خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان شیرمال آذربایجان (Azerbaijani Sweet Milk Bread (Shirin Chorek))

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,365
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23978


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
نان شیرمال آذربایجان (Azerbaijani Sweet Milk Bread (Shirin Chorek))
این نان شیرین مخصوص کشور آذربایجان است به طور سنتی برای سال نو (نوروز) و یا برای ماه مبارک رمضان تهیه شده، و رنگ طلایی خود را از زردچوبه میگیرد

[تصویر:  20170226103251_turmeric_sweet_bread_500.jpg]

مواد لازم:
2 و ¼ قاشق چای خوری پودر مایه خمیر فوری
2 پیمانه شیر گرم
6 و 1/2 پیمانه آرد
1 و ¾ پیمانه شکر
¼ قاشق چای خوری نمک
2 قاشق چای خوری پودر زردچوبه
2 عدد تخم مرغ بزرگ
210 گرم کره ذوب شده خنک
1 قاشق چای خوری دانه خشخاش یا خرفه برای روی نان

روش تهیه:
در یک کاسه کوچک شیر گرم و مایه خمیر رو مخلوط کنین و 10 دقیقه کنار بگذارید تا عمل بیاد

در یک کاسه بزرگ آرد ،شکر، نمک و پودر زردچوبه رو با هم مخلوط کنین سپس وسط مواد رو گود کنین و مایه خمیر عمل اومده و کره و یه تخم مرغ رو وسط مواد بریزین و با دست خوب مخلوط کنین وتا مواد به شکل یه توپ وسط کاسه جمع بشه
خمیر در این حالت خیلی چسبنده س اونو به یه سطح آردپاشی شده انتقال بدید و خوب ورز بدید و کمی آرد اضافه کنین تا از چسبندگیش کم بشه و در نهایت یه خمیر نرم و نه خیلی سفت بدست بیاد که هنوز کمی چسبنده س(دقت کنین زیاد آرد نریزین)
خمیر رو به شکل توپ در بیارین و در کاسه قرار بدید و کسه رو با حوله بپوشونین و در جای رمی از خونه قار بدید تا حدود یک ساعت و نیم تا دو ساعت استراحت کنه و حجمش دو برابر بشه

سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشونین
خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنین
هر قست رو گرد کرده و روی سطح کار آردپاشی شده به کمک وردنه به شکل دایره ای با قطر 23 سانت و ارتفاع
1.2 سانتی متر باز کنین
خمر هارو به سینی منتقل کنین و روی سینی رو با حوله تمیز بپوشونین و دوباره یک ساعت استراحت بدید
فر رو با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنین
یک دخم مرغ باقی مونده رو بزنین تا یکدست بشه و با برس روی کل سطح خمیرها بمالین و با چنگال روش طرح بندازین
روی خمیر کمی تخم خشخاش با خرفه بپاشین و سینی رو در طبقه وسط فر و به مدت تقریبی 30 تا 35 دقیقه قرار بدید تا سطح نان برشته بشه
سپس سینی رو از فر خارج کرده اجازه بدید نون خنک بشه

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۱-۱-۱۳۹۶, ۱۰:۳۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
aida1352, نسیم32, ahoojoon58@yahoo.com, vidia


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نان شیر ژاپنی Japanese Milk Bread 1368Sheri 1 1,438 ۲۰-۱۲-۱۳۹۲ ۱۲:۴۴ عصر
آخرین ارسال: haidi


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد