خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 7 رای - 2.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان شیرینی پیچی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
نان شیرینی پیچی

این نون شیرینی های خوشمزه و شکری و شیرین علاوه بر مناسب بودن برای پذیرایی،خوراکی مناسبی برای تغذیه کودکان در مدرسه یا صبحانه و عصرونه یا حتی اسنک طی روزشون باشه
حتماً یه بار امتحانش کنین


[عکس: 20120611110504_IMG_7567post.jpg]

برای شروع در یک کاسه بزرگ 1 و 1/2 فنجان آرد و 2 قاشق غذاخوری مخمر خشک فعال رو با هم مخلوط کنین

[عکس: 20120611102052_IMG_7463post.jpg]

کاسه رو کنار بگذارید.
در یک قابلمه کوچک رو روی حرارت متوسط ​​قرار بدین و 3/4 فنجان شیر،1/2 فنجان شکر،1/3 فنجان کره و 1 قاشق چای خوری نمک رو داخلش هم بزنین تا مواد گرم و کره آب بشه

[عکس: 20120611102323_IMG_7466post.jpg]
[عکس: 20120611102509_IMG_7466post.jpg]

مواد داخل فابلمه رو توی کاسه آرد بریزین و مخلوط کنین

[عکس: 20120611103601_IMG_7471post.jpg]

دو تا تخم مرغ اضافه کنین

[عکس: 20120611103202_IMG_7480post.jpg]

با یک همزن برقی با سرعت متوسط ​​به مدت 30 ثانیه هم بزنین، و بعد دیواره های کاسه رو بتراشین و بریزین وسط کاسه تا تمام مواد یکدست مخلوط بشه و دوباره 3 دقیقه بزنین

[عکس: 20120611103732_IMG_7482post.jpg]

2 و 1/2 فنجان آرد اضافه کنین

[عکس: 20120611103937_IMG_7483post.jpg]


همزن رو کنار بذارین و با یه قاشق چوبی شروع به هم زدن کنین

[عکس: 20120611104038_IMG_7484post.jpg]

خمیر رو روی یه سطح آردپاشی شده پهن کنین و ورز بدین

[عکس: 20120611104152_IMG_7485post.jpg]

خمیر رو 5 تا 10 دقیقه بدون افزودن آرد ورز بدین تا خمیر لطیفی بدست بیاد

[عکس: 20120611104232_IMG_7486post.jpg]

خمیر رو به شکل توپ در بیارین و در کاسه ای که از قبل چرب کیدین یه بار بچرخونین تا تمام سطحش چرب بشه و بذارین استراحت کنه

[عکس: 20120611104232_IMG_7486post.jpg]
[عکس: 20120611104420_IMG_7487post.jpg]

روی ظرف رو بپوشونین و در جای گرم قرار بدین تا حجم خمیر دو برابر بشه
حدود دو ساعت طول میکشه
بعد خمیر رو از ظرف خارج کنین و روی سطح آرد پاشی شده بذارین و روش رو با پارچه تمیز بپوشونین و ده دقیقه دیگه بهش استراحت بدین

[عکس: 20120611104552_IMG_7511post.jpg]

تا خمیر استراحت میکنه تو یه قابلمه کوچیک 1/4 فنجان کره رو با حرارت کم ذوب کنین

[عکس: 20120611104842_IMG_7512post.jpg]

2/3 پیمانه شکر قهوه ای و 1 قاشق چای خوری دارچین بهش اضافه کنین و به هم بزنید و بعد به مخلوط اجازه بدین خنک بشه

[عکس: 20120611105025_IMG_7514post.jpg]
[عکس: 20120611105125_IMG_7516post.jpg]

حالا خمیر رو با کمک وردنه باز کنین
دقت کنین قطر خمیر حدود یک سانت و کمتر از یک سانت و نیم باشه

[عکس: 20120611105210_IMG_7517post.jpg]

مخلوط کره و شکر و دارچین خنک شده رو روی خمیر پهن کنین.نیازی نیست یکنواخت پهن بشه

[عکس: 20120611105426_IMG_7519post.jpg]

خمیر رو به صورت نوارهای دو دو و نیم سانتی برش بدین

[عکس: 20120611105545_IMG_7522post.jpg]

هر نوار رو از وسط تا کنین تا قسمت خمیری بیرون و مایه دارچینی روی هم بیفته و بعد پیچ بدین
پیچهارو روی سینی کاغذ روغنی کشیده شده بچینین و باز روشون رو با پارچه تمیر بپوشونین و بذارین 45 دقیقه استراحت کنه

[عکس: 20120611105644_IMG_7525post.jpg]

بعد از این مدت فر رو با دمای 190 درجه بذارین گرم بشه
سینی رو داخل فر گرم بذارین و اجازه بدین نون شیرینی ها به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزن تا رنگشون طلایی روشن بشه

تا زمانیکه پیچ ها بپزن،در یک کاسه کوچک 1 و 1/2 فنجان پودر قند،1/4 قاشق چای خوری وانیل،1/4 قاشق چای خوری دارچین ،2-3 قاشق غذاخوری شیر رو با هم مخلوط کنین
مخلوط فوق رو تا زمانیکه شیرینی ها هنوز گرم هستن روشون بپاشین

[عکس: 20120611105803_IMG_7527post.jpg]
[عکس: 20120611110150_IMG_7531post.jpg]

این نون شیرینی هارو گرم یا سرد میتونین مصرف کنین
نوش جان

[عکس: 20120611110353_IMG_7537post.jpg]

ترجمه از خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد



11-06-2012, 12:35 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #2
نان شیرینی پیچ خامه ای
[عکس: 20121216192658_17.jpg]


مواد لازم:
3 و1/2 پیمانه آرد
1 پیمانه کره
2 عدد تخم مرغ
1/2 فنجان خامه
1/2 قاشق چایخوری وانیل
1 قاشق غذاخوری مایه خمیر
1 و1/2 پیمانه شکر


طرز تهیه:
آرد و کره رو با هم مخلوط کنید

[عکس: 20121216193131_2.jpg]

مایه خمیر رو همراه 1/2 پیمانه آب ولرم و 1/2 قاشق غذا خوری شکر مخلوط کنید و 10 دقیقه بزارید تا مایه خمیر بعمل بیاد

[عکس: 20121216193508_6.jpg]

تخم مرغ ها رو با همزن بزنید

[عکس: 20121216193042_4.jpg]

1 قاشق چایخوری وانیل و خامه رو بهش اضافه کنید و همه مواد رو با هم ترکیب کنید

[عکس: 20121216193639_5.jpg]

روی خمیر رو با یک پارچه مرطوب بپوشونید و 2 ساعت بهش استراحت بدید (یه جای گرم بزارید)

[عکس: 20121216192915_10.jpg]

فر رو با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید و
باقیمانده شکر و وانیل رو با هم مخلوط کنید و توی یک کاسه بریزید
خمیر رو روی سطح کارتون پهن کنید و طبق شکل برش بزنید

[عکس: 20121216192639_12.jpg]

سپس با دست اونو پیچ بدید و داخل مخلوط شکر و وانیل بغلطونید و توی سینی فر بچینید

[عکس: 20121216192755_15.jpg]

مدت پخت برای این شیرینی ها حدود 20-30 دقیقه هست


[عکس: 20121216192738_16.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
(آخرین تغییر در ارسال: 12-11-2013, 02:19 AM توسط negin.s.)
16-12-2012, 10:08 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد