم را جایگزین آب نمائید.
برای تهیه شیرمال مغزدار می توانید مخلوطی از خرمای بدون هسته و له شده، گردو و دارچین را با یکدیگر کمی تفت داده سپس در مرحله شکل دادن به خمیر بین آن گذاشته و بقیه مراحل کار را انجام دهید.
برای اینکه از ور آمدن خمیر مطمئن باشید می توانید انگشت خود را داخل خمیر فشار دهید اگر خمیر برنگشت به این معنی است که خمیر شما ور آمده است..

[عکس: b.jpg]
پاسخ }
#4
نان شیرمال
• آرد نان چهار پيمانه

• روغن مايع و شیر و شکر از هر کدام نصف پيمانه

• تخم‌مرغ يك عدد

• آب يك پيمانه

• خمير مايه يك قاشق سوپخوري

• زرده تخم‌مرغ يك عدد

• كنجد و خرفه به ميزان لازم



--------------------------------------------------------------------------------






نان شيرمال

طرز تهيه:

اين نان زياد شيرين نيست و در ماه مبارك رمضان در آذربايجان بدون استثنا در تمام قنادي‌ها پخت مي‌شود.


آب، يك قاشق غذاخوري شكر و خمير مايه را با هم مخلوط مي‌كنيم و مي‌گذاريم تا عمل بياد. در يك كاسه بزرگ شير، شكر، روغن مايع و تخم‌مرغ را هم مي‌زنيم، خمير مايه را افزوده و بعد آرد الك شده را به تدريج اضافه كرده ورز مي‌دهيم. با پارچه نمدار خمير را پوشانده و به مدت 30 دقيقه استراحت مي‌دهيم.بعد چانه گيري كرده و به مدل دلخواه شكل داده و30 دقيقه ديگه استراحت مي‌دهيم. سپس زرده تخم‌مرغ ماليده، خرفه و كنجد نيز مي‌پاشيم و در فري كه از 15 دقيقه قبل گرم شده در دماي 180 سانتي‌گراد مي‌پزيم تا روي نان‌ها طلايي شود.


نكتــه:


براي جلوگيري از خشك شدن نان‌ها يك كاسه آب كف فر قرار مي‌دهيم.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
این هم نون شیرمالی که من درست کردم البته شکم پر .
نون رو پهن کردم و یه قاشق مغز گردم و کنجد و دارچین که آسیاب شده بود رو داخلش گذاشتم و دوباره اونو گلوله کردم و داخل فر گذاشتم . واقعا لذیذ شده بود . آخه من نون رو خیلی دوس دارم.

[عکس: 20120605145609_.jpg]
اعتماد مثل یه کاغذ صافه که وقتی مچاله بشه دیگه مثل اولش نمیشه
[عکس: 20120820221752_602656_2256546748498_65720282_n.jpg]
پاسخ }
#6
[عکس: 20120624130048_160920113252.jpg]
گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی
صبر کن گوهر شناس قابلی پیدا شود
تخم در هر شوره زاری کاشتن بی حاصلی است
صبر کن تا یک زمین قابلی پیدا شود
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#7
[عکس: 137374-150x150.jpg]

مواد لازم :
تخم مرغ : ۲ عدد
شکر : ۱٫۴ لیوان
ماست : ۱ لیوان
جوش شیرین : ۱٫۴ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر : ۲ قاشق مرباخوری
آرد : به حدی که خمیر به دست نچسبد
وانیل : کمی
روغن ۴/۳ لیوان

طرز تهیه :

شکر را همراه با تخم مرغ و وانیل با همزن می زنیم تا کاملاً مخلوط شود.
روغن را اضافه کرده دوباره هم می زنیم.
ماست و بکینگ پودر و جوش شیرین را اضافه کرده آرد را کم کم می ریزیم و با دست مخلوط می کنیم تا خمیر درست شود.
آرد را درحدی می ریزیم که خمیر به دست نچسبد.
این خمیر را در ظرفی قرار داده و روی آن را نایلون کشیده و آن علامت می زنیم.
خمیر باید حجمش دوبرابر شود.
سپس از خمیر گلوله برداشته روی میز آرد پاشیده و به شکل بیضی پهن می کنیم.
با وردنه به ضخامت نیم سانت در سینی چرب شده قرار می دهیم رویش را زرده تخم مرغ همراه با کمی زعفران می مالیم کنجد پاشیده و در فر با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت نیم ساعت قرار می دهیم تا سطح نان طلایی شود
من معجزه می خوام خدا جون
پاسخ }
#8
این هم نان شیر مالهای من . از دستور1 تنها جان استفاده کردم. خوشمزه بود و عطرش همه جا رو پر کرده بود ،Flowerysmile اما زیاد شیرین نبود چرا !؟


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
[
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
(۱۲-۰۵-۱۳۹۱, ۰۹:۵۳ ق.ظ)mahasalbanoo نوشته:  این هم نان شیر مالهای من . از دستور1 تنها جان استفاده کردم. خوشمزه بود و عطرش همه جا رو پر کرده بود ،Flowerysmile اما زیاد شیرین نبود چرا !؟



عزیزم
نان شیرمال فقط یه ته شیرینی داره
میتونی دوست داری روش شکر بپاشی بعد پخت کنی
و یا موقع سرو از شربت استفاده کنی و روش بمالی وبعد میل کنی
نوش جان
موفق باشی

من معجزه می خوام خدا جون
پاسخ }
#10
ا ینم نون شیرمالهای من Wavesmile


فایل‌های پیوست عکس(ها)
           
بالاي تخت يوسف كنعان نوشته اند :هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [تالار طلایی] :  نان شیرمال حلقه ای Galaxy 2 1,606 ۲۰-۰۷-۱۳۹۱, ۰۷:۳۱ ب.ظ
آخرین ارسال: mhsa