تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 43 رای - 3.26 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان شیرینی گاتا(ارمنی)
#1


من این شیرینی فوق خوشمزه رو از دستور دوست عزیزم سارا جون تو وبلاگ ناب و بی انتها درست کردم.
به قدری خوشمزه س که دوست دارید همش بخورین
من که خیلی باهاش حال کردم

پیشنهاد میکنم حتما یه بار هم که شده امتحانش کنین که ضرر نمیکنین.

دستور رو دقیقا از وبلاگ دوست اینجا میذارم:



مواد لازم براي خمير:


كره 125 گرم

آرد سفيد 250 گرم

ماست 75 گرم

خامه 1 قاشق غذاخوري

تخم مرغ 1 عدد

بكينگ پودر 1 قاشق مرباخوري

وانيل نوك قاشق چايخوري


مواد لازم براي خمير داخل گاتا:



كره 100 گرم

شكر 1.5 فنجان چايخوري

آرد 1.5 پيمانه

هل ساييده 1/2 قاشق مرباخوري

جوز هندي رنده شده 1 عدد كوچك

همه مواد خمير داخل گاتا رو با هم مخلوط كنيد و با نوك انگشت ورز بدين تا شبيه خورده


نون بشه (من گذاشتم تو یخچال رفتم سراغ خمیر اصلیم)




خمیر اصلی:


آرد و بكينگ پودرو با هم الك كنين. كره رو با همزن بزنيد تا شبيه كرم بشه. تخم مرغ و

وانيل رو اضافه كنين و كاملاً بزنين. ماست و خامه رو اضافه كنين و بزنين. همزن رو

بذارين كنار، آرد و بكينگ پودر رو كه با هم الك كردين بهش كم كم اضافه كنين. ورز بدين

تا زمانی که به دست نچسبه.

خمير رو چهار قسمت كنيد (براي دو عدد گاتا) يك قسمتش رو به صورت بيضي يا گرد به

ضخامت 4 ميليمتر پهن كنين. نصف خمير داخلي رو روش بريزين و با كف دستتون فشار

بدين كه كمي به خمير زيري بچسبه. بعد يه قسمت ديگه رو بردارين و همونجوري بيضي

يا دايره (ولي كمي كوچيكتر) پهن كنين و روي خمير قبلي بندازين و باز يه كم فشار بدين.

دور خمير رو با انگشتتون كمي خيس كنين و دو لايه رو با انگشت به هم بچسبونين (شبيه

قطاب يا پيراشكي خودمون، پيچ پيچي يا ساده)

خمير رو با دقت بذارين روي سيني فر كه قبلاً كمي چرب كردين و روشو با چنگال چندتا

سوراخ كنين كه پف نكنه. (يه دونه ديگه‌شم همينطوري درست كنين)

يك زرده تخم مرغ رو با يك قاشق غذاخوري ماست قاطي كنين و با قلم مو چند دور روي

گاتا بماليد.

بعد بذارين توي فر كه قبلاً با حرارت صدوهشتاد درجه سانتيگراد گرم كردين تا نيم ساعت

(يا سي و پنج دقيقه) بپزه. بيشتر از اين خشك مي‌شه.

اگه روش طلايي نشده بود يه ذره هم گريل روشن كنين.

روی توری کاملا خنک کنید.. نوش جااااااان

[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
اینم گاتای من:

توی قالب تارت درست کردم
[عکس: 20141119150227_noonshirinigata3.jpg]
[عکس: 20141119150249_noonshirinigata1.jpg]

آپلود پیوست
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
اين هم نان شيريني گاتاي من
خداييش گيسو جون هر چيزي رو كه تاكيد مي كنه خوشمزست حتما درست كنيد چون واااااااااااااااااااقعا خوشمزه ست. من چند بار تجربه كردم. hoora
اين شيريني كه آخرشهههههههههههه. excited
شوشوي من كه كلي گيسو رو دعا كرد (پيش بينيت درست بود گيسووووووووووووووي با سليقه كدبانو)
من دو مدل درست كردم البته بدون تزئين :

[عکس: 20130124233233_FILE1021.JPG]


[عکس: 20130124233305_FILE1024.JPG]
[عکس: v56Kp3.png]
پاسخ }
#4
گیسوجون ممنون واقعا عالی بود مخصوصا که زیاد شیرین نبود میدونی که پیرشدم WavesmileWavesmileYum2

[عکس: 20130405001532_Photo-0018-as-Smart-Object-1.jpg]
[عکس: 20130405001316_Photo-0019-as-Smart-Object-1.jpg]

فقط دست اولم بود ظاهرش مثل جنسهای چینی شدهlaf
[عکس: 20140927173218_--------_-------as-Smart-Object-1.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
(۲۷-۰۵-۱۳۹۲, ۰۲:۲۲ ب.ظ)adelaa نوشته:  دوستان سلام .
میخواستم بپرسم اون کره ائی رو که برای توی مواد استفاده میکنیم باید آب شده باشه یا همونجوری در دمای محیط باشه کافیه _ مرسی که جواب میدین. Flowerysmile

کره نرم به دمای محیط رسیده
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#6
مرسی که جواب دادین اما ببخشید من اینقدر سوال میکنم . چون خمیرمون اصلا" شکر نداره اونوقت همون اندازه شکر که میزاریم وسطش کافیه و به اندازه لازم شیرین میکنه آیاااااا؟ oof
پاسخ }
#7
بسیور خوشمزه مخصوصا سردش...
[عکس: 20131024125126_20.jpg]

adelaa عزیز به نظر من اون شکر وسطش خیلی هم زیاد شیرینش میکنهFlowerysmile
پاسخ }
#8
[عکس: 20131103010137_201311017741.jpg]

نان گاتا از جمله شیرینی های لایه ای محسوب میشه ، مثل شیرینی دانمارکی (Danish Pastry)، اشترودل (Strudel) و کرواسان (Croissant) که قرار گرفتن کره یا مارگارین لا به لای خمیر باعث لایه لایه شدن خمیر میشود
یکی از مشهورترین انواع گاتا حاوی مغزی است که از آرد، شکر و کره یا مارگارین و مغزهای خشک خصوصاً گردو تشکیل شده است.
بر اساس یک باور قدیمی داخل خمیر برخی گاتاها قبل از پخت سکه می گذاشتند و گفته می شد هر کسی در بُرش گاتای خود سکه پیدا کند شانس و خوشبختی به او روی خواهد آورد!

میتونین خمیر شیرینی دانمارکی رو آماده کنین وسط مواد میانی رو بزارین
اینم نان گاتای خوشمزه من با این دستور...
آرد 600 گرم
مارگارین 300 گرم
شکر 60 گرم + 1 ق غ
روغن مایع 50 گرم
تخم مرغ 2 عدد
مایه خمیر فری 1 ق غ
آب 200 میلی لیتر
شیر 50 میلی لیتر

مواد میانی هم 2 ق غ آرد ، 1/2 پیمانه شکر (یا بیشتر) 1 پیمانه گردو خرد شده ، دارچین و هل و 50 گرم کره یا مارگارین

مواد رومال هم یک زرده ی تخم مرغ و 1 ق غ ماست

خمیر مایه و 1 ق غ شکر و آب ولرم رو با هم مخلوط کنین و کنار بزارین تا عمل بیاد
مارگارین رو رنده کنین و همراه کمی آرد مخلوط کنین و به شکل مربع درست کنین و بزارین توی یخچال
خمیر مایه و شکر و بقیه ی مواد خمیر رو با هم مخلوط کنین و آرد رو کم کم الک کنین و به مواد اضافه کنین و خمیر رو کمی ورز بدین و مدت نیم ساعت توی جای گرم بزارین
روی سطح کار رو خوووب آردپاشی کنین
خمیر رو به کمک وردنه به شکل + باز کنین و وسط خمیر رو کمی برجسته تر بزارین و مارگارین رو روی خمیر بزارین و خمیر رو جمع کنین و با وردنه بکوبین تا باز بشه سپس سه بار تا بزنین
خمیر رو 20 دقیقه توی یخچال بزارین و سپس با وردنه بکوبین تا باز بشه و مجددا سه بار تا بزنین و 20 دقیقه توی یخچال بزارین
این کار رو یکبار دیگه انجام بدین
سپس خمیرتون آماده ست
خمیر رو به کمک وردنه به ضخامن کمتر از یک سانت باز کنین و قالب بزنین و وسط اون یک قاشق از مخلوط آرد و شکر و .... بریزین و گرد کنین و فشارش بدین
خمیر رو جمع کنین و توی سینی فر بچینین و روی خمیر رو با مخلوط تخم مرغ و ماست رومال بدین و با چنگال سوراخ کنین و مدت 20 دقیقه توی فر بزارین تا با دمای 200 درجه بپزه و روی نان طلایی بشه.

[عکس: 20131103010033_Untitled-1.jpg]

[عکس: 20131103010057_201311017752.jpg]

من چند روز پیش نان گاتا ی شرکت سحر رو خوردم خیلی خوشم اومد بافتش حجیم بود ولی لایه لایه و نازک... مال من اونجوری که میخواستم نشدHanghead
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
Yum2Yum2
[عکس: 20131103130143_32.jpg]
پاسخ }
#10
شیرینی گاتای من ظاهرش زیاد خوب نشد ولی طعمش خوب بود با دستوری که تو سایت اکا ایران دیدم پختم
shirinipaz.akaairan.com
[عکس: 20131103225526_IMG_5302.jpg]
[عکس: 20131103225558_IMG_5303.jpg]
[عکس: 20160413164628__DSC0183.jpg]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  شیرینی نازوک ارمنی (Armenian Nazook) Galaxy 0 4,171 ۲۸-۰۸-۱۳۹۳, ۱۱:۴۷ ق.ظ
آخرین ارسال: Galaxy