ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک


خوش آمدید ورود یا ثبت نام


نان شیرینی گاتا(ارمنی)
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
10,000
تاریخ عضویت:
دي ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 14871


محل سکونت : Iran
ارسال: #1
نان شیرینی گاتا(ارمنی)
من این شیرینی فوق خوشمزه رو از دستور دوست عزیزم سارا جون تو وبلاگ ناب و بی انتها درست کردم.
به قدری خوشمزه س که دوست دارید همش بخورین
من که خیلی باهاش حال کردم

پیشنهاد میکنم حتما یه بار هم که شده امتحانش کنین که ضرر نمیکنین.

دستور رو دقیقا از وبلاگ دوست اینجا میذارم:



مواد لازم براي خمير:


كره 125 گرم

آرد سفيد 250 گرم

ماست 75 گرم

خامه 1 قاشق غذاخوري

تخم مرغ 1 عدد

بكينگ پودر 1 قاشق مرباخوري

وانيل نوك قاشق چايخوري


مواد لازم براي خمير داخل گاتا:



كره 100 گرم

شكر 1.5 فنجان چايخوري

آرد 1.5 پيمانه

هل ساييده 1/2 قاشق مرباخوري

جوز هندي رنده شده 1 عدد كوچك

همه مواد خمير داخل گاتا رو با هم مخلوط كنيد و با نوك انگشت ورز بدين تا شبيه خورده


نون بشه (من گذاشتم تو یخچال رفتم سراغ خمیر اصلیم)




خمیر اصلی:


آرد و بكينگ پودرو با هم الك كنين. كره رو با همزن بزنيد تا شبيه كرم بشه. تخم مرغ و

وانيل رو اضافه كنين و كاملاً بزنين. ماست و خامه رو اضافه كنين و بزنين. همزن رو

بذارين كنار، آرد و بكينگ پودر رو كه با هم الك كردين بهش كم كم اضافه كنين. ورز بدين

تا زمانی که به دست نچسبه.

خمير رو چهار قسمت كنيد (براي دو عدد گاتا) يك قسمتش رو به صورت بيضي يا گرد به

ضخامت 4 ميليمتر پهن كنين. نصف خمير داخلي رو روش بريزين و با كف دستتون فشار

بدين كه كمي به خمير زيري بچسبه. بعد يه قسمت ديگه رو بردارين و همونجوري بيضي

يا دايره (ولي كمي كوچيكتر) پهن كنين و روي خمير قبلي بندازين و باز يه كم فشار بدين.

دور خمير رو با انگشتتون كمي خيس كنين و دو لايه رو با انگشت به هم بچسبونين (شبيه

قطاب يا پيراشكي خودمون، پيچ پيچي يا ساده)

خمير رو با دقت بذارين روي سيني فر كه قبلاً كمي چرب كردين و روشو با چنگال چندتا

سوراخ كنين كه پف نكنه. (يه دونه ديگه‌شم همينطوري درست كنين)

يك زرده تخم مرغ رو با يك قاشق غذاخوري ماست قاطي كنين و با قلم مو چند دور روي

گاتا بماليد.

بعد بذارين توي فر كه قبلاً با حرارت صدوهشتاد درجه سانتيگراد گرم كردين تا نيم ساعت

(يا سي و پنج دقيقه) بپزه. بيشتر از اين خشك مي‌شه.

اگه روش طلايي نشده بود يه ذره هم گريل روشن كنين.

روی توری کاملا خنک کنید.. نوش جااااااان
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۷-۱۲-۱۳۸۹, ۰۵:۵۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
خانم طلایی, مهرنوش طلا, مارال جون, negin.s, mansore66, niyayesh*, دلناز49, 1368Sheri, mozhgan57, mahyarjoon, elipari
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
10,000
تاریخ عضویت:
دي ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 14871


محل سکونت : Iran
ارسال: #2
RE: نان شیرینی گاتا(ارمنی)
اینم گاتای من:

توی قالب تارت درست کردم


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
       
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۷-۱۲-۱۳۸۹, ۰۶:۰۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
خانم طلایی, مهرنوش طلا, mansore66, negin.s, niyayesh*, 1368Sheri, mozhgan57, mahyarjoon, elipari
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
45
تاریخ عضویت:
دي ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 160


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: نان شیرینی گاتا(ارمنی)
اين هم نان شيريني گاتاي من
خداييش گيسو جون هر چيزي رو كه تاكيد مي كنه خوشمزست حتما درست كنيد چون واااااااااااااااااااقعا خوشمزه ست. من چند بار تجربه كردم. hoora
اين شيريني كه آخرشهههههههههههه. excited
شوشوي من كه كلي گيسو رو دعا كرد (پيش بينيت درست بود گيسووووووووووووووي با سليقه كدبانو)
من دو مدل درست كردم البته بدون تزئين :

[تصویر:  20130124233233_FILE1021.JPG]


[تصویر:  20130124233305_FILE1024.JPG]
امضای roya1363
[تصویر:  v56Kp3.png]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۶-۱۱-۱۳۹۱ ۰۲:۰۳ صبح، توسط sima.)
۴-۴-۱۳۹۰, ۱۲:۲۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از roya1363 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهرنوش طلا, مارال جون, negin.s, mansore66, niyayesh*, mozhgan57, mahyarjoon, elipari
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
566
تاریخ عضویت:
اردیبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 1919


محل سکونت : ساکن تهران هستم
ارسال: #4
RE: نان شیرینی گاتا(ارمنی)
گیسوجون ممنون واقعا عالی بود مخصوصا که زیاد شیرین نبود میدونی که پیرشدم WavesmileWavesmileYum2

[تصویر:  20130405001532_Photo-0018-as-Smart-Object-1.jpg]
[تصویر:  20130405001316_Photo-0019-as-Smart-Object-1.jpg]

فقط دست اولم بود ظاهرش مثل جنسهای چینی شدهlaf
امضای مارال جون
[تصویر:  20131223171202_1792-as-Smart-Object-1.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-۱-۱۳۹۲ ۰۱:۴۶ صبح، توسط مارال جون.)
۱۶-۱-۱۳۹۲, ۰۱:۴۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از مارال جون به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, Galaxy, mansore66, مامان خاله, adelaa, niyayesh*, mozhgan57, mahyarjoon, elipari
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
10,000
تاریخ عضویت:
دي ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 14871


محل سکونت : Iran
ارسال: #5
RE: نان شیرینی گاتا(ارمنی)
(۲۷-۵-۱۳۹۲ ۰۲:۲۲ عصر)adelaa نوشته شده توسط:  دوستان سلام .
میخواستم بپرسم اون کره ائی رو که برای توی مواد استفاده میکنیم باید آب شده باشه یا همونجوری در دمای محیط باشه کافیه _ مرسی که جواب میدین. Flowerysmile

کره نرم به دمای محیط رسیده
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۷-۵-۱۳۹۲, ۰۲:۲۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
adelaa, mahyarjoon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 0


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: نان شیرینی گاتا(ارمنی)
مرسی که جواب دادین اما ببخشید من اینقدر سوال میکنم . چون خمیرمون اصلا" شکر نداره اونوقت همون اندازه شکر که میزاریم وسطش کافیه و به اندازه لازم شیرین میکنه آیاااااا؟ oof
۲۸-۵-۱۳۹۲, ۰۱:۴۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از adelaa به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mahyarjoon



تبلیغات
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد